açık ameliyat mı kapalı ameliyat mı yazın mı kışın mı burun estetiği olmalı

ileriyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
40
0
36
Sakarya
arkadaşlar burun ameliyatı olmaya karar verdim ama kışı beklemek istemiyorum yazın ameliyat olan var mı ve doktorum kapalı ameliyat yapıyo ayrıca bu konuda fikirleri o

burun ameliyatında açık veya kapalı ameliyat olan arkdaşlar yorumlarınızı bekliyoruz bu iş ekip işi ne kadar bilgilenirsek o kdar iyi

cnaım benım ablam kapalı amelıyat oldu ve ben bu amelıyatı ızledım eger cok gerekmıyorsa bence olmayın ablam cok acı cektı ya 3 gun tamponla kaldı nefes alamadı yuz goz perısan cocuklarına ben baktım acık amelıyatı dusunemıyorum bıle bıldıgım kadarı ıle burunun altını kesıyorlar yenıden dıkıyorlar bıde dusunun ablam burnunun ustunu kırdırmadı sadece yanındakı krık kemık alındaı ve torpulendı okka gıbı olsun ısteyenler kırdırıyor vallaha cok zor ıs

benim araştırmalarıma göre açık ameliyatta iyileşme süreci uzuyomuş herkes farklı bişey söylüyo gerçi durum kişisine göre değişiyo galiba herşeyin hayırlısı

ameliyat için yaz kış farketmez diyo doktorlar ama gerçektende yazın sıcakta şişlikler yaralar daha zor iyileşr ki niye farketmez diyolar ki

bende kapalı ameliyat olan birisi olarak bu konuya cevap vereyim ..acık teknik dedikleri olay burunun alt kısmından kesilip yukarı kadar derinin kaldırılıp kemiği göre göre yapılan ameliyat şekli kızlar tabiyki bu teknikle yapılan ameliyat daha gec iyileşiyor cünki daha cok burunda ugraşıldığı için ayrıca doktorlarada daha basit geldiği için bu teknik daha cok kullanılıyor..cünki doktor ameliyat yapılcak alını olduğu gibi görüyor ve acık ameliyatta ben cok gördüm burun altı kesinin olduğu yerde iz mutlaka kalıyor ve ilerde burun ucu sarmasıda olabiliyor bunları cok okudum gördüm burda ..kapaılı teknik iste burun deliklerinden girilipp yapılan bi operasyon bu acık ameliyata göre daha zor cünki yapılan yeri görmüyorlar ama artıları acık ameliyata göre daha fazla bi kere burunda hiç iz kalmıyor burun delikleride daraltılıyor içten tabi bunu yapacak doktorunda bu konuda cok uzman olması şart..gelelim agrıya ben kapalı teknikle olduğum için söylüyorum ben hiç agrı yaşamadım burnumda allaha şükür ve ben cok memnun kaldım ne iz kaldı ne bişey tamamen cok doğal ve herkes halen benim burnumun estetik olduğunu anlamıyor ..ben bu topikte cok eskiyim ve neler neler okudum ve gördüm ..en son şunu söyleyim size önemli olan kişinin ne istediği ve kararı ondan sonra ikinci nokta doktorunu iyi seçmek artık türkiyede cok iyi doktorlar var onun için iyi araştırın ve kararlı olun kızlar karar vermek cok zor biliyorum ama bunu bir kere olcaksınız.inşş allah herkesin gönlüne göre versin

Kapali teknikle ameliyat oldum bugun 6. gunum morluklarim sarardi sisliklerim inmeleye basladi sanirim teknik secimini doktora birakmak en mantiklisi kendisini hangi teknikte rahat hissediyosa ve size hangi teknik uygunsa onu seciyo ve ameliyat yapiyo

temmuzun 12 sinde olucam(inşallah) bakalım görücez yazın ameliyat zor mu kolay mı:)

