Açık rinoplasti dikiş izleri

Citolesgen

Canım Kızım❤️
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
1.289
3.473
333
Selam kızlar dikiş izi kremi kullanıyorum 3 haftadır ama bir değişim gözlemleyemedim. Deneyimli arkadaşlar sizce dikiş izlerim kaç ay sonra iyileşir. Acık rinoplasti oldum.

Son düzenleme:
kızlaR kimse yokmu. herkes kapalı teknikle oldu sanırım. birtek ben açık teknik galiba :44:

Bende acik oldum 1 hafta oldu bugün daha alcim cikti. Ayrıca dikislerimde alindi. Burun deliklerimde küçüldü burun deliklerimde iz yok bende. Sadece buraz septum ucunda var..doktorunuzla gorustunuz mu?

Son düzenleme:
Benimde ucunda zaten cnm. Sen daha cok yenisinn. 2 ay oldu benim ameliyatıma. 3 haftadır krem kullanıyorum. 2 yada 3ay kullanmam gerekiyormuş ben sabırsızım işte. İnş. Çabuk gecer.

kızlar dikiş izleri iyileşen var mı? 1 aydır dikiş izi kremi sürüyorum ordaki kesi izi hala gitmedi :(

Selam kızlar dikiş izi kremi kullanıyorum 3 haftadır ama bir değişim gözlemleyemedim. Deneyimli arkadaşlar sizce dikiş izlerim kaç ay sonra iyileşir. Acık rinoplasti oldum.

iki yıl oldu iz hala duruyor.ben ameliyattan önce sormuştum izler ne zaman gider diye,gitmeyecek demişlerdi.gitmedi de zaten.

Back
X