Ben ameliyat olalı 3 ay oldu.Alt kısmında hala kırmızı çizgi şeklinde ameliyat izim duruyor.bazen rengi soluyor,bazen açılıyor.Bi de izin olduğu yer biraz içe doğru.O yüzden burnumun ucu yandan birazcık garip duruyor dikkatli bakılırsa tabi.Doktor zamanla geçecek dedi ama yine de içim rahat etmiyo.Bana sanki geçmiyo gibi geliyor.Bi fikir verebilcek biri var mı?
Hadi ya doktorum bana iz geçecek,sen zamanla farketmeyeceksin dedi ama geçmeyecek heralde.Zaten benim cildim kağıt gibidir,üflesen iz kalır.Ben zaten geçmesini beklemiyodumarkadaşlar 7 ay bitti o iz hala açık pembe ben farkediyorum tamamen geçmesini beklemek imkansız bişi galiba.çok üzülüyorum bu duruma
Ben ameliyat olalı 3 ay oldu.Alt kısmında hala kırmızı çizgi şeklinde ameliyat izim duruyor.bazen rengi soluyor,bazen açılıyor.Bi de izin olduğu yer biraz içe doğru.O yüzden burnumun ucu yandan birazcık garip duruyor dikkatli bakılırsa tabi.Doktor zamanla geçecek dedi ama yine de içim rahat etmiyo.Bana sanki geçmiyo gibi geliyor.Bi fikir verebilcek biri var mı?
peki dikişin olduğu yerin içeri doğru durması zamanla düzeliyor mu?
ben sadece kişinin farkedebılcegı karsıdan bakanların fark etmeyecegı ölcude bır iz kalıyor dıye bılıyorum, benımkı kapalı oldu gerci, ama gecer ınşallah sızınkı, çok da takılacak bır sey yok ama, burnunuz iyi olsun da, pudra, fondoten kullanırsınız...
dikiş izini takmıyorum. burun altım yok. içeri doğru duruyor. tutup sıkmış gibi. altına kıkırdak eklenmiş bombeli çıkıntı duruyor. çok dik ve tuhaf.
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Doktoruna gidene kadar terramycin oft pomad kullanabilirsin günde 3 kez.burun kenarımm intihaplanmışş maleseff,,birkaç gün beklicem geçmezse doktora görünücem,,,bazenn dikiş yerim kırmızı renk oluyo bazende belli olmuyor,, dikişi intihaplanan arkadaşlar var mı yanii önemli bişey miki geçermi hemen
tşkler canım,,birkaç gün intihaplandı geçti şimdimerhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Doktoruna gidene kadar terramycin oft pomad kullanabilirsin günde 3 kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?