merhaba... bende 5 mayısta açık teknikle ameliyat oldum dr. yakınım olduğu için ve önceki deneyimlerini bana aktardığı için hiç aklımda yokken bu işe giriştim ama pişman değilim sonuçtan memnunum doğal duruyor şimdi şişlikten biraz uç kısmı hokka gibi ama oda indiğinde daha iyi duracağını düşünüyorum... bende hafif sağa doğru eğrilik vardı ve uç kısmıda kutu burun diye tabir ettikleri şekildeydi şimdide okadar anlaşılmıyor yaptırdığım... benim cildimin hassaslığından acayip şekilde şiş ve morluklarım oldu ilk 6 gün nefes problemim oldu iyileşme süreci bende biraz yavaş gelişiyor morluklarım yeni geçti diyebilirim tabi açık teknikle olmasınında iyileşmeyi yavaşlattığının farkındayım kapalı olsaydı daha az ağrılı ve ödemsiz atlatabilirdim ama ozamanda bukadar iyi sonuç alabilirmiydim bilemiyorum.... yazın veya kışın olmasının bi farkı yok ben onuda konuştum sadece çok güneş ışığına maruz kalmaması gerekiyor...

ben 1,5 sene önce ilk ameliyatımı açık ve kışın olmuştum hiç ağrım sızım olmadı sadece tamponlarla 3 gün kalıyorsun onada alışıyorsun o kadar dayanılmaz değil geçen cumada 2. ameliyatımı yine açık oldum aynı dr ma fazla şişmem morarmam olmadı zaten olanlarda ilk 4 gün iniyor bence açık ol zaten açık kapalı dr un tekniğine bağlı ama ben açık tercih ederim daha rahat hareket ediyor kapalıda ilerde sorunlar çıkabiliyormuş sonuç güzel olunca herşeye değer diyorsun cnm şuan alçımla yazıyorum bu msj çok rahatım ağrım sızım yok ameliyattan çıktığımdan bu yanada ağrım olmadı zaten ağrı kesici hapların oluyor ama yazın olma bence karar senin açık ol ve yaza gelmeden ol hayırlı olsun şimdiden

selam..bende 14 mayısta oldum aacık teknikle..buna doktorum karar verdi bence de teknik kısmına pek karışmak dogru diil doktor nasıl kendini rahat hissediossa o şekilde yapmalı.. evet burnumun altında da dikişlerim var görüdm bende bu teknkle olanlarda iz kalıyor ama bu cok dogal sonucta deri kesiliyor acıkcası pek takmıyorum bu durumuda zaten cok görülecek gibi değil en azından bende öle cünkü öle kalkık bi burun değil benimki olabildiğince dogal olmasını istedim şu an yandan gecekten cok güzel kemirim vardı önceden ama evet önden biraz daha kötüyüm cünkü burun ucum şiş aslında burnum şiş daha yeni oldum neticede inanıyorum zmanla cok daha güzelolacakk :)

Eğer haziran 24 ameliyatımı olursam yaşadığım her deneyimi burada paylaşmayı düşünüyorum umarım yazın ameliyat olmanın gerçekten bir sakıncasını yaşamam herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum yorumlarını paylaşanlara da teşekkür ediyorum.

benim seçtiğim doktor da açık ameliyat yapıyor diye okuyorum, 1 ay iyileşme sürecinde evde kalma şansım olacak, ağrıdan da çok korkuyorum:) kapalı konusunu daha çok araştıracağım artık...

benim seçtiğim doktor da açık ameliyat yapıyor diye okuyorum, 1 ay iyileşme sürecinde evde kalma şansım olacak, ağrıdan da çok korkuyorum:) kapalı konusunu daha çok araştıracağım artık...

cnm doktorunu ii sectikten sonra sıkıntı olmaz acık kaapalı ben acık oldum ve bir sıkıntım yok dikiş izi 16.günüm ve cok az belki kalmaz bile ve inan gözede batmıoo.. 1 ay evde kalacaksann hiç sıkıntı olmazz baya düzelirr dönersin işine gücüne yadaokuluna :) agrın tabi ki olcak özellikle ilk 2-3 gün ama sonra rahatlıyorsun ama tabi sürec uzun bunu da unutma :)

canım kusura bakmada ikinci amelyatı olduguna gore doktorun iyi degilmiş
birde normal birşeymiş gibi ballandıra ballandıra anlatıyorsun :))

Doktorunu soylede ona gitmeyelim :)

Merhaba resim koyabilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…