• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiil yardım lütfeeeenn................

Biraz karışık olmuş ama anladığım babanız açık açık annenizi aldatıyor fakat annenizin haberi yok.üstelik pişman olma yada düzeltme halide yok sizinlede ilgisiz alakasız sanırım.bu durumda bencede mantıklı olan boşanmaları..fakat gördüğünüz bildiğiniz herşeyi annenizin sizden duyması iyi olmayacak.biraz daha düşünün .doğru bi karar verirsiniz umarım.

öncelikle teskr ederım sonuna kadar okuma zahmetıne grıp cevaplandrdgınız ıcıın..babam değişik biri dısarıdan sessiz sakın gozukur fakat ben bılıyorum yaptklarnı..ablamla araları cok ıyı cnku ablam cok saf hcbrseyın farknda dgeıl.. bosanma fkrı cok uzak anneme ama busekldede ıcım ıcımı yıyor ne yapacagımı bılmıyorm.. babam bazen dıyor cekıp gdıcem en son deıdm cık gt kmı neyle tehdt edyosn ben bakarm anneme... bi öyle bir böyle asla soyledklernın arkasnda durmaz ve aptal yerıne koyuyor herkesi.. bense sadece gulmsuyorum .. bır yandan babam dıyorm ama akıllanma gbı bır durum yok ortada.. gecmıste bırcok acılar yasattı bana yuzune yuzune haykrmak ıstyorm bu yaptklarnı fakat yenı amelıyat oldgm ıcın bana zarar vermesnden korkyorm.. unıve gtmeden bkac dfa yasadm o tarz olaylar cnkü.. ne yapacagımı bılmıyorm sadece dua edyorm.. Dıkkat dagtmaya calsması eve gec gelmesi.. kadına saat yuzuk para vermesi.. 32 babam 51 yasına grdı bu arada..

öncelikle teskr ederım sonuna kadar okuma zahmetıne grıp cevaplandrdgınız ıcıın..babam değişik biri dısarıdan sessiz sakın gozukur fakat ben bılıyorum yaptklarnı..ablamla araları cok ıyı cnku ablam cok saf hcbrseyın farknda dgeıl.. bosanma fkrı cok uzak anneme ama busekldede ıcım ıcımı yıyor ne yapacagımı bılmıyorm.. babam bazen dıyor cekıp gdıcem en son deıdm cık gt kmı neyle tehdt edyosn ben bakarm anneme... bi öyle bir böyle asla soyledklernın arkasnda durmaz ve aptal yerıne koyuyor herkesi.. bense sadece gulmsuyorum .. bır yandan babam dıyorm ama akıllanma gbı bır durum yok ortada.. gecmıste bırcok acılar yasattı bana yuzune yuzune haykrmak ıstyorm bu yaptklarnı fakat yenı amelıyat oldgm ıcın bana zarar vermesnden korkyorm.. unıve gtmeden bkac dfa yasadm o tarz olaylar cnkü.. ne yapacagımı bılmıyorm sadece dua edyorm.. Dıkkat dagtmaya calsması eve gec gelmesi.. kadına saat yuzuk para vermesi.. 32 babam 51 yasına grdı bu arada..

o yaşlarda olabiliyor canım öyle şeyler..ne kadar üzücü olduğunu bende bilirim..üniversiteye hazırlandığım dönem benzer şeyler yaşamıştım..hataydı demildi ve ucundan dönüldü.babam çok çok pişman oldu.şimdilik bişey yok yıllardır..
ama acısı içimde kaldı tabii...
işin kötüsü bu durumdan bi çocuğun kaç yaşında olursa olsun nasıl etkileneceği umurlarında bile değildi..
seninde biraz zamana ihtiyacın var.şimdilik biraz beklemelisin..ani karar alma bazem karşı çıktığında baba dediğin adam sana karşı düşman kesilebilir..
gördüğün şeylerden sonra saygı duymakta kolay değil bilirim ama biraz sabret...
kaybetme korkusu olduğunda bazen insanlar geri adım atabiliyorlar..bunu bi aile büyüğünün yada babanın çekindiği birinin söylemesi uyarması dolaylı yoldan çok daha uygun olur.

