Açık açık söyledi

Dvit3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
324
507
33
Merhaba.Onceki konumda tam bir zibidiceker olduğumu söylemiştim.Bosandigimdan beri sürekli cinsellik düşünen tipler çıkmıştı karşıma.Artik umudumu kaybetmişken karşıma inanılmaz biri çıktı.O kadar düzgün, efendi, saygılı biri ki nerde yetişmiş diye düşünmeden edemiyorum.Bana karşı da çok nazik.Aklimdaki kriterlerin yüzde doksanıni karşılıyor.Gercekten hayallerimdeki gibi biri.
Bugün bana öyle bir şey söyledi ki telefonu kapatıp aglayasim geldi.Cogunuz aman ne var bunda diyebilirsiniz ama benim eski evlilik tranvalarimi tetikledi dediği şey.Kirmizi çizgilerden bahsediyorduk bana" Benim annem kirmizi çizgimdir anneme saygısızlık yapan birini ben sevemem.Benim dünyada en değer verdiğim varlıktır.Benim hayatımdaki insanın ona yanlısı olamaz "dedi.Aklima eski kv''nin arabasını ikinci kez yenilemiyorum diye bana hayatı dar eden eski kocam geldi.Ya kardeşimin dediğini yaparsın ya da hiçbir şey göremezsin demesi geldi bana onu hatırlattı yani.Bir de inşaat malzemesi satan bir dükkanları var babası ve abileri çalıştırıyor kendisi şu an başka bir firmada inşaat mühendisliği yapıyor ama o da babası ve abisiyle ise devam etmeyi düşünüyor.Evli olanlar ne demek olduğunu bilirler ortak gelir ortak gider çok sıkıntılıdır.Ben de aile arasında para mevzusunu hiç sevmem zaten ihanet yüzünden ayrılsam da asıl sebebi ailesinin bitmek bilmeyen para istekleriydi.
Kısacası ailesine düşkünlüğü ve ortak iş yapmaları beni çok korkuttu bir de 5 kardeşler iki gorumce, iki elti topuklayarak kacasim var ama kendisi gerçekten çok iyi bir insan.Benim tarzıma yakın bir tarzı var şu an karantinada olduğum için görüşemiyoruz ama daha şimdiden bircok plan yapıyor çok ilgili sevecen bir tip.Benim en rahatsız olduğum konu olan cinselliği de açmadı şimdiye kadar şükür😁
Ama benim ilk defa içime şüphe düştü.Cunku ben ne istediğimi çok iyi biliyorum.Simarikca diyeceksiniz ama eski evliliğimde hiç değer gormedigim için ben el üstünde tutulmak insan yerine konmak hayatımdaki kişinin bir numarasında olmak istiyorum.Hayatimiza kimse mudahale etmesin sadece kararları ikimiz verelim benimle aile, es olabilsin istiyorum.Kaynana , gorumce mevzularini kafam goturmuyor artık huzur verecek birini istiyorum.
Ha şimdi bitirirsem bir daha böyle birini bulabileceğimden şüpheliyim.Belki dediği gibi annesi çok iyi saf kalpli bir insandır.Belki hiç sorun yaşamayacagim gerçekten ama sorun yaşadığım zaman da yanımda bulamayacagim kesin.Bir de kendisi daha önce evlilik yapmamış benden de iki yaş küçük ailesi arıza çıkarır mı bilmiyorum bu zamana kadar karşıma çıkanlardan bana evliliği düşündüren tek kişiydi özellikle mantigima çok yatmıştı.Siz tek kriter uymuyor diye diğerlerini sıfırlayıp ayrılır miydiniz yoksa bu kumarı oynar miydiniz?

Daha ailesiyle tanışmadan evham yapmayın derim. Dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz. Bence önce ailesi ile tanışın sonra karar verirsiniz.
Ailesini tanımıyorum babasının sorunlu bir tip olduğunu annesini ezdigini soyledi ol dedim içimden anne bir de mağdur hiç şansın yok🤔

Ailesini tanımıyorum babasının sorunlu bir tip olduğunu annesini ezdigini soyledi ol dedim içimden anne bir de mağdur hiç şansın yok🤔
Asıl konu şu:
Siz zaten herhalde her şey çok iyiyken annesiyle kötü olmayacaksınız
Ama diyelim ki siz haklısınız anne haksız
Bu durumda beyefendi sırf anne diye sizden boyun eğmenizi mi isteyecek yoksa sizden taraf mı olacak?
Bana sanki baştan tüm yolları anam kutsaldır diyerek kapamış gibi geldi
Beni rahatsız eden o oldu

