açık burun ameliyatı sonrası iz

mugekr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
16
2
36
İzmir
Ben ameliyat olalı 3 ay oldu.Alt kısmında hala kırmızı çizgi şeklinde ameliyat izim duruyor.bazen rengi soluyor,bazen açılıyor.Bi de izin olduğu yer biraz içe doğru.O yüzden burnumun ucu yandan birazcık garip duruyor dikkatli bakılırsa tabi.Doktor zamanla geçecek dedi ama yine de içim rahat etmiyo.Bana sanki geçmiyo gibi geliyor.Bi fikir verebilcek biri var mı?

bu sorunun cevabı bana da lazım

arkadaşlar 7 ay bitti o iz hala açık pembe ben farkediyorum tamamen geçmesini beklemek imkansız bişi galiba.çok üzülüyorum bu duruma

arkadaşlar 7 ay bitti o iz hala açık pembe ben farkediyorum tamamen geçmesini beklemek imkansız bişi galiba.çok üzülüyorum bu duruma
Hadi ya doktorum bana iz geçecek,sen zamanla farketmeyeceksin dedi ama geçmeyecek heralde.Zaten benim cildim kağıt gibidir,üflesen iz kalır.Ben zaten geçmesini beklemiyodum

benimkisi dikkatli bakmayınca da ben garibiiiim diye bağırıyor. umarım geçer o içeri girik hali.

izi sorarsan bende de bi açılıyor bi koyuluyor bir de sızım sızım sızlıyor bazen.

peki dikişin olduğu yerin içeri doğru durması zamanla düzeliyor mu?

ben sadece kişinin farkedebılcegı karsıdan bakanların fark etmeyecegı ölcude bır iz kalıyor dıye bılıyorum, benımkı kapalı oldu gerci, ama gecer ınşallah sızınkı, çok da takılacak bır sey yok ama, burnunuz iyi olsun da, pudra, fondoten kullanırsınız...

dikiş izini takmıyorum. burun altım yok. içeri doğru duruyor. tutup sıkmış gibi. altına kıkırdak eklenmiş bombeli çıkıntı duruyor. çok dik ve tuhaf.

bende açık burun ameliyatı oldum 8 ay oldu yaklaşık,iz kalmadı şükürler olsun.kişiden kişiye değişiyor demekki.içe doğru olma durumu da yok.6-7 ay bile az bence 1 sene sabırla bekleyin sonrasında sizi rahatsız edecek bi durum varsa doktorunuzla görüşürsünüz

dikiş izini takmıyorum. burun altım yok. içeri doğru duruyor. tutup sıkmış gibi. altına kıkırdak eklenmiş bombeli çıkıntı duruyor. çok dik ve tuhaf.

Genele cevap yazacakken en altta sen oldugundan yanlışlıkla sana yazmısım canım. insallah yoluna gırer her sey zamanla, sıkıntılı gunler gecırıyorsun bılıyorum...

[SUP][/SUP]
merhaba arkadaşlar,,,ameliyat olalı nerdeyse 2 ay olcak,,,sol taraftaki dikiş yerim bugün çok kızardı ,,sağ tarafta bi problem yok,,ve dikiş izim bellii,,yanii kızarık ,,,,sag tarafta iz yok,,,,,sol tarafıı ameliyat sonrası temizlerken yanlışlıkla ipi biraz çekmiştim o yüzden daha belirginn.....merak ettiğim nerdeyse 2 ay olcakk niye şimdi agrı(agrı derken o kısmı bayaa hissediyorum)))) ve kızarıklık var..intihap kapmışş olabilirmi...hanii nezle oluruz da burun kenarıı kızarır ya ,,aynen o şekilde....CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİMMM

burun kenarımm intihaplanmışş maleseff,,birkaç gün beklicem geçmezse doktora görünücem,,,bazenn dikiş yerim kırmızı renk oluyo bazende belli olmuyor,, dikişi intihaplanan arkadaşlar var mı yanii önemli bişey miki geçermi hemen

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Doktoruna gidene kadar terramycin oft pomad kullanabilirsin günde 3 kez.

Contractubex diye bi krem var izden eser kalmıyor,günde iki üç ez sürünce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…