ACİİLL. 30+3 hamileyim hemoroit (basur) oldum

BetulMuratErdem

Yusuf Asaf'ın annesi
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
903
147
123
34
Kızlar 30+3 haftalık hamileyim hemoroit (basur) oldum. Otururken canm çok yanıyo. Çarşamba günü kontrolüm var doktoruma bu durumu söyliycem. Hamileyken yapılabilecek bişey var mı?? Veçarşambaya kadar ne yapsam iyi gelir? Lütfen yardım edin 😔😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 30+3 haftalık hamileyim hemoroit (basur) oldum. Otururken canm çok yanıyo. Çarşamba günü kontrolüm var doktoruma bu durumu söyliycem. Hamileyken yapılabilecek bişey var mı?? Veçarşambaya kadar ne yapsam iyi gelir? Lütfen yardım edin ����

Bir leğene ılık su koy yakar yakmaz olacak. içerisine su soğuyuncaya kadar otur. Buna oturma banyosu deniliyor. Bunu günde 1 kere tekrarla, birde gece yatmadan bir cezvede halis zeytin yağını ılıttıktan sonra iç. Bu bağırsaklarını yumuşatacaktır. Bebeğede zararı yok.

Son düzenleme:
Bir leğene ılık su koy yakar yakmaz olacak. içerisine su soğuyuncaya kadar otur. Buna oturma banyosu deniliyor. Bunu günde 1 kere tekrarla, birde gece yatmadan bir cezvede halis zeytin yağını ılıttıktan sonra iç. Bu bağırsaklarını yumuşatacaktır. Bebeğede zararı yok.

Deniycem canm. İnş iyi gelir. Çok teşkkr ederim

merhaba arkadaşlar,
sizlere bi sorum olucak afedersiniz ama makatımın iç bölümüne doğru birden cok hemoroıtım var. ben bunula ilgili napabilirim doktora gidemedim henüz utandığım ve korktuğum için.
bunun yanısıra bebek istiyorum aşılama yapılacak subat ayında sizce bebekten once muayene olmalımıyım acaba.

merhaba,
kesinlikle kuşburnu marmelatı yap veya al ye birebir bende de olmuştu.Çok şükür bu sayede geçti birşey kalmadı.Sıcak suyu tavsiye etmiyorum.Erken doğuma sebep olabiliyormuş.

Back
X