açık ameliyat sonrası burun ucunuz nasıl?

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
118
İstanbul
Kizlar benim burun ucum sarkikti onun giderilmesi icin ameliyat oldum 25.gunum suan oncekinden daha sarkik. Bu durum sislerden dolayi olabilir mi bakiyorum burnumun icinde balon gibi sisler var ama toparlar mi sizce?

Benimde burnumun ucunda yani bi tarafında sarkıklık vardı şu an hala var gibi duruyor ama şişlikten mi öyle yoksa gözden mi kaçtı bilmiyorum.
Dışardan bakıldığında burnum bana şiş gibi gelmiyor artık ama biliyorum ki şiş biraz daha inecek ama ben biraz meraklı olduğumdan burnumun içi ne durumda diye bakmak için parmağımı soktuğumda içi çoook şiş :) Ne kadar zamanda geçer içindeki şişlikler bilmem.
Birde burun etlerimin olduğu yerlere bakıyorum ışıkla resmen kabuklaşmış şeyler var birazda kuru kanlar var gibi duruyor onları kulak temizlemeyle çalışıyorum ama gelmiyorlar:) Sende de var mı ?

Aynen benim de disardan bakinca sis degil gibi geliyor ama eski fotorafimla kiyasladigimda baya buyuk. Burun icinde kabuklanmalar olmuyor artik bende yalnizca ust taraflarda kabuk gibi birsey var kulak cubuguyla zorlayinca aciyor o yuzden cok ugrasmiyorum cunku doktor burnuna implantlar koydum demisti oyle ulu orta koyup birakmis olma ihtimali nedir bilmiyorum ama acaba onlara mi dokunuyorum diye dusunuyorum... senin kacinci gunundu o kabuklar bende epey zaman durdu yavas yavas temizlendiler.

Ama burnumun ucunda onden bakildiginda onceki halinden hic fark yok bu beni uzuyor :(

Bugün 18. günüm ve hala kabuklanmalar var içinde ve hala uğraşıyorum onlarla :)
Hem korkuyorum ya mikrop kaparsa bişey olursa vs diye ama bi yandanda onların burnumun içinde olduğunu bilmek beni rahatsız diyor ve sürekli kurcalıyorum :) 3 haftayı tamamlayınca tekrardan foto koyacağım benim burnum gittikçe değişmeye başladı sanki her geçen gün inceliyor gibime geliyor.

Fotolarina baktim ama seninki zaten çoook guzel olmus maşallah nazar değmesin :) ben de ayni elim butun gun orda düşerse falan doktorun hic bi suçu yok yani...

Çok sağol canım :) Amin inşallah kimsenin burnuna nazar değmesin ve inşallah herkesin istediği gibi olur sonuçları .
Bu arada burun düşmesi nasıl oluyor canım hep diyorlar ama ne anlama geldiğini hiç bilmiyorum :)

Eski burun ucum dusuk degildi o yuzden burnumun ucu suanda dusuk degil benim ama sis ve deriyle butunlesmemis oldugunu dokununca hissediyorum ve banada burnum yamuk gibi geliyor sisliktendir umarim

Back
X