• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciil yardım ablalaaar yaa :((

olayın cazıbesımı...
GUNAHIN CAZIBESİ Mİ
pes..... cazıbemı var ortada.
varsa pes.
ıyı aksamlar sna .
devam et.
kızlarınıda kendı yolunda yürüt annesi...ilerdee.
ıyı aksamlar

Burda napıcam napıcam diye dolaşacağına bir test yap...

Bu deli cesaretini de anlamıyorum ben. Ucunda gebelik gibi bir durum varken hiç bir önlem almadan bu tür yakınlaşmalara nasıl giriyorsunuz hayret vallahi...

19 bitti bitecek :/

Tam karakterin oturmaya basladıgı zaman , seni beğenenlerın aılenden ısteyecegı zaman.. muhatap olma arkadasıla söyle ona erkek böyle olmaz dıye defolsun gıtsn yoluna seni karıstırmasın. hattta onuda uyar. bu erkekler kacıncı el sanıyor kendını acaba ??

Geçen hafta erkek arkadasimla yakınlasma olmustu aramızda kendi pnisini elledikten sonra vjinamı ellemisti zaten elini pnisinden çıkardıktan 2 3 dakika sonra ellemişti ama yine de bende pimpiriklenmistim biraz her ne kadar elinde dl olmadığını bilsemde öyle diyor içime kurt düştü ertesi gün hapı aldım Norlevo normalde 3 veya 4 Ocakta adet olmam gerekti ama hala bi belirti falan yok napıcam ben akıntılarım kesildi üstüne üstlük çok stresliyimde ya sizce haptan mı stresten mi gelmedi adetim ilk defa bu hapı aldım hiç bir yan etkisinide göstermedi acaba antidepresan kullanıyorum depresanlar mı ilacın etki etmesini engelledi üstlük bu olaydan sonra erkek arkadaşımla da biraz tartıştık hoşuma gitmedi yaptığı öyle sizce nedir sorunum yaa

bence ilaç içmesini bilen akıllı biri hamile kalmayacağınıda bilir... :34:

erkek arkadaşının ellemesiyle hamile kalan kimseyi duymadım eğer bu sen olursan tıp literatürüne geçersin zaten.
geçmiştede biri göbek deliğine sperm kaçıp oradan hamile kalıp kalamayacağını sormuştu cinsellik bilgisi sıfır olan insanlar bilinçsizce cinsellik de yaşamasa keşke.

biz buradan hamile misin değil misin bilemeyiz ama en önemlisi korktuğun şeyleri yapma bundan sonra.

Burda napıcam napıcam diye dolaşacağına bir test yap...

Bu deli cesaretini de anlamıyorum ben. Ucunda gebelik gibi bir durum varken hiç bir önlem almadan bu tür yakınlaşmalara nasıl giriyorsunuz hayret vallahi...

bana çok masumane ve gerçekçi gelmiyor bu tarz konular
ilaç içmeyi bilecek kadar akıllılar.. ben 19 yaşımdayken bildiğin süzme safdım :27: ertesi gün hapı denen şeyide evlendikten sonra arkadaşlardan duydum...
sonrada gelip yok eline sürdü sonra şurama sürdü yok sürtündük hamilemiyim sorularını çok samimi bulmuyorum :51:

Yine gelmişler insanları yargılıyorlar
Size ne oluyor isteyen istediğini Yaşar, abla olarak önerirsin tamam ama ayıplamak aşağılamak... Tuhaf şey doğrusu.

Buldunuz ya birinin açığını hemen saldırın asıl susması utanması gereken sizsiniz

Kişi ayıpladığı şeyi yaşamadan ölmezmiş evet belki siz "bacak aramızdaki namusunuzla" evleneceksiniz ama evlatlarınız nasıl bireyler olacak siz bile bilemezsiniz, Allah sizi evlatlarınızla sınar görürsünüz o zaman yargılamak nasıl oluyormuş...

Son düzenleme:
19 bitti bitecek :/

tatlım ne acelen vardı olayın cazibesine niye kapılıyorsun sen genede bi test yap çünkü neler okuyoruz gazetede bu devirde herşey mümkün hani normalde bu anlattığından hamile kalmazsın ama sen içindeki şüphi gidermek için test yap eczanede satılıyor hastaneye gitmek istemezsen hem bu arada yaşlarımız yakın senle ben 21 yaşındayım ama daha doğru düzgün elimi bile tutturmadım hiçbir erkek arkadaşıma sakın bi daha yapma bi akranın olarak söylüyorum o çocuktanda ayrıl sana zerre kadar değer vermiyor söyliyim :50:

Araştırdım biraz okşama yoluylada eğer döl varsa olabiliyormuş erkek arkadaşım yok diyor bastıra bastıra içim rahat etsin diye hapıda almıştı hiçbir yan etkisini görmemişken hapın adetimi böyle yapması

Hapı alan kim? ve ne gibi bir yardım istiyorsun. Bir kız için fazla kabasın. :50:

