• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aciill dondurulmuş embriyo transferi kaçıncu gün oldunuz!!

zeynebm

AnNe AdAyı ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
97
46
88
benim ilk dondurulmuş transeferim adetle başlayıp 23.gün olmuştu.bu kez çizelgede 20. gün transfer yazıyo çok kafam karıştı yardımcı olurmusunuz

19.20.21 bu ucunden birinde oluyorum.

19.20.21 bu ucunden birinde oluyorum.
çok teşekküerler cevap için.sanırım sabit bi gün olmuyo benim geçen yıl 23. gündü bu kez 20. gün olcakmış ondan bi tereddüt yaşadım inşallah bu sonucu etkileyen bi durum değildir

Yok yok,degildir,benimde haftaya var transferim,ilk gebeligim de 2 embriyo yerlestirdik kimyasal oldu,2 ay sonra donmuslarla denedim 3 adet koyduk 3 uz tuttu,3 aylikken birini karnimda sonlandirdik malesef saglik yuzunden,6.ayima girerken erken dogum oldu ve kaybettim,haftaya tekrar donmus embriyo koydurucam.:(

Yok yok,degildir,benimde haftaya var transferim,ilk gebeligim de 2 embriyo yerlestirdik kimyasal oldu,2 ay sonra donmuslarla denedim 3 adet koyduk 3 uz tuttu,3 aylikken birini karnimda sonlandirdik malesef saglik yuzunden,6.ayima girerken erken dogum oldu ve kaybettim,haftaya tekrar donmus embriyo koydurucam.:KK43:
benimde geçen yıl dondurulmuşla hamile kaldığım bebeğimin 10+6 da kalp atışları durdu kaybettim meleğimi :( bu ay sonu transferim inşallah bi aksilik olmazsa

BENİM RAHİM NE ZAMAN KALINLAŞTIYSA O ZAMAN KOYULDU

İLK DONDURULMUŞ 33. GÜNDE

İKİNCİ DONDURULMUŞ 25. GÜNDE YAPILMIŞ

Back
X