Benimde asilamanin 14.günü bugün kan verdim negatif cıktı adete de 2 gün vardı hayırlısı dedim artik nasibimizde daha yok demek ki dedimacil
doktoru gebelik olabilir dedi ona göre serum verdi
valla maalesef negatif canım ama adetime 5 gün var daha bekleyip görece kısmet
doktorun ne zaman yapmanı söylemiştiBenimde asilamanin 14.günü bugün kan verdim negatif cıktı adete de 2 gün vardı hayırlısı dedim artik nasibimizde daha yok demek ki dedim
valla canım bir aklım bekle diyor çünkü doktorum istersen 6 ay daha bekle demişti ama yok ben beklemek istemiyorum diyorsan aşılamayı yapalım dedi bende tamam dedim2ciyi denersinnbende bi umut denemistimm ama kimisina asilama da tuttuu hic belli olmaz senin belki tutar
Amannn bekle beklee ömür bitiyo yapip ta denemekle fayda varrvalla canım bir aklım bekle diyor çünkü doktorum istersen 6 ay daha bekle demişti ama yok ben beklemek istemiyorum diyorsan aşılamayı yapalım dedi bende tamam dedim
2. 'yi denemekte de çok kararsizim yaaaAmannn bekle beklee ömür bitiyo yapip ta denemekle fayda varr
Ilki tutma orani cok dusuk %15 diyodh doktor 2 ciside %25 fln demisti bana2. 'yi denemekte de çok kararsizim yaaa
benim doktorumda durumun çok iyi %20 şansın var hatta ikiz bile tutma ihtimali yüksek dedi ama 2. de bayağı yüksek oluyor 1. ye göreIlki tutma orani cok dusuk %15 diyodh doktor 2 ciside %25 fln demisti bana
10 günden sonra demiştidoktorun ne zaman yapmanı söylemişti
Iste herseyin hayirlisi olsun nediyelimmbenim doktorumda durumun çok iyi %20 şansın var hatta ikiz bile tutma ihtimali yüksek dedi ama 2. de bayağı yüksek oluyor 1. ye göre
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzHoşgeldiniz. Bizim de açıklanmayan infertilite.. Yumurta Takibi, 2 kez aşılama başarısız.. Şu an tüp bebek sonucu bekliyorum. Umarım güzel sonuçlar alırsınız sizinki aşılama ile tutar.
Benim şükrolsun pozitif inşallah en yakın zamanda siz de güzel haberler alırsınız.inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
yaaa çok sevindim allah tamamına erdirsin insallaaahhhh sağlıkla kucağına alırsınBenim şükrolsun pozitif inşallah en yakın zamanda siz de güzel haberler alırsınız.
valla ben kararsizim ama tüp bebeğe çok sıcak bakmıyorum açıkçası neden bilmiyorumBazen görüyorum yazmışlar mesela sorunumuz sebepsiz infertilite ekstra eşimde azosperm var ya da ekstra ben de polikistik over var diye.. Ama o zaman sebebiniz belli oluyor işte. Sebepsiz infertilite her tetkik yapılıp buna genetik testler de dahil hiç bir sebep bulunamaması demek. Ve böyle kabul ederseniz sonuca daha net ulaşırsınız.
İnşallah en kısa sürede sizler de güzel haberi alacaksınız canım, amin sağolasınyaaa çok sevindim allah tamamına erdirsin insallaaahhhh sağlıkla kucağına alırsın❤ bize de dua et
Sebepsiz için 1 aşılama yeterli olsa zaten o aşılamada olur 2. Deneme zaman kaybı canımvalla ben kararsizim ama tüp bebeğe çok sıcak bakmıyorum açıkçası neden bilmiyorum
Bazen görüyorum yazmışlar mesela sorunumuz sebepsiz infertilite ekstra eşimde azosperm var ya da ekstra ben de polikistik over var diye.. Ama o zaman sebebiniz belli oluyor işte. Sebepsiz infertilite her tetkik yapılıp buna genetik testler de dahil hiç bir sebep bulunamaması demek. Ve böyle kabul ederseniz sonuca daha net ulaşırsınız.
Burak sıvaslıoglu mu dr unuzben antakya palmiye hastanesine gidiyorum doktorum infertilite uzmanı aşılama da kendi yöntemleri var tıpta kullanılan araştırdığım kadarıyla başarılı bir doktor ama tabi rabbim yazmamışsa vaktini bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?