[/I]
Geçen hafta erkek arkadasimla yakınlasma olmustu aramızda kendi pnisini elledikten sonra vjinamı ellemisti zaten elini pnisinden çıkardıktan 2 3 dakika sonra ellemişti ama yine de bende pimpiriklenmistim biraz her ne kadar elinde dl olmadığını bilsemde öyle diyor içime kurt düştü ertesi gün hapı aldım Norlevo normalde 3 veya 4 Ocakta adet olmam gerekti ama hala bi belirti falan yok napıcam ben akıntılarım kesildi üstüne üstlük çok stresliyimde ya sizce haptan mı stresten mi gelmedi adetim ilk defa bu hapı aldım hiç bir yan etkisinide göstermedi acaba antidepresan kullanıyorum depresanlar mı ilacın etki etmesini engelledi üstlük bu olaydan sonra erkek arkadaşımla da biraz tartıştık hoşuma gitmedi yaptığı öyle sizce nedir sorunum yaa

Araştırdım biraz okşama yoluylada eğer döl varsa olabiliyormuş erkek arkadaşım yok diyor bastıra bastıra içim rahat etsin diye hapıda almıştı hiçbir yan etkisini görmemişken hapın adetimi böyle yapması

İstediğim bir şey değildi zaten ama ne bileyim olayın cazibesine kapılıyoruz nolucak şimdi napayım ben bu stresten eriyip gidicem

Demek ki neymiş
'elleşip okşanmak' sende pimpiriklenme yapıyormuş.
Kendine daha cazip uğraşlar bul sonra başın ağrımasın.:53:

Spermlerin bulaştıkları yerde hayat sürdürme ve öyle yumurtalıklara koşturma, atlama zıplama gibi kabiliyetleri yoktur..

Yakınlaşma bahsettiğin kadarsa yani cinsel birleşme olmadıysa nasıl hamile miyim diye şüphelenebiliyorsun? Üstelik bir de ertesi gün hapı almışsın..
Allah rızası için biraz açın okuyun yahu. Hamile olma ihtimalin %-100

Korktuğunuz şeylerden uzak durun biraz.

19 yaş küçük de değilmiş, biraz araştırsan öğrensen canım?
cinsellik elbette hayatının bir evresinde mutlaka yaşanacak, ama bunu da bilinçli yaşamak lazım.
erkek arkadaşın senin cinsel organına dokundu diye hamilelikten şüphelenmek hiç de 19 yaşında birinin yapacağı iş mi?
Valla 15-16 sın falan sandım ben okuyunca.

Spermlerin bulaştıkları yerde hayat sürdürme ve öyle yumurtalıklara koşturma, atlama zıplama gibi kabiliyetleri yoktur..

Yakınlaşma bahsettiğin kadarsa yani cinsel birleşme olmadıysa nasıl hamile miyim diye şüphelenebiliyorsun? Üstelik bir de ertesi gün hapı almışsın..
Allah rızası için biraz açın okuyun yahu. Hamile olma ihtimalin %-100

Korktuğunuz şeylerden uzak durun biraz.

ertesi gün hapı ne:26: allahım 30 yaşındayım ama bu konularsa süzme safım az yetiştirin beni nolur:1:

bu ülkede havlu ile hamile kalan duyduktan sonra(gerçektir, haberlere konu olmuştur) bu konu bana vız gelir tırıs gider :ssz::ssz:

ertesi gün hapı ne:26: allahım 30 yaşındayım ama bu konularsa süzme safım az yetiştirin beni nolur:1:

Cinsel birleşmeden sonraki 72 saatte alınan ve gebeliği önleyen acil durum hapıdır..%70 gebeliği önleme sınırı vardır..
Tecavüz ve acil durumlarda alınır genellikle..

Ama ülkemizde çok acil birleşildiği için sevgililer arasında kullanım oranı yüksektir:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinsel birleşmeden sonraki 72 saatte alınan ve gebeliği önleyen acil durum hapıdır..%70 gebeliği önleme sınırı vardır..
Tecavüz ve acil durumlarda alınır genellikle..

Ama ülkemizde çok acil birleşildiği için sevgililer arasında kullanım oranı yüksek:ssz:

çok acil birleşme he vuuuuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52: güldürdün beni ve cehaletime bir ışık yaktın :28::28::28:

Diyorsun ki : sadece elledi..

Eee? Sence var mı öyle bir ihtimal?:ssz:

Seks tabu olarak görülmeye devam ederse daha neler neler duyarız. Erkek arkadaşımın bardağından su içtim hamile kalır mıyım gibi...
Hiç bir bilgilendirme yok ne aile tarafından öğreniliyor ne de kişiler araştırma yapıyor.
Elinizin altında klavye var bu konu hakkında azıcık araştırma yapsanız böyle bir ihtimal dahi bulunmadığını okursunuz.
Kulaktan dolma bilgilere inanmayın sadece biraz araştırma yeterli olacaktır.

Back
X