allah hayırlısını versin sizin de mi hem eşiniz hem sizde sorun yoktu benim doktorum çok olumlu konuştu ama ilk denemem ve tabiki kısmetHoşgeldiniz. Bizim de açıklanmayan infertilite.. Yumurta Takibi, 2 kez aşılama başarısız.. Şu an tüp bebek sonucu bekliyorum. Umarım güzel sonuçlar alırsınız sizinki aşılama ile tutar.
Evet ne eşimde ne ben de hiç bir sorun yok.. Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Bana da çok olumlu konulmuştu doktorum aşılama için..allah hayırlısını versin sizin de mi hem eşiniz hem sizde sorun yoktu benim doktorum çok olumlu konuştu ama ilk denemem ve tabiki kısmet
ben antakya palmiye hastanesine gidiyorum doktorum infertilite uzmanı aşılama da kendi yöntemleri var tıpta kullanılan araştırdığım kadarıyla başarılı bir doktor ama tabi rabbim yazmamışsa vaktini bekliycezEvet ne eşimde ne ben de hiç bir sorun yok.. Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Bana da çok olumlu konulmuştu doktorum aşılama için..
İnşallah tutarben antakya palmiye hastanesine gidiyorum doktorum infertilite uzmanı aşılama da kendi yöntemleri var tıpta kullanılan araştırdığım kadarıyla başarılı bir doktor ama tabi rabbim yazmamışsa vaktini bekliycez
inşallahİnşallah tutar
Teşekkürler yok hiç umutsuz değilim sabır ve heyecanla bekliyoruminşallahen kısa zamanda sizde mutlu haberler alırsınız dua edecem sizin için ama hiç umutsuzluğa kapılıp karaları bağlamayın lütfen evrene ne verirseniz size onu geri verir
Transfer yapıldı 17 mayısta sonuç var teşekkürlerhayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka haber ver lütfentüp bebek ne zaman kısmetse
merhaba benim de açıklanamayan infertilite, doktor aşılama önerdi. İlk denemem, benimde salı günü yapıldı. Aynı gün yapılmış. Sonucu bekliyoruz artık 26 sonda test dedi doktor.selamm kızlar ben araniza yeni katıldım uzun süredir yorumlarınızı takip ediyordum katılmak bugüne nasipmişben 4 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı en son gittiğin doktor açıklanamayan infertilite dedi aşılama yönetmi ile taçlanduralim tedaviyi dedi bugün aşılamam oldu benim gibi olan ya da ilk asilamayla hamiş olan minos anneler yorumlarınızı merakla bekliyorum ❤❤❤
bana da öyle umarım hayırlı haberleri alırız send3 değişiklik hissi varmimerhaba benim de açıklanamayan infertilite, doktor aşılama önerdi. İlk denemem, benimde salı günü yapıldı. Aynı gün yapılmış. Sonucu bekliyoruz artık 26 sonda test dedi doktor.
yani belirgin bir şey yok. sanırım kendimi dinlediğim için arada kasık krampları ve biraz şişkinlik var. sende peki ?bana da öyle umarım hayırlı haberleri alırız send3 değişiklik hissi varmi
yani belirgin bir şey yok. sanırım kendimi dinlediğim için arada kasık krampları ve biraz şişkinlik var.
1,5- 2 yıl kadar istedik, ama düzenli bir uğraş gösteremedik. Yaş ilerlemeden de tedaviye başlamak istedik. Doktorumuz aşılama önerdi. femara ve iğne kullandım. Aşılamadan sonrada duphaston kullanıyorum.valla canım bana düşük önleyici de yazmış aşırı şişkinlik yapıyor o bende ara ara kramp oluyor ama dünden beri belim çok ağırıyor adet olmadan önceki gibi ama çok erkenmis zateb belirti göstermemiz senin aşılama sürecin nasildi
1,5- 2 yıl kadar istedik, ama düzenli bir uğraş gösteremedik. Yaş ilerlemeden de tedaviye başlamak istedik. Doktorumuz aşılama önerdi. femara ve iğne kullandım. Aşılamadan sonrada duphaston kullanıyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?