- 3 Kasım 2020
- 91
- 42
- 18
- 27
- Konu Sahibi Umudadogru06
Kızlar ilk kan testi 485 15 gün sonra 13.400 5+6 günlükmüş normal mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittiniz mi? Keseyi çok rahat görmesi lazım bu değerle. Geç döllenme vs durumları var o yüzden herkeste aynı olmayabiliyor değerler değere bakmamak lazım bence. İnşallah Allah yüzünüzü güldürür ❤evet d
Anlayabiliyorum sizi bende 3 sene bekledim sürekli tedirginim imkanım olsa her gün ultrasona girmek istiyorumEvet doktorun birisi özelde kesenin cok düzensiz oldugunu bebek olmadıgını söyledi daha önce bos gebelik yasadım onu duyunca suan muhtemelen bos gebelik yasıyosun dedi ki bu 6.haftada bellli olmaz yasadıgım için biliyorum. Baska bir doktora gittim bunu anlatmadım sadece muayne oldum lekelenmem vardı bebek var düşük riskin var yat dinlen haftaya kalp atısı için gel dedi 5 yılın bekleyişi bu endişelerim var cok saolun dularınız için minnettarım allah eazı olsun insallab herkes sağ salim kucagına alsın bebeğini![]()
Canım benim 46bnlerde kese bebek anca gözüktü bekle bakalım geç döllenmiştir acele etme.Kızlar ilk kan testi 485 15 gün sonra 13.400 5+6 günlükmüş normal mı
Evet canım progestan verdi günde 3 adet. Valla bende derim her namazımda allahım düşmanımı bile bununla sınama diye cwken bilir cok zor dua edin bana bolur insallah sağ salim kucagımıza aldogımız günleri görmek nasip olurAnlayabiliyorum sizi bende 3 sene bekledim sürekli tedirginim imkanım olsa her gün ultrasona girmek istiyorumİlaç felan verdiler mi düşük önleyici ilaç var. İnşallah gebeliğiniz sorunsuz devam eder ve sağlıkla alırsınız kucağınıza benim her zaman ettiğim bir dua düşmanım için bile dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Gittiğim baska bir doktor bana bebwğinde keseninde göründüğünü söyledi sadece kalp atısı için erken sen haftaya gel dedi insallah öyledirCanım benim 46bnlerde kese bebek anca gözüktü bekle bakalım geç döllenmiştir acele etme.
Şükür ozaman sabır canımGittiğim baska bir doktor bana bebwğinde keseninde göründüğünü söyledi sadece kalp atısı için erken sen haftaya gel dedi insallah öyledir![]()
İnşallah canım sağsalim sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ❤Evet canım progestan verdi günde 3 adet. Valla bende derim her namazımda allahım düşmanımı bile bununla sınama diye cwken bilir cok zor dua edin bana bolur insallah sağ salim kucagımıza aldogımız günleri görmek nasip olur![]()
Merhabalar boş gebelik kaçıncı hafta da belli oldu acaba. Ikinci bebeğime hamileyimancak 6+1 kese büyümüş içinde bsey yok boş olabilir dedi doktor çok mutsuzumEvet doktorun birisi özelde kesenin cok düzensiz oldugunu bebek olmadıgını söyledi daha önce bos gebelik yasadım onu duyunca suan muhtemelen bos gebelik yasıyosun dedi ki bu 6.haftada bellli olmaz yasadıgım için biliyorum. Baska bir doktora gittim bunu anlatmadım sadece muayne oldum lekelenmem vardı bebek var düşük riskin var yat dinlen haftaya kalp atısı için gel dedi 5 yılın bekleyişi bu endişelerim var cok saolun dularınız için minnettarım allah eazı olsun insallab herkes sağ salim kucagına alsın bebeğini![]()
Ay bu doktorlar beni deli edecek aynıaını bana da dediler işte baska bi doktor da gördüğünü söyledi. Ben 2 yıl önce yasadım bos gebelik 8 haftada hala bebek yoktu 10 haftaya kadar beklettiler yanılmıyosam ve benim kan değerim yükselmiyor aksine düşüyordu içinizi karartmayın zaten daha bebeği görmek için erken allah bu bebekleri bize nasip edecekse her türlü bizi bulur rahat olabilsek keske biraz bi doktorların patavatsızlıgı da yanına cabasıMerhabalar boş gebelik kaçıncı hafta da belli oldu acaba. Ikinci bebeğime hamileyimancak 6+1 kese büyümüş içinde bsey yok boş olabilir dedi doktor çok mutsuzum
Valla kese 20 mm ama içi boştu bende gördüm kızımda yolk saci vs görmüştüm bunda göremedik sat 31 ağustos haftaya 7 haftada gel bakalım dedi stres heyecan ağlama umutsuzluk hepsi 1 arada işte. Kan değerimde çok güzeldi başlarda bugün bakılmadı gerçi. Sizin boş gebelikte nasildi benim gibi miAy bu doktorlar beni deli edecek aynıaını bana da dediler işte baska bi doktor da gördüğünü söyledi. Ben 2 yıl önce yasadım bos gebelik 8 haftada hala bebek yoktu 10 haftaya kadar beklettiler yanılmıyosam ve benim kan değerim yükselmiyor aksine düşüyordu içinizi karartmayın zaten daha bebeği görmek için erken allah bu bebekleri bize nasip edecekse her türlü bizi bulur rahat olabilsek keske biraz bi doktorların patavatsızlıgı da yanına cabası
Hiç stres yapmayın derim size allah büyüktür kimisinin 8 9 haftada görülüyo cocuk belkide gec döllenme yasamıssınızdır. Ya ben yolk sacı ne bilmiyorum ama ben 7.haftada gittiğimde yoktu haftaya gel dedi yine yoktu büyük hastaneye yolladılar beni orda da kan değeri yükseliyor deyip 1 hafta daha beklettiler sanırım en son 10.haftada gittim ama hala bebek yoktu ve kan değerlerim artması gerekirken aksine düşüyodu 10.haftadaydım ama kan değeri 5 haftalık kadardı. İçinizi karartmayın insallah öyle değildir ben persembe günü gittim gmrdüm fasulyemi içim o kadar rahatladı ki anlatamam yine aynı sey olur mu diyr cok korkularjm vardı insallab sezde görürsünüz sağ salim kucagınıza alırsınızValla kese 20 mm ama içi boştu bende gördüm kızımda yolk saci vs görmüştüm bunda göremedik sat 31 ağustos haftaya 7 haftada gel bakalım dedi stres heyecan ağlama umutsuzluk hepsi 1 arada işte. Kan değerimde çok güzeldi başlarda bugün bakılmadı gerçi. Sizin boş gebelikte nasildi benim gibi mi