• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık kalan msn ve rezillik ...

kardeşinin bişeyler yapsın bence tongaya düşürsün. ben o kızın kocasından ayrılmasını istiyorum ama adamın o 19lukla olmasını da istemiyorum. inş ikiside şu adamı terkederde adam ortada kalır .sürünsün pislik

kardeşin evliyse uzak tut bence:olmaz: yada sen kardeşinin msn ile kardeşin gibi yazış bu daha iyi olurdelikafadulden

bu daha iyiymiş bence de böyle yap ayır onları kız zillinin biri kendine para yedirecek birini arıyo ev tutturduğuna göre

bebek anne karnında ölmüş bugün adam gelmedi eşine morel veriyor...kız uzun zmandan beri annesindeydi..hiçmi vicdan yok bu adamda yaa

o kadar ölsün diye beklediler ölmüş.
neyse ki kürtaj olup,günahına girmediler çocuğun.

Allah haklarında hayılısını versin.

başından itibaren okudum.ve çok üzüldüm.olan o günahsız habersiz bebeğe oldu.pislik herif nasıl bir vicdn miğde var bu herifte.sübyancı neolcak.şmdi ne haldedir kmbilir o kızcağız.allh kimsenin başına vermesn.ne pis yaratık bu erkekler yaa

valla söylerseniz belki sizin onlari kiskandiginizi bile düsünebilir ama söylemessenizde vijdaniniz el vermiycek sanirim böyle bir durum olsaydi ben dayanamayip derdim

bebek anne karnında ölmüş bugün adam gelmedi eşine morel veriyor...kız uzun zmandan beri annesindeydi..hiçmi vicdan yok bu adamda yaa
olan o masum bebişe olmuşmafoldumben hissetti anne karnında tabi. alah o adamı bildiği gibi yapsınkötükedihüso

allah cezalarını versin ne bicim insan bunlar kucucuk kız dusunduklerıne bak sen hele evmis bilmem neymis..bıde mınıcık masum bı bebek belkıde onların yuzunden dunyaya gelemedi bence esi artık bu kadından haberdar olmalı gercı kadın bebegını kaybetti üzgündür de ama o adam ve küçük ... gunlerini görmeliler..

yazını okudum çok üzücü bir durum. Hani sokakta pazarda melül melül bakıp ağız burun oynatan sapık adamlar var ya onlar gibi bir adam canlandı gözümde. Adamı o kadından soğutsan yarın başka kadına saracak. Sence bu adam gerçekten o 19luk kıza mı aşık. Adam uçkuruna düşkün o yüzden yapıyor. Bence eşinin herşeyi kesin olarak bilmesi ve ayrılması lazım...

yazıklar olsun o adama.evde hamile eşi çocuğu varken gitmiş elin kaşarında ne bulmuş.Allah ıslah etsin.evlerden uzak olsun çok zor bir durum..

[color="ındigo"]malesef adam bu hafta sonu gene gidiyor..benim nefret ettiğim kızın tavrı ve kötülüğü..birileri bu kızın bacaklarını kırmalı...ama benlik bir durum değil iştee[/color]

[color="ındigo"]malesef adam bu hafta sonu gene gidiyor..benim nefret ettiğim kızın tavrı ve kötülüğü..birileri bu kızın bacaklarını kırmalı...ama benlik bir durum değil iştee[/color]
allah belesini versin ş,,,,,,,,,size bak yaa karısı bebeğini kaybetmedimi
bu adamın ne işi var hala o pisliğin yanında allahım yaa eşi nasıl peki biliyormu aldatıldığını?

Ne kadar kötü bir durum ayrica bu tür olaylar o kadar cok ki günümüzde kime üzülsek $a$iriyor insan kötü olanda hep hemcinslerimiz aldatiyor veyahutta aldatiliyor.. Erkek sonucta kim yüz verse o tarafa dönen topac bir varlik.. !!
Bence öncelikle biz kadinlarin bu bizim ba$imiza da gelebilir diyerek evli olan bir insanla ne olursa olsun birlikte olmamalilar.. En azindan bunu hemcinslerine borclular diye düsünüyorum fakat düsünmeyip aman banane kadin olsaydi da kocasini elinde tutabilseydi diyenide var Allaha havale ediyorum öylelerini
:oklava:

kadın evine döndü mü yani.
bence kadına kesinlikle söylenmeli .adam hala gidiyo baksana

bu hafta sonu gene gitmiş kızlar.kadında boşanmam diyor çocuk var ortada diyor..kız tam bir ş..sizzmiş..adam beni seviyor diyor ya..evde tutmuşlar..bizde boşan diyemiyorz..akrabam falan olsa derdim.sahip çıkardık..malum çocuk var..karısının bu zaafını kullaıyor adam

Back
X