Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandim canım. Doktorum vermişti, Bebeğe ne gibi zararı olabilirki ,Doktorun vermiş birde guvenmiyorsaniz doktorunuzu değiştirin .Prilam Dr 10 mg adında miğde bulantısı için doktor ilaç yazdı. Çok aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşıyorum. Sarı bi su geliyo bişey kalmayınca. Bu ilacı kullanan oldu mu bebeğe bi zararı var mı
EvetAynı ilacı mı kullandınız
Doktor vermiş ona güvenmiyorsun çıktın burda doktorlukla alakası olmayan bizemi fikir soruyorsun.? Madem güvenmiyorsun neden doktora gidiyorsun sen burdan devam et daha sağlıklı olur bencede.Prilam Dr 10 mg adında miğde bulantısı için doktor ilaç yazdı. Çok aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşıyorum. Sarı bi su geliyo bişey kalmayınca. Bu ilacı kullanan oldu mu bebeğe bi zararı var mı
Doktor bana da bu ilacı verdi gerçekten işe yarıyor. Ama ben zorda kalmadıkça almıyorumPrilam Dr 10 mg adında miğde bulantısı için doktor ilaç yazdı. Çok aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşıyorum. Sarı bi su geliyo bişey kalmayınca. Bu ilacı kullanan oldu mu bebeğe bi zararı var mı
Peki bu niye senin zoruna gidiyo ayrıca doktorlukla alakalı bilgin yoksa niye yorum yapıyosun. Ben kullanan var mı işe yarıyo mu ya da bi yan etki gören oldu mu diye fikir almak istedim. Bu da seni ilgilendirmezDoktor vermiş ona güvenmiyorsun çıktın burda doktorlukla alakası olmayan bizemi fikir soruyorsun.? Madem güvenmiyorsun neden doktora gidiyorsun sen burdan devam et daha sağlıklı olur bencede.
Fikrin varda kafanın içindekini kullanabiliyor musun o mechul burada kimse doktor değil şu yazdığın cevabında gramı zeka kırıntısı ile örtüşmüyor neyse sen doktrun verdiklerini soruşturmaya devam et burda çok kişi doktordan daha iyi biliyor bemcedePeki bu niye senin zoruna gidiyo ayrıca doktorlukla alakalı bilgin yoksa niye yorum yapıyosun. Ben kullanan var mı işe yarıyo mu ya da bi yan etki gören oldu mu diye fikir almak istedim. Bu da seni ilgilendirmez
Bak admin senin gerizekalılığın yüzünden bana saçma sapan özelden mesaj yazmış gördün mü sümüklü bebeler gibi bide şikayetmi ettin beyinsiz mahlukPeki bu niye senin zoruna gidiyo ayrıca doktorlukla alakalı bilgin yoksa niye yorum yapıyosun. Ben kullanan var mı işe yarıyo mu ya da bi yan etki gören oldu mu diye fikir almak istedim. Bu da seni ilgilendirmez