Aile büyüğümüze danıstm 65 yaslarnda bır kadın.. ramazanı atlat smdı bsey deme dedı ve hala aynısını dıyor.. dun konustuk baban gıdıncce al annenı karsına konus sucu baskalarında arıyor onların gunahına gırıyor dedi ki doğru.. babanıda al konus dedi hcbsey yapamaz bız arkandayz dedı.. bsey olmaz dedı ama sabırlı ol dıyor..Bır yanım babam dıyor.. ama bır yanım.. yataktan kalkamazken o kadının yanına gtmıs besbelli.. hayatımn en zor gnlerydi hal böyle olnca sındıremıyorum.. cesaretimi toplayıp konusmayı düşünüyorum..kandırılmaya hakkı yok anneme anlatymda bosanmazsa bosanmasın bilsin.. bilmıyorum buraya yazmak en son yapacagım seydı ama son care bunuda yaptım.. tanımadıgın ınsanlara anlatmak daha kolay oluyor sanırım..

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim konuyu yanlış yere açtıysam affola.. Küçük detaylar vererek bir derdimi paylaşmak istiyorum ve yaşça büyük olanlarınız varsa tavsiyelerde bulunmanızı rica edeceğim. Biraz uzun olacak fakat fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen maruz görün..

21 Yaşındayım. Üniversite mezunuyum . Bundan yıllar önce babamın pc.de farklı arkadaşlık sitelerinde babamın annemi aldattığını yakalamıştım. Pc ve elektronik cihazlarla aram iyidir geçmişin silinmesi öğrenemeyeceğim anlamına gelmiyor öyle diyeyim. O zamanlar üstü annem tarafından birşekilde ört bas edilmişti ve kapatılmıştı. Yakalamadan kastım .....grafik içerikler değil sadece kadınlarla bizzat konuşmaları , açıklayıcı olması açısından şu ayrntyı vereblrm kadının yazdğı şuydu; bu pazar geliceksin dimi... (Babam pazar günleri izin kullanıyor.)Evimizdeki tek sorun bu değil annemin birçok pskolojik sorunu var geçmişte çok büyük tramvalar atlatmış. Babam zorla imza atıp ablamı ve beni babaannemle dedemin yanına göndermiş birkaç sene orda kalmışız ve ablam 7 bende 3 yaşlarndaymışm annemin yanına döndüğümde.Bu yüzden iletişim sorunumz var evde saygı namına hiçbirsey yok herkes yabancı gibi. Sabrımı koruyup ses tonuma dikkat ederek konuşmaya calısyorum fakat nafile . Akrabalarımız ve bırcok kısı bunun farkında. Ablam unıvı babaannemın yanında okudu ,babaannemle annem hıc anlaşamaz eskılerden beri sataşmalar klasik kaynana modeli vs. Bu ayrıntıları neden veriyorsun diyenler olabilir anlatacağım olay bunlarla baglantılı.. Aylar önce tedavi olmaya gitmiştim y.dışına ailem göçmen.. annem babam ben gittik ve ben yürüyemez haldeyim. Zamanımı sadece yatakta gecryorm. Facebook vs.. Ordayken bi kaıdn resmimim begendi.. Sasrdım yabancı ısım tanıyamadım. Atıyorum X te yasıyor babama sordum baba bu X neresi diye .. Babam direk noolduki dedi.. yokbsey merak ettm dedim..Noldu ama ddi soryorm sadece bsy yk ddım hemen su ılersı daglarn gozktgu yer dedi.. İnsan pskoljısne hakım oldugumu dusunuyorum karsmdaknın yalan soylemesnı durust dvrandgnı korktgnu gızlendgnı cok rahat anlayablyrm.. O anda sadece kadına o ulkenın dılıyle senı nerden tanıyorm yazdm cevap yok. Biraz zaman gectı turkıyeye gerı dondum amelıyat oldum.. Evdyeım sıkılıyorm ve kadının prfline tkrar grdım baktımki resmleri arasnda Gül resmi var bır bahcede cekılmıs ve drek kfama dank etti.. Babam yaklasık bır sene once Akıllı telefon aldı ,fakat nasıl kullanacagını bılmıyordu,ıntrnet uzernden yazsma prgramlaerı vasıtasyla bana o resmı gondermıstı ve onun calıstgı ısyernın bahcesı . Önemsememiştim fakat baktımkı o resim.... ve babam ben orda tedavı gorrken benı bırakıp dırek donme nyetndeydı ben yuruyemezken wc ye bıle gdemezken.. annemın yanına gıdıcem dıyordu devamlı.. yada sabahtan yada ogleden snra ckıyordu baska otellerde fızık tedavı nyetıne gııdyordu.. Annemde facebook kullanyor baktmkı kadın annemıde eklemıs. ben dırek ekledım konsmaya basladık kabul ettı benı