Stresim tavan durumda..

kızlar yaptım hemen boyle oldu ama bekletiyorum su an bi15 dk oyle yazıyordu yok dimi bişi bence yok :D

Eklentiler

• tempImagef71oU7.webp
    tempImagef71oU7.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 39
keskin gözlerinize ihtiyacım varrr :D :KK200:
Bu test adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş, mantıken olmuş olsa daha belirgin olması beklenirdi ama yine de son hali varsa atar mısınız sizi hamile edicez kafaya koyduk🤣🧐

Bu test adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş, mantıken olmuş olsa daha belirgin olması beklenirdi ama yine de son hali varsa atar mısınız sizi hamile edicez kafaya koyduk🤣🧐
kesin yok bence gibi :D hahhah allahım isteyen herkese nasip etsin :D

Eklentiler

• tempImageccq1HU.webp
    tempImageccq1HU.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 32
Negatif görünüyor ama test yapabilmek için sıvı tüketimini arttırdım dediniz sanki. Tam emin olmak için sabah ilk idrarla yapın, o zaman b-hcg konsantrasyonu daha fazla oluyor, en net öyle anlaşılır.

Evet negatif gibi görünüyor ; inşallah dilediğiniz zamanda olurr🌺
İnsallah iş olayları olmasa bu kadar gerilmezdim ama kariyerim için önemli bir adım. İnsallah oraya geçtikten sonraki sene dusunuyorum :KK200:

Negatif görünüyor ama test yapabilmek için sıvı tüketimini arttırdım dediniz sanki. Tam emin olmak için sabah ilk idrarla yapın, o zaman b-hcg konsantrasyonu daha fazla oluyor, en net öyle anlaşılır.
Şimdilik stresim biraz azaldı bakalım regl olmazsam zaten direk hastaneye giderim muhtemelen. Teşekkür ederim. :KK200:

Selam kızlar,
açıkcası hamilelik düşünmüyorum her sene de gidip değerlerime baktırıyorum sorun olmasın diye düşündüğümde. Geçtiğimiz ay biraz fazla münasebetli geçti ovuslayon dönemimde de bir şüphem oldu ama önemsemedim. Bugun reglimin gecikmesinin 2. günü.Vucudum şiş normalde regl öncesi bağırsaklarım cok çalışırdı ama son günlerde öyle bir belirti yok. Göğüs hassasiyetim de yok. 2 gün once hafif kanamam oldu ama çok açık kahverengiydi. Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum su anda dusunemediğim hiç belirtiler vs. kısmında bilgim yok. Test ne Kadar süre sonra yapılır cunku şüphem muhtemelen 9-10 temmuz falan. e daha baktığımızda 13-14 gün falan gecmiş oluyor. bilemiyorum bi stres oldum önümüzdeki hafta cok onemli bir proje sunumum var iş için :(
Merhaba kaç yaşındasınız acaba

Back
X