Endişeliyim yardım

nalo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
1
0
1
34
Kızlar acil yardım 6 yaşındaki kızım kollarına jilet sürmüş kılları güçlenirmi tekrar cikarmi ne yapmalıyım çok endişeliyim

Bence aynı seviyede çıkar endişe etmeyin guclenmez daha küçük hemde, 1 kereden bişey olmaz ama kendine zarar verebilirdi uzak tutmakta fayda var böyle eşyaları

Kızlar acil yardım 6 yaşındaki kızım kollarına jilet sürmüş kılları güçlenirmi tekrar cikarmi ne yapmalıyım çok endişeliyim
Endişelenmeyin. Bende hep alıyormuşum gizli gizli hahshhs birazcık fazlaydı kollarımdaki kıllar ama asla erkek kolu gibi değildi. Lazere gittim yıllar önce hala tertemizim. Dert edilecek bir şey değil.😊

Tekrar aynı yoğunlukta çıkar büyük ihtimalle.
Ama istersen karınca yağı al sür.

Bir şey olmaz ama o yaşta çocuk kendime jiletle yanlışlıkla çok zarar verebilir. Çocuğunuzu bilinçlendirin ve elinin altından uzak tutun kesici delici şeyleri

Ben bir kaç kere almıştım jiletle hep aynı yoğunlukta çıktı endişeye gerek yok.

Back
X