Aciiillllll

Bhr94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
21
2
1
31
Prilam Dr 10 mg adında miğde bulantısı için doktor ilaç yazdı. Çok aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşıyorum. Sarı bi su geliyo bişey kalmayınca. Bu ilacı kullanan oldu mu bebeğe bi zararı var mı

Eklentiler

• Screenshot_20191225-160617.webp
    Screenshot_20191225-160617.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 153
Prilam Dr 10 mg adında miğde bulantısı için doktor ilaç yazdı. Çok aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşıyorum. Sarı bi su geliyo bişey kalmayınca. Bu ilacı kullanan oldu mu bebeğe bi zararı var mı
Ben kullandim canım. Doktorum vermişti, Bebeğe ne gibi zararı olabilirki ,Doktorun vermiş birde guvenmiyorsaniz doktorunuzu değiştirin .

Zararı olsa doktorunuz vermezdi. Kadın doğum doktorunuz verdi değil mi?

Bende şuan bu ilacı kullanıyorum aynı sençn gibi bulantı ve kusma var bu ilac bana da çok iyi geldi

Doktor vermiş ona güvenmiyorsun çıktın burda doktorlukla alakası olmayan bizemi fikir soruyorsun.? Madem güvenmiyorsun neden doktora gidiyorsun sen burdan devam et daha sağlıklı olur bencede.

Doktor bana da bu ilacı verdi gerçekten işe yarıyor. Ama ben zorda kalmadıkça almıyorum

Doktor vermiş ona güvenmiyorsun çıktın burda doktorlukla alakası olmayan bizemi fikir soruyorsun.? Madem güvenmiyorsun neden doktora gidiyorsun sen burdan devam et daha sağlıklı olur bencede.
Peki bu niye senin zoruna gidiyo ayrıca doktorlukla alakalı bilgin yoksa niye yorum yapıyosun. Ben kullanan var mı işe yarıyo mu ya da bi yan etki gören oldu mu diye fikir almak istedim. Bu da seni ilgilendirmez

Peki bu niye senin zoruna gidiyo ayrıca doktorlukla alakalı bilgin yoksa niye yorum yapıyosun. Ben kullanan var mı işe yarıyo mu ya da bi yan etki gören oldu mu diye fikir almak istedim. Bu da seni ilgilendirmez
Fikrin varda kafanın içindekini kullanabiliyor musun o mechul burada kimse doktor değil şu yazdığın cevabında gramı zeka kırıntısı ile örtüşmüyor neyse sen doktrun verdiklerini soruşturmaya devam et burda çok kişi doktordan daha iyi biliyor bemcede😂😂😂😂

Bak admin senin gerizekalılığın yüzünden bana saçma sapan özelden mesaj yazmış gördün mü sümüklü bebeler gibi bide şikayetmi ettin beyinsiz mahluk😂😂 ben buraya girmesem birşey kaybetmem ama sen karnındakine bu zihniyette nasıl anne olacaksın bilemedim gerizekalı yaaa😂😂

Back
X