Açık kahverengi akıntı

sabibo

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
112
64
13
25
Kızlar merhaba, regl öncesi açık kahverengi fazla olmayan akıntım oldu bu sabah gördüm, az önce de peçeteye sildikde görebildim birde. dün gece de hafif kasık ağrım oldu ama geçti, şimdi de çok çok hafif devam ediyor. regl olucam diye düşünüyorum hala.Hep regl öncesi fazla ağrım olurdu ve ilk gün kan miktarı çok olurdu. Öğlen gibi doktora gideceğim zaten ama sabırsızım acaba hamile olabilirmiyim? Eşimde ben de çok istiyoruz ama erken olduğunu da biliyoruz, ama içden düşünmeden okumadan edemiyorum. Her kadın farklı belirtiler yaşar biliyorum. Çok tecrübesizim zaten kimseye soramadım, internetden de bulamadım

Test yapılmadan bilemeyiz ne yazık ki adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birebir aynı oluyor kiseden kişiye de değişebilir ama yerleşme kanaması da aynı şekilde kimisinde böyle oluyor kimisinde açık pembe hayırlı sonuçlar alırsınız inşaallah

Test yapılmadan bilemeyiz ne yazık ki adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birebir aynı oluyor kiseden kişiye de değişebilir ama yerleşme kanaması da aynı şekilde kimisinde böyle oluyor kimisinde açık pembe hayırlı sonuçlar alırsınız inşaallah
Evet gerçekten de ikisininde belirtlileri birebir aynıymış, tüm o hassasiyyetler ve kahverengi leke reglin habercisiymiş

Merhaba geçen ay adet olmam gerekirken adet olmadım.gecikmeden 1hafta sonra test yaptım negatifti 1 hafta daha gecikince tekrar test yaptım gene negatifti sonra hamile değilim adet olurum diye oluruna bıraktım ve 4.5 gün hafif peçeteye gelen silince kahverengi akıntım oldu sonra kesildi fakat adet olmadım. 1 hafta geçti açık kahverengi geliyor arada peçeteye sizce ne olabilir
Korunmuyoruz bu arada bebek istiyoruz yani,sizlere de danışmak istedim.

Merhaba geçen ay adet olmam gerekirken adet olmadım.gecikmeden 1hafta sonra test yaptım negatifti 1 hafta daha gecikince tekrar test yaptım gene negatifti sonra hamile değilim adet olurum diye oluruna bıraktım ve 4.5 gün hafif peçeteye gelen silince kahverengi akıntım oldu sonra kesildi fakat adet olmadım. 1 hafta geçti açık kahverengi geliyor arada peçeteye sizce ne olabilir
Korunmuyoruz bu arada bebek istiyoruz yani,sizlere de danışmak istedim.
Merhaba, şimdi görüyorum mesajınızı. bu kadar gecikme ve yerleşme kanamasına benzer bir durum yaşamışsınız hamilesiniz gibi. Kan testi verdinizmi? Hamilemisiniz?😍

Back
X