Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Stres yapmayın vakti geldiyse o da gelmiştir Gönlünüzdeki gibi olsun inşallah, yaptıktan sonra buraya atarsanız keskin gözlerimizle inceleriz beraberce
Bu test adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş, mantıken olmuş olsa daha belirgin olması beklenirdi ama yine de son hali varsa atar mısınız sizi hamile edicez kafaya koyduk
Bu test adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş, mantıken olmuş olsa daha belirgin olması beklenirdi ama yine de son hali varsa atar mısınız sizi hamile edicez kafaya koyduk
Negatif görünüyor ama test yapabilmek için sıvı tüketimini arttırdım dediniz sanki. Tam emin olmak için sabah ilk idrarla yapın, o zaman b-hcg konsantrasyonu daha fazla oluyor, en net öyle anlaşılır.
Negatif görünüyor ama test yapabilmek için sıvı tüketimini arttırdım dediniz sanki. Tam emin olmak için sabah ilk idrarla yapın, o zaman b-hcg konsantrasyonu daha fazla oluyor, en net öyle anlaşılır.
Selam kızlar,
açıkcası hamilelik düşünmüyorum her sene de gidip değerlerime baktırıyorum sorun olmasın diye düşündüğümde. Geçtiğimiz ay biraz fazla münasebetli geçti ovuslayon dönemimde de bir şüphem oldu ama önemsemedim. Bugun reglimin gecikmesinin 2. günü.Vucudum şiş normalde regl öncesi bağırsaklarım cok çalışırdı ama son günlerde öyle bir belirti yok. Göğüs hassasiyetim de yok. 2 gün once hafif kanamam oldu ama çok açık kahverengiydi. Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum su anda dusunemediğim hiç belirtiler vs. kısmında bilgim yok. Test ne Kadar süre sonra yapılır cunku şüphem muhtemelen 9-10 temmuz falan. e daha baktığımızda 13-14 gün falan gecmiş oluyor. bilemiyorum bi stres oldum önümüzdeki hafta cok onemli bir proje sunumum var iş için