Aciil Boş gebelik mi

Benim de 6+4 te vajinal muayeneye rağmen bebek gorunmedi. 2 hafta sonra çağırdı. Burda okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum her ihtimale kendinizi hazırlayın. Kanama her zaman olmayabiliyor, ozaman ilaçla düşürmeye çalışıyorlar boş gebelikse, düşmezse ya da parçalı düşmüşse kurtaja alıyorlar. İnşallah sizin gebeliginiz saglikli ilerliyordur. En azından kanama olmaması iyi bisey, ben de kendimi böyle telkin ediyorum. 7+ 4 olunca yani bir hafta dolunca tekrar gideceğim ben de, bu kez baska doktora

Anladım teşekkür ederim yorum yaptığınız için inşallah güzel bır haber gelır dediğiniz gibi sizin de benımde güzel bır sonuc olur

Şöyle söyleyeyim bide beta artısı düzensiz olur dediler boş gebelikte ve benım zaten 5-6 haftalıkken çok yoğun kanamam vardı yani o sıra bile bellinokırdu bence boş gebelık olduğu yanlış mıyım

Uzmanı değilim yorum yapmam yanlış olur, sizin için duam inşallah sağlıkla ilerler herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…