Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun dikme şekliylede alakası var özenli dikilmediğinde iz kalır birde beyaz tenliyseniz biraz iz kalabilir kendi adıma söyliyim beyaz tenli, ince deriliyim ama izler neredeyse tamamen geçti... doktora göre değişen bi durumArkadaşlar, 3 yıl önce olmuş olunan burun ameliyatının belirgin izi kaldı. Açık burun ameliyatı olanların iz durumu nasıl, neler yaptınız. Bu izi azaltmanın imkanı var mı? Hayâtımızı çok etkiliyor.
ben 4 ay önce açık teknik yöntemiyle ameliyat oldum ve aynayla yakından baktığımda bile yerini bulamıyorum. acaba dikiş tekniğiyle ile ilgili bir durum mu bilemedim. :26:3 yıl geçmiş şuan kullanacağınız kremler fayda etmez sanırım. cildiyeciye göründünüz mü bu konu ile ilgili...
Doktorun dikme şekliylede alakası var özenli dikilmediğinde iz kalır birde beyaz tenliyseniz biraz iz kalabilir kendi adıma söyliyim beyaz tenli, ince deriliyim ama izler neredeyse tamamen geçti... doktora göre değişen bi durum
çok erken yorum yapmak için geçmiş olsun:) tamponlar yüzünden delikler kocaman ve garip durabiliyo zamanla çok değişiyo ayrıca bantlarla sıkıştırıldığı için yukarı kalkıyo delikler bu yüzdende olabilir yada bazı doktorlarda burun başta kalkık olup zamanla iniyo yani kısaca zaman lazım yorum yapılacak durumda değilsin aslında :) buarada kime ameliyat oldunuz?bend daha yeni oldm dörduncu gunum bugun hftya salı dikişlerm alnacak burun deliklerm cok yukarda bu şişlikten dolayi olyomus ama sekili cok tuaf ya mandaala sıkıştrlmş gbi duryo budamı şişlktn kaynaklanyor
çok erken yorum yapmak için geçmiş olsun:) tamponlar yüzünden delikler kocaman ve garip durabiliyo zamanla çok değişiyo ayrıca bantlarla sıkıştırıldığı için yukarı kalkıyo delikler bu yüzdende olabilir yada bazı doktorlarda burun başta kalkık olup zamanla iniyo yani kısaca zaman lazım yorum yapılacak durumda değilsin aslında :) buarada kime ameliyat oldunuz?
karazeytn bend daha yeni oldm dörduncu gunum bugun hftya salı dikişlerm alnacak burun deliklerm cok yukarda bu şişlikten dolayi olyomus ama sekili cok tuaf ya mandaala sıkıştrlmş gbi duryo budamı şişlktn kaynaklanyor
canım geçmiş olsun. iyileşme sürecinde rahatsızlık duyduğunuz şeylerle erkenden canınızı sıkmayın derim. burnun şiş olması doğal ve bundan dolayıda burunda şekil bozuklukları görülebiliyor. şişler eşit şekilde dağılmadığından da kusurluymuş gibi görebilirsiniz.burundaki bantta burun deliklerinizi yukarda gösterebilir. bence biraz daha zaman. mandalla sıkıştırılmış gibi durması aksine şişlikten olmaz diye düşünüyorum. şişler burnu bastırmaz aksine patlıcan görüntüsünü verir. dediğim gibi çok erken bunları dert etmeniz için. biraz daha zaman geçsin. ondan sonraki görüntüsüne bakın olur mu![]()
Böyle seyler okudukca korkuyorum Ameliyat olmaktan ben Saffet örs amelıyat olmak ıstıyorum olan arkadaslar yardım edebılırmı
canım geçmiş olsun. iyileşme sürecinde rahatsızlık duyduğunuz şeylerle erkenden canınızı sıkmayın derim. burnun şiş olması doğal ve bundan dolayıda burunda şekil bozuklukları görülebiliyor. şişler eşit şekilde dağılmadığından da kusurluymuş gibi görebilirsiniz.burundaki bantta burun deliklerinizi yukarda gösterebilir. bence biraz daha zaman. mandalla sıkıştırılmış gibi durması aksine şişlikten olmaz diye düşünüyorum. şişler burnu bastırmaz aksine patlıcan görüntüsünü verir. dediğim gibi çok erken bunları dert etmeniz için. biraz daha zaman geçsin. ondan sonraki görüntüsüne bakın olur mu![]()
mandalla sıkıştırılmış gibi durması aksine şişlikten olmaz diye düşünüyorum yazmşn cnmm anlmdm kotu mi olck yaniiii cnm![]()