- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Sikayet niye edemiyorsunuz ?Arkadaşlar merhaba,
Ben genel olarak markete/tekele gitmek yerine sipariş veren biriyimdir 1 hafta öncede evlere sipariş veren bir tekelin numarasını aldım pankartdan ve eve gittiğimde sipariş verdim getirdiler bir kaç saat sonra gece yarısı yabancı bir numaradan mesaj aldım selam, naber diye devam edip sonrası rahatsız edici mesajlar ve uygunsuz mesajlar... Bende engelledim, buraya kadar her şey normal...
Bugün aynı yerden tekrar sipariş verdim whatsapp üzerinden ve saat geç olduğu için zile basılmamasını gelen kuryenin whatsapptan beni aramasını istedim adamda bana numarayı attı kayıt ettim sipariş üzerinden 15 dakika geçti kurye geldi siparişi aldım ayrıldı. Adamın numarasına bakacakken ne göreyim mesajlarda? beni rahatsız eden kişi.
Bu şahısı ben şikayet edemem çünkü ev adresime kadar biliyor ama çokta korkuyorum. Bir yol gösterin lütfen
Şikayet et mesajları goster asla korkma korkarsan daha ileri gider . Git şikayet et korkacak olan odurArkadaşlar merhaba,
Ben genel olarak markete/tekele gitmek yerine sipariş veren biriyimdir 1 hafta öncede evlere sipariş veren bir tekelin numarasını aldım pankartdan ve eve gittiğimde sipariş verdim getirdiler bir kaç saat sonra gece yarısı yabancı bir numaradan mesaj aldım selam, naber diye devam edip sonrası rahatsız edici mesajlar ve uygunsuz mesajlar... Bende engelledim, buraya kadar her şey normal...
Bugün aynı yerden tekrar sipariş verdim whatsapp üzerinden ve saat geç olduğu için zile basılmamasını gelen kuryenin whatsapptan beni aramasını istedim adamda bana numarayı attı kayıt ettim sipariş üzerinden 15 dakika geçti kurye geldi siparişi aldım ayrıldı. Adamın numarasına bakacakken ne göreyim mesajlarda? beni rahatsız eden kişi.
Bu şahısı ben şikayet edemem çünkü ev adresime kadar biliyor ama çokta korkuyorum. Bir yol gösterin lütfen
Sikayet niye edemiyorsunuz ?
Bence hic vakit kayip etmeyin polise sikayetde bulunun. Mesajlar duruyor ise gosterin polislere
Korkuyorsaniz sikayet edeceksiniz asil sikayet etmezseniz karsi tarafi cesaretlendirirsiniz
Benim korkum ev adresimi biliyor olması. Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki insanlar artık normal değil psikopata bağlamış durumdalar sırf şikayet ettim diye kapıma dayanabilir. Nasıl edeyim? etmezsemde beni takıntı haline getirebilir çünkü attığı mesajlardan bunu sezdim. Ne yapacağım bilmiyorum.Şikayet et mesajları goster asla korkma korkarsan daha ileri gider . Git şikayet et korkacak olan odur
Ailenlemi yasiyorsun yoksa yalnızmi.Benim korkum ev adresimi biliyor olması. Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki insanlar artık normal değil psikopata bağlamış durumdalar sırf şikayet ettim diye kapıma dayanabilir. Nasıl edeyim? etmezsemde beni takıntı haline getirebilir çünkü attığı mesajlardan bunu sezdim. Ne yapacağım bilmiyorum.
Annem kardeşim ve ben yaşıyoruzAilenlemi yasiyorsun yoksa yalnızmi.
Ailenizi iyice tanimadan daha fazla takinti yapmadan gereğini yapmalisin. Ve ya en son çare tasinicaksiniz.Annem kardeşim ve ben yaşıyoruz
Öncelikle işyeri sahibine gidip söyleyin ve mesajları gösterin. O markette çocukla gerekirse yüzleşin, sert ve net olun. Sizi bir daha rahatsız ederse polise şikayet edip savcılığa suç duyurusunda bulunanacağınızı söyleyin bence. Bu durumdan babanızın haberinin olmadığını, olursa çok daha kötü şeyler olabileceğini de eklemeyi unutmayın. Polise şikayet etmenizi gerektiren bir durum olursa, zaten babanızın da öğreneceğini söyleyin. Hatta öncesinde annenize durumu anlatın ve annenizle beraber gidip konuşun. Anneler, konu evlatlarını korumak olunca çok sert olurlar. Çocuk annenizden korkacak ve sizin de sahipsiz olmadığınızı anlayacaktır. Siz engelleseniz de, ses çıkarmadığınızı ve zayıf olduğunuzu düşünecektir ve sizi başka şekillerde rahatsız etmeye devam edecektir.Arkadaşlar merhaba,
Mesajları merak ettimBenim korkum ev adresimi biliyor olması. Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki insanlar artık normal değil psikopata bağlamış durumdalar sırf şikayet ettim diye kapıma dayanabilir. Nasıl edeyim? etmezsemde beni takıntı haline getirebilir çünkü attığı mesajlardan bunu sezdim. Ne yapacağım bilmiyorum.
Sizin yerinizde olsam gider o işyerine ortalığı ayağa kaldırırdım terbiyesiz adam . Onu orada rezil ederdim ifşalardım siz sustuğunuz için cesaretlenmiş olabilir sesinizi çıkarınArkadaşlar merhaba,
Yalnız değilsin şikayet et pislik cezasını bulsun bir başkasını taciz etmesin. Senin korkacak bir şeyin yok korkması gereken o sapıkAnnem kardeşim ve ben yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?