• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık kalan msn ve rezillik ...

bu hafta sonu gene gitmiş kızlar.kadında boşanmam diyor çocuk var ortada diyor..kız tam bir ş..sizzmiş..adam beni seviyor diyor ya..evde tutmuşlar..bizde boşan diyemiyorz..akrabam falan olsa derdim.sahip çıkardık..malum çocuk var..karısının bu zaafını kullaıyor adam

tatlım daha ne beklıyosun yazık yaa hala aldatılıyo kadın.ılerıde dahada cok yara acıcak duyarsa belkıde adam dıger or....yu alıcak cocugunun pskolojısı ılerde hep bozulcak ıs kotuye gıtcek.bence bılmelı,kesınlıkle ve kesınlıklee...

Adamın eşine mail at. Kendi adını ona bildirmene gerek yok ama durumu kesinlikle kadına bildirmelisin !!

durum ne olmus arkadaslar?
baska bır maıl adresı alsan ınternet cafenın bırınden
sonra o ekrandakı msn goruntulerını jpg olarak kaydedıp sonra ne yapacagını bılıyorum rezıl ederım senı dıe baska bırıymıs gıbı maıl atsanız

bencede eşinin haberi olmalı bu durumdan
allah korusun ama bizim başımıza gelseydi bu durum ,bilmek istemez miydik?
2 yaşında da evladı varmış yazık günah ya.....

zaten eşi biliyor ben bu kıza yar olmasını istemiyorum..çocuk var diyor sekreter msnde.ama beni seviyor o çocuk mutsuz bir ortamda büyüyecek hem diyor..hey allahım daha yaşıda 18-19...düşüncelere baksana..bu kız daha ne kötülük yapacak başkalarına..kimbilirrr.

kadının ne durumda olduğunu bilemeyiz tabi
ailesiyle problemleri vardır belki geri dönmek istemiyordur
ama bu durumu nasıl görmemezlikten geliyor hayret doğrusu
eşimi başka bir kadınla paylaşmak mı aman allahım:((
bazıları çocuğu için katlanırım diyor!!

bizim apt.manımızdaki komşumda aynı durumu yaşıyor,çocukları da büyük
ama evliliği düzelsin diye bebek istiyor!!

Back
X