Açık pembe gibi açık kahveye benzer sulu akıntı ve gebelik testi

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
7.081
4.717
123
Kızlar adetime 1-2 gün var. Detaylar için özür dilerim.. ama bu sabah çamaşırımda sulu bir akıntı gelmiş yuvarlak leke olarak kalmış ve rengi açık pembe gibi ama açık kahveye de benziyor. Öyle sürüntü gibi değil leke gibi değil sulu gelmiş belli. Öğlende yeniden lavaboya gittiğimde peçeteye yine açık sulu pembe birşey geldi. Bel ağrım var, ilk idrarımla test yaptım ama bariz negatif çıktı. Sizce reglim mi sökülüyordur? Yerleşmeden hemen sonra testim çıkar mıydı? Sizin yerleşmeniz nasıldı

Benim ilk 5 haftada oldu ama iki gebelikte de adete 6 veya 4 gün kala gebelik testinde yaptım iki çizgiyi gorudm

Benim ilk 5 haftada oldu ama iki gebelikte de adete 6 veya 4 gün kala gebelik testinde yaptım iki çizgiyi gorudm
Gerçekten mi ya nasıldı tarif eder misiniz ağrı var mıydı adetin kaçıncı günüydü rengi kıvamı nasıldı

Gerçekten mi ya nasıldı tarif eder misiniz ağrı var mıydı adetin kaçıncı günüydü rengi kıvamı nasıldı
Bnm pembemsiydi adetten 1 hafta gecikme olduğunda olmuştu açık pembe kan şeklindeydi kan uyuşmazlığı ve düşük iğnesi yaptılar yavrum tutundu yinede yaşamaz dediği halde 29 haftalikta vefat etti erken gebelik testi alın yapın sabah k idrarla

Yaa üzüldüm adınıza… maalesef hepimizin acı tatlı tecrübesi oluyor. Burada kullandığımız her kelime birimize umut veya fikir oluyor. Rabbim çok daha güzelini nasip edecektir size benim adetime 1 yada 2 gün vardı işte. Dün gece afedersiniz ilişki sonrası sulu ve sarımtrak gibi kahve gibi akıntı gördüm. Adetim sökülüyor sandım hani ilişki de bazen tetikliyor ya. Sabah test yaptım kaset test. Negatif tabi ki. Sonra devam eden bir bel ağrım var. Kasık batmalarım arada yokluyor. Peçeteye direk kan olarak değil de sulu olarak geliyor açık pembe gibi. Sonra ne olur ne olmaz diye ped koydum. Birkaç saat sonra baktım koyu kahve kanama olmuş ama küçük küçük. Asla ped dolusu değil sürüntü gibi. En son az önce gittim lavobaya. Bu sefer hiç gelmedi. Yüksek ihtimalle adetim sökülüyor ama işte umut… belki de değildir karnım ağrımıyor adetim ilk günü ben kıvranırdım aslında. Bilemiyorum. Sabah yine kaset test yapıcam

Merhaba hamile misiniz acaba aynı belirtileri Bende yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…