• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciil yardım ablalaaar yaa :((

Impossible is nothing derken bu kadar da abartın dememişler

Son düzenleme:
O ertesi gün hapindan..anlattığınız şekilde hamile kalinmaz...

Pimpiriklilikten ölücem ne bileyim başıma ilk defa geldi böyle bir şey

Valla böyle hamile kalırsan birçok kadın isyan ederiz biliyosun dimi :27: Öyle kolay olmuyo :1:

edit: bir de ertesi gün hapı mı aldın aov ne gerek var hormonlarını bozmaya ya yumurtlama günün olcak da içinde olcak da boşalcak da tutcak da hamile kalcan pıyyyyyy.

Son düzenleme:
ah kardeşlerim yaa.. nıye evlenmeden böle haltlar yıonuz anlamıyorum ki..
bıraz biyerlerinize dur deyın yaa
aşklar bacak arası olmus
aşklar dudakk olmuş
hadı öpüşmenize karısmayalım tmm eyvallah.
ama fazlasını yasamaya aceleniz ne . ne ? ya ne ?
evlennce o haltları zaten mecbur yıcen ya ömrun boyunca. HEMDE HELALİNLE.
smdıden halt yersen noldum hamılemıyım vah tüh aman Allah'ım dersın işte böle. gecmiş olsun. zaten hamıle deılsındırde ben yınede yakıştıramadım evlılık öncesi yaptıgınızı.AŞK bu değil.eminim

Son düzenleme:
Geçen hafta erkek arkadasimla yakınlasma olmustu aramızda kendi pnisini elledikten sonra vjinamı ellemisti zaten elini pnisinden çıkardıktan 2 3 dakika sonra ellemişti ama yine de bende pimpiriklenmistim biraz her ne kadar elinde dl olmadığını bilsemde öyle diyor içime kurt düştü ertesi gün hapı aldım Norlevo normalde 3 veya 4 Ocakta adet olmam gerekti ama hala bi belirti falan yok napıcam ben akıntılarım kesildi üstüne üstlük çok stresliyimde ya sizce haptan mı stresten mi gelmedi adetim ilk defa bu hapı aldım hiç bir yan etkisinide göstermedi acaba antidepresan kullanıyorum depresanlar mı ilacın etki etmesini engelledi üstlük bu olaydan sonra erkek arkadaşımla da biraz tartıştık hoşuma gitmedi yaptığı öyle sizce nedir sorunum yaa

hahahahhahahaa :)
ellemeyle hamile kalırsan, tıp tarihine geçersin :1::1::1::1:
tatlım lütfen bilmediğin işlere bulaşma henüz.
yaşın daha küçük galiba?

Bak canım özel hayatına karısmak gıbı görme sana sadece doğru olanı söylıcem. SEVEN ERKEK SAÇININ TELİNE DOKUNMAYA KIYAMAZ. fakat niyet sadece buysa başka.. kendini kullandırma. bilmiyormusun dinimizde bu haramdır. cok ağır vicdan azaplarının ıcıne gırme canım lütfen. ayrıca hamile olduğunu sanmıyorum ama emın olmak ıstıyorsan kan testı veya ıdrar testı yaptır.

Araştırdım biraz okşama yoluylada eğer döl varsa olabiliyormuş erkek arkadaşım yok diyor bastıra bastıra içim rahat etsin diye hapıda almıştı hiçbir yan etkisini görmemişken hapın adetimi böyle yapması

Pimpiriklilikten ölücem ne bileyim başıma ilk defa geldi böyle bir şey

Du ben bi sihirli küreme bakıp söyliyim hamilemisin:ssz:

Yavrucum 3 gün geciktiyse adetin gidip bir test alıp yapsana.
Buradakiler hamile değilsindir mümkünatı yok deseler sen hamile olmadığına emin olacak mısın:31:

Bak canım özel hayatına karısmak gıbı görme sana sadece doğru olanı söylıcem. SEVEN ERKEK SAÇININ TELİNE DOKUNMAYA KIYAMAZ. fakat niyet sadece buysa başka.. kendini kullandırma. bilmiyormusun dinimizde bu haramdır. cok ağır vicdan azaplarının ıcıne gırme canım lütfen. ayrıca hamile olduğunu sanmıyorum ama emın olmak ıstıyorsan kan testı veya ıdrar testı yaptır.

Ah ablacım dediğin ne kadar doğru aramızda çok sınırlarımız vardı zaten herşey bir anda gelişti ben de istemedim kendimi ister istemez suçlu da hissediyorum zaten :5::5::5::5::5:

Afedersin ama boku yiyosunuz nazil temizlic ez diye de üçbuçuk atiyosunuz .... hamile değilsindir de inşallah hamilesindir ;D

açtığım fala göre tebrikler hamilesin :ssz:

korktuğunuz "şeyi" yapmayın ablacığım.. yapıyorsan da korkma..

Ah ablacım dediğin ne kadar doğru aramızda çok sınırlarımız vardı zaten herşey bir anda gelişti ben de istemedim kendimi ister istemez suçlu da hissediyorum zaten :5::5::5::5::5:

Ayrıl erkek arkadasından kendıne temız sayfa ac canım. gercekten vıcdan azabı cekersın heleki evlenince.. lütfen dıkkat et. yaşın kaç canım? Anlıyorum seni , yanlız bırdaha yapma lütfen. düşün vicdan azabın devamö eder, erkek arkadasın yoluna devam eder sen kalırsın öyle. gözünü onda actıgın ıcınde hayatın zehir olur ıcınde kalır o öyle.

İstediğim bir şey değildi zaten ama ne bileyim olayın cazibesine kapılıyoruz nolucak şimdi napayım ben bu stresten eriyip gidicem

Biz ne desek sen rahatlamıcan en iyisi bi test yaptır rahatla gözünle görüp emin olursun

hap ile hazırlık yapan erkek var ve oyle bir anda gelisti diyorsun?
saf mısın anlamadım ki...
ay gercekten hamile oldugunu sansan da birazcık daha korksan istedim bir an. kotu muyum neyim :27:

Ayrıl erkek arkadasından kendıne temız sayfa ac canım. gercekten vıcdan azabı cekersın heleki evlenince.. lütfen dıkkat et. yaşın kaç canım? Anlıyorum seni , yanlız bırdaha yapma lütfen. düşün vicdan azabın devamö eder, erkek arkadasın yoluna devam eder sen kalırsın öyle. gözünü onda actıgın ıcınde hayatın zehir olur ıcınde kalır o öyle.

19 bitti bitecek :/

Back
X