- Konu Sahibi Belatrixxx
Yardım eden herkese tesekkürler bir sorun yokmus geldi adetim :))
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pimpiriklilikten ölücem ne bileyim başıma ilk defa geldi böyle bir şey
Geçen hafta erkek arkadasimla yakınlasma olmustu aramızda kendi pnisini elledikten sonra vjinamı ellemisti zaten elini pnisinden çıkardıktan 2 3 dakika sonra ellemişti ama yine de bende pimpiriklenmistim biraz her ne kadar elinde dl olmadığını bilsemde öyle diyor içime kurt düştü ertesi gün hapı aldım Norlevo normalde 3 veya 4 Ocakta adet olmam gerekti ama hala bi belirti falan yok napıcam ben akıntılarım kesildi üstüne üstlük çok stresliyimde ya sizce haptan mı stresten mi gelmedi adetim ilk defa bu hapı aldım hiç bir yan etkisinide göstermedi acaba antidepresan kullanıyorum depresanlar mı ilacın etki etmesini engelledi üstlük bu olaydan sonra erkek arkadaşımla da biraz tartıştık hoşuma gitmedi yaptığı öyle sizce nedir sorunum yaa
Pimpiriklilikten ölücem ne bileyim başıma ilk defa geldi böyle bir şey
Bak canım özel hayatına karısmak gıbı görme sana sadece doğru olanı söylıcem. SEVEN ERKEK SAÇININ TELİNE DOKUNMAYA KIYAMAZ. fakat niyet sadece buysa başka.. kendini kullandırma. bilmiyormusun dinimizde bu haramdır. cok ağır vicdan azaplarının ıcıne gırme canım lütfen. ayrıca hamile olduğunu sanmıyorum ama emın olmak ıstıyorsan kan testı veya ıdrar testı yaptır.
Afedersin ama boku yiyosunuz nazil temizlic ez diye de üçbuçuk atiyosunuz .... hamile değilsindir de inşallah hamilesindir ;D
açtığım fala göre tebrikler hamilesin
korktuğunuz "şeyi" yapmayın ablacığım.. yapıyorsan da korkma..
Ah ablacım dediğin ne kadar doğru aramızda çok sınırlarımız vardı zaten herşey bir anda gelişti ben de istemedim kendimi ister istemez suçlu da hissediyorum zaten![]()
İstediğim bir şey değildi zaten ama ne bileyim olayın cazibesine kapılıyoruz nolucak şimdi napayım ben bu stresten eriyip gidicem
Ah ablacım dediğin ne kadar doğru aramızda çok sınırlarımız vardı zaten herşey bir anda gelişti ben de istemedim kendimi ister istemez suçlu da hissediyorum zaten![]()
Ayrıl erkek arkadasından kendıne temız sayfa ac canım. gercekten vıcdan azabı cekersın heleki evlenince.. lütfen dıkkat et. yaşın kaç canım? Anlıyorum seni , yanlız bırdaha yapma lütfen. düşün vicdan azabın devamö eder, erkek arkadasın yoluna devam eder sen kalırsın öyle. gözünü onda actıgın ıcınde hayatın zehir olur ıcınde kalır o öyle.