Asıl konu şu:
Siz zaten herhalde her şey çok iyiyken annesiyle kötü olmayacaksınız
Ama diyelim ki siz haklısınız anne haksız
Bu durumda beyefendi sırf anne diye sizden boyun eğmenizi mi isteyecek yoksa sizden taraf mı olacak?
Bana sanki baştan tüm yolları anam kutsaldır diyerek kapamış gibi geldi
Beni rahatsız eden o oldu
Evet bana da öyle geldi.Annesiyle mutlaka sorun yaşarız yaşamayan yoktur ben eski kocamdan çok severken sogumustum bu yüzden benim yüzde yüz haklı olduğum konuda onu savunmustu bana da suçlu olduğunu biliyorum ama idare et demişti.Gercekten yaşamak istemiyorum bunları bir daha

Aslında haklı anneme saygisizliklar yapan biriyle ben de olmaz istemem. Hepimizin annesi kırmızı cizgimizdir. Ama bunu söylerken sen alttan al, görmezden gel annem bir dese bile cevap verme. Gidelim gelelim, karışırlarsa sus gibi anlamlar yattığını hepimiz biliyoruz. Yoksa cümlede mantıken bir şey yok. Ben olsam uzak dururdum

Soylediği söz çok itici. daha yeni tanısılmiş "Benim annem... saygısızlık edeni sevmem... vs vs" bunu niye söyleme geregı duyuyor ki? sizi annesinin sevgisini calacak ona saygisızlik yapacak biri olarak gordugu icin bastan kulağınızı mı cekiyor?

Bu arada hayatınizdaki insanın hayatında bir numara olmak istemek sımarıklık değil. Ben esime ilk evlendiğimde hep derdim sen benim hayatımda bir numarasın ben de senin hayatında bir numara değilsem bu beni üzer. Bu ailelerimizi sevmeyelim bir kenara atalım demek değil. sen beni en degerlin yaptıkça ben senin ailene saygisa sevgide kusur etmem biliyorum ki sen de benim aileme saygısızlık yapmazsın.

Ben olsam neden boyle bir cumleyi bana kurma ihtiyacı duydun ki? beni tehlike olarak mı gordun diye sorarım? Ben sana böyle bir cümle kursam benim annem babam her seyden once gelir onları uzenin benim hayatımda yeri yoktur desem sen nereden cıktı simdi bu ben onları niye uzeyim ki diye dusunmez misin? diye konuyu irdelerdim.

hemen kesin atın diyemem ama yavaş ilerleyin. kendinizi kaptırmayın. cok mukemmel tam istediğim gibi diye gozunuzde buyutmeyin.

Nw zamandır tanisiyorsunuz ? sözler bazen yetmez birini tanımak için,vakit geçirmek birşeyler paylaşmak lazım. iyi birimi ailecimi ona göre karar vermek lazım bence...

Herkesin annesi degerlidir sende annene yanlis yapan birine aferin demezsin. Sorun şu neden size bunu belirtiyor? Yani kim evlenirken bak beni aldatirsan seni boşarım dese garip karsilarsak anneme yanlis yapılmasını istemem uyarisini garip karsilanir. Ben olumlu hissiyat almadim. Ama ailesini tanimaniz size ne kaybettirir taniyin

Anne kimin kırmızı çizgisi değil ki? Evet atnı sorunları yaşama ihtimaliniz yüksek. Ama diğer ihtimali de göz ardı etmek istemiyorum diyorsan, yüz yüze görüştüğünüz zaman bunları konuşun. Kv ve diğer eş ailesi fertleri hakkında kırmızı çizgilerini sen de açık ve net bir şekilde belirt. Ve açıkça konuşup uymuyorsa birbirinizin zamanından çalmamanız gerektiğini söyleyin.

Soylediği söz çok itici. daha yeni tanısılmiş "Benim annem... saygısızlık edeni sevmem... vs vs" bunu niye söyleme geregı duyuyor ki? sizi annesinin sevgisini calacak ona saygisızlik yapacak biri olarak gordugu icin bastan kulağınızı mı cekiyor?