fakat o ulkenın dılınde cok konusamadgm ıcın ınglzce konstk.. nrden tnıyosn benı dyorm sadcee gordm ekledm dyor agzndan laf almaya calsyrm babamı tanyorsn bu resmı sana kım attı konstrmya calstm ılk basta yok falan dedı..sonra resm attm babamla ıkmzn evet babanı blıyorm dedı .. tam konstrcakken babam evı aradı napysn neyle ılglnysn soyle byle kapadm tlfnu kadın dırek gerı cızdı .. aynı ısımle baska prfl acıp ekledı afedersn brı profilime grmıs tarzı yalanlar..benım ılıskm var atyorm ahmet olsn adı ahmet benm sevglm falan ılskı durumu ftosunu cektı attı falan..sonradan resmlerı ınceledgmde ahmetle kardes oldgnu farkettım yuz göz mımıkler..belkıde yanılıyorm bılmıyorm.. snirlendm sildim .. alıcagmı aldım nasılsa hersey ortada.. babamın tlfnu sıfrelı ,şarj edecegı zaman kapatıp sarj eder ekranı yuzustu cevirir.. tlfnu dvamlı sarjdadır cok cabuk sarjı bıter vs.. bu yenı olan bırsey degıl daha oncedende bılıyordm ama Allah yenı cıkardı karsıma delılleryle.. Bi aksam dıger odada baktım sarjda .. kırdım sıfreyı resmlere baktım.. Y.dısına kargo gondermıs saat almıs para resmı var altın kesesı resmı var ve daha bsru sey.. kadın hergun resmnı yollamıs.. ve resmlern arasnda kadınla benım konsmamın ekran gruntsnu yollamıs kadın yazsmamızı babama kanıt olarak gostermıs .. Kadının yolladgı acık sacık resmlerden bahsetmyrm ve bunları kadın gondermıs.. İçlernde istanbulda kullanılcak istanbul kart ve sım kart resmi var benım tahmınım kadın istanbla geldgnde kullanyordu.. babam devamlı yabancı dıl konsyor anlamasam bıle tlfnunu buldkca ftosunu cekyrm yazsmaların.. babam anneme kötu davranyor.. Annem babam emeklı babam calsmaya davm edyor.. Fakat parasını vermyor saklıyor yok karta yatrdım bılmemne.. Annemde bı tanıdıgına yardıma falan gıdıyor para yetsmıyor dye .. Babaannemı sucluyor paraları ona gonderyor dye.. yada gecmıse yonelık ablama satasyor okdr para gonderdıkte naısl yedınde gbisinden.. Aıle buyugmz var ona danıstm namazında nıyaznda bı kadın.. ramazanı atlat demıstı bana.. Ramazandan once konustgumzda .. Bu olaylar ılk patladgnda ocan ayıydı ,mart ayında kadınla konstm.. hazranda babamın dogmgnydu bu delıllere ulaştm.. Bn o kaıdnın yanına gdınce babam ne hkmtse telefonunu caldrmıs ,kameralı saat almıştı(sözde ısyernde vergi kacrldgnı ıspatlamak ıcın almıs) czdanında sım kart vardı görmstm fakat kendı nmrası yazyordu ben gdınce annem bulms kavga kıyamet nasıl alırsn nasıl atarsn bılmemne.. ve ısın kotu tarafı o kadınla konsmyor sanrm kadın tehdt ettı buda kurtuldu bırsekılde kadından tlfnu caldrdm ddı ama ınanmyrm baska bır ıs var.. ve tlfnnda ksa saclı bır kadın resmı gormstm arastrdm kadın evlı cocgu var.. suan onla konsyor.. bzım aılemz bellı zaten ama baskasnın aılesnı neden dagtsnkı.. kadının boslgndan fydalansın.. ısın ılgncı bu son konstgu kadınla dgerı arkdasla fecbook uzernden..ısten gec geldıgı oluyor beste cıkıyor dokzda onda hatta bazen onbcukta gelıyor(isyeryle evımız en fazla bır saat 20 dk suruyor) babanla konus demeyın babam sıddet yanlısı bı ınsan.. Daha once bana vurdugu oldu ırı yarı bır adam vurunca derimin altndakı kılcal damarları catlatıcak kadar.. Annemin ailesi yok.. Anlatacaklarım bukadar.. Bır hafta sonra tekrar y.dısına cıkıyor bana sende gel dedı babaannenı gorrsn ama gıdecegı gun erkek arkadasımın dogmgnu oyuzden gdemeyecegım.. Coook uzun oldu farkndayım affedın zamanınızı caldım ama bana fıkır vermenizi rıca edyorm..anneme soylesem cok uzulcek mahvolcak zaten pskoljsı nrmal degıl..ama sylemesem kandrlmya dvam edıcek..Ben bosanması taraftarym.. ama o benı dusnyor .. yarn obr gun ıstemeye gelıcekler ozaman nolr gbısınden ben boyle hıssedyorm.. annemı bosanmaya ıkna ettıgım takdrde delıl yerıne gecermı butun bunlar..

