Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana 15-16 gun sonra kan testi dedi. daha çok var yani. senin az kalmış. İnş olumlu sonuçlanırbelki de tutunma çabalarıdır bu umutsuz olma bana doktorum 12. gün test yap demişti bugün 10. gündemin ben
valla ben sanırım yine bekliycem sanırım yarın yaptırmam lazım ama çok tedirginim acaba önce idrarda yapsam çıkar mi bir fikrin var mibana 15-16 gun sonra kan testi dedi. daha çok var yani. senin az kalmış. İnş olumlu sonuçlanır
bana doktorum kan testi yaptır, idrar testi yapma dedi. Sanırım ilaçlar falan idrarda yanıltabiliyor.valla ben sanırım yine bekliycem sanırım yarın yaptırmam lazım ama çok tedirginim acaba önce idrarda yapsam çıkar mi bir fikrin var mi
evet catlatma iğnesinden sonra pozitif çıkma ihtimali oluyor ama bende 14 gün geçmiş oluyor yani etkisi geçmiş oluyor sende farklılık var mi canımbana doktorum kan testi yaptır, idrar testi yapma dedi. Sanırım ilaçlar falan idrarda yanıltabiliyor.
Sizin aşılama ne zaman yapılmıştı.kacinci gündesiniz.Benimde bugün 11.günümde ağrılar oluyor aradaevet catlatma iğnesinden sonra pozitif çıkma ihtimali oluyor ama bende 14 gün geçmiş oluyor yani etkisi geçmiş oluyor sende farklılık var mi canım
Bende inan hep birşey yeme isteği normalde böyle değilim asilama sonrasi ilaçlardan mi acababende aynı şeyi düşünüyorum inanır mısın nasıl yemek yiyorum bilemezsin![]()
benimde 11. günümSizin aşılama ne zaman yapılmıştı.kacinci gündesiniz.Benimde bugün 11.günümde ağrılar oluyor arada
sanırım zaten dupbastonun(düşük onleyici) bana verdiği o iştah açıp kilo yapıyormuş yan etkilerinde okumuştumBende inan hep birşey yeme isteği normalde böyle değilim asilama sonrasi ilaçlardan mi acaba
Dün sanki adet olacak.gibi kasik ve hafif belden ağrı vardı korktum ama şuan siskinlik var sürekli yemekten başka şeyden mi Bilmyrmbenimde 11. günümne gibi ağrılarınız oluyor peki
Anladım benim ismi farklı da rahimde tutunmasi icin adetin 2.günü başladığımilaci iciyorum belki ondan olabilir.sanırım zaten dupbastonun(düşük onleyici) bana verdiği o iştah açıp kilo yapıyormuş yan etkilerinde okumuştum![]()
aynen benimki de aynı amaclıAnladım benim ismi farklı da rahimde tutunmasi icin adetin 2.günü başladığımilaci iciyorum belki ondan olabilir.
ayyy bende de dün öyle oldu her an adet olacakmışım gibi ve son 2 gündür göğüs uclarimda aşırı kaşıntı var ama belirti midir bilmiyorum kaçıncı gün test yapacaksınızDün sanki adet olacak.gibi kasik ve hafif belden ağrı vardı korktum ama şuan siskinlik var sürekli yemekten başka şeyden mi Bilmyrm
doktor söylemedi mi niye size bana 12. gün kan yap dediBilmiyorum ki kararsızım salı ya da çarşamba adet günüm acaba o güne kadar beklesem mi diyorum.Yada 12 ya da 13.gun bi kan versem.mi diyrm bilemedim işte
Bana 10 gun sonra yap dedi de ben adet geçse mi diyorum.Daha önce doğal yolla gebe kaldım sonra kimyasal olunca tedirginim yadoktor söylemedi mi niye size bana 12. gün kan yap dedi
eğer catlatma iğnesi felan olmamışsan sağlıklı sonuç alırsın benceBana 10 gun sonra yap dedi de ben adet geçse mi diyorum.Daha önce doğal yolla gebe kaldım sonra kimyasal olunca tedirginim ya
doktor söylemedi mi niye size bana 12. gün kan yap
Aşılamadan bir gun once gecesi 2 igne oldum.o catlatma ignesi sanırım ovitrella yaziyordueğer catlatma iğnesi felan olmamışsan sağlıklı sonuç alırsın bence
aynen ovitrelle catlatma iğnesi de neden 2 taneAşılamadan bir gun once gecesi 2 igne oldum.o catlatma ignesi sanırım ovitrella yaziyordu