Bu arada hayatınizdaki insanın hayatında bir numara olmak istemek sımarıklık değil. Ben esime ilk evlendiğimde hep derdim sen benim hayatımda bir numarasın ben de senin hayatında bir numara değilsem bu beni üzer. Bu ailelerimizi sevmeyelim bir kenara atalım demek değil. sen beni en degerlin yaptıkça ben senin ailene saygisa sevgide kusur etmem biliyorum ki sen de benim aileme saygısızlık yapmazsın.

Ben olsam neden boyle bir cumleyi bana kurma ihtiyacı duydun ki? beni tehlike olarak mı gordun diye sorarım? Ben sana böyle bir cümle kursam benim annem babam her seyden once gelir onları uzenin benim hayatımda yeri yoktur desem sen nereden cıktı simdi bu ben onları niye uzeyim ki diye dusunmez misin? diye konuyu irdelerdim.

hemen kesin atın diyemem ama yavaş ilerleyin. kendinizi kaptırmayın. cok mukemmel tam istediğim gibi diye gozunuzde buyutmeyin.
Konu kırmızı çizgiden açıldı orada bahsetti.Ben bir gün öncesinde manipülatif annenin ne kadar tehlikeli olduğundan çocuğunu terk eden döven sovenden bile daha kötü çünkü çocuk kendisine kötülük yaptığını hiçbir zaman anlamıyor ve kabul etmiyor dedim.Galiba onun üstüne soyledi

Ha şimdi bitirirsem bir daha böyle birini bulabileceğimden şüpheliyim.
Kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir. Asla bulamam algısı sizi o kişiye yanlış şekilde bağlar ve gözünüzün önündeki doğruları göremezsiniz.

Kimse istemez annesine saygısızlık edilsin. Bu şekilde öne sürmesi beni düşündürürdü. Anneci olmasındansa annesinde bir sorun olduğunu düşündürürdü.
Görüşmeden, iyice tanışmadan bir daha böylesini bulamam diye bağlanmayın.

Benim evlenmeden önce görüştüğüm biri vardı onunda babası annesini ezmis hep annem çok değerli derdi dururdu
İşten sonra anneme gideriz orada yemek yeriz hep nazlariz kafasindaydi
Hoşuma gitmedi benimde.
Herkesin annesi kutsal amenna ama kimse kimsenin annesi nazlamak zorunda değil sadece saygı duyulur ve onunda o saygıyı haketmesi lazim

hayatımdaki kişinin bir numarasında olmak istiyorum.Hayatimiza kimse mudahale etmesin sadece kararları ikimiz verelim benimle aile, es olabilsin istiyorum.Kaynana , gorumce mevzularini kafam goturmuyor artık huzur verecek birini istiyorum.
Hayatında 1 numara hep annesi olacak sen olamazsın bu çok net
Benim annem kirmizi çizgimdir anneme saygısızlık yapan birini ben sevemem.Benim dünyada en değer verdiğim varlıktır.Benim hayatımdaki insanın ona yanlısı olamaz "dedi
E peki diyelim annesinin sana bi yanlışı oldu. Eh insanız ya olabilir. Sende dedin annenin şu tavrına kırıldım. O zaman gör cümbüşü.
ortak gelir ortak gider çok sıkıntılıdır.
Sonra sen laf yapınca onlar benim ailem aramızda paranın lafı olmaz diyecek sende gelip buraya konu açacaksın
Benim tarzıma yakın bir tarzı var şu an karantinada olduğum için görüşemiyoruz
Görüşmeden tarzlarınız uydu mu yani? Çabuk karar veriyorsun. İnsan evlendiği insanı bile yıllarca zor tanıyor sen hep iyi yanlara bakmak istiyorsun şu an. Bana hiç olumlu gelmedi. Üstelik eski evliliğinde bu tür sorunlar yaşamış biri için çok cesurca bi adım olur bu adamla sevgili olmak. Evlenmek ise bile bile lades olur.

Kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir. Asla bulamam algısı sizi o kişiye yanlış şekilde bağlar ve gözünüzün önündeki doğruları göremezsiniz.

Kimse istemez annesine saygısızlık edilsin. Bu şekilde öne sürmesi beni düşündürürdü. Anneci olmasındansa annesinde bir sorun olduğunu düşündürürdü.
Görüşmeden, iyice tanışmadan bir daha böylesini bulamam diye bağlanmayın.
Evet böyle düşünmemiştim belki diğer yengeleri sorun yasiyor ondan beni uyardı ya da eski kız arkadaşı yaşadı

Back
X