allah sabır versin canım çok karışık bir aile annenzn bana göre herşeyden haberdar olması lazım onu aptal yerine koymayın babnızda o dostlarıda elbetde birgün cezasını çekecek yuva yıkanın yuvası olmazmış ama siz annenze anlatın olanları boşansın kafasını dinler kadıncağız bana göre tabi

Anneniz hem kandırılmayı hem de o kadına hediyeler alınırken para kazanmak için uğraşmayı hak etmiyor.

Anlatın, telden mehkemede deliller toplanıyor, aldatılma olduğu çıkar ortaya. Nafaka da alır bi güzel.

İstemede, düğünde başında baba olsun gibi şeyler annelerimizin fedakarlıkları işte.. Ama unutmayın babası ölenler de var, onlar da düğün yapıyo evleniyo bi şekilde.

annenizde emekli olmasına ragmen. para kazanmak adına hala calışıyo...
ve o paraların nereye gitti ortada... görüyosun dimi...
bence anneni al karşına konuş... kesinlikle boşansınlar...
ailesi boşanıpda kız istemede sorun cıkıcak ilk kız olmucaksında...

ve kendini annenin yerine koy...
saygısız sevgisiz bi adam... ve parasını onun bunun kadınlarına harcıyor...

cevaplarınız için teşekkür ederim aranızda evli olanlar varmı bilmiyorum çocuğunuzdan böyle birsey duysanız ne yapardınız peki.. yanı öğrenmesini saglasam babama soyledıgınde babam ınkar edıcek belkide. aralarındakı tek sorunda bu degıl.. babamın anneme dstek olmaması hıcbır konuda herseye annem kosturuyor ve babam evın ıcınde fesatlık cıkartyor resmen belkıde dıkkat dagtmak ıcın yaapıyor bılmıyorum.evlendıklerınden berı devam eden sorunları var ve bu eve cok yansıyor. her gün kavga ya ablamla ya annem babamla bunların en onemlı nedenı babamın bır dedgnı ıkı dakıka sonra ınkar etmesı ve soyledıklerının arkasnda durmaması.. ablamla alakalı bazı sornlar yasamastık ablamn arkasndan baska bzım yanmzda baska konusuyor.. en iyisi annemi alıp konuşmak fakat annem anlattıklarımın hepsını soyleyemez babama ben konuşsam nasıl bır tepkı verır babam aranızda boyle bır olay yasayıp babasyla konusna varmı acaba ????

Back
X