• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Açık saç modelleri

Lethe82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
216
0
116
42
İzmir
Arkadaşlar mayısta evleniyorum saçlarım açık olsun istiyorum ama öyle köylü kızı gibi de olmasın istiyorum :) Netten araştırdım kafama yatan birşey bulamadım önerebileceğiz modeller varsa çok sevinirim senağlama

tabikide taç taktırmayı düşünüyorum
benim düşündüğüm su dalgası farklı ya
istediğim modeli nette çok araştırdım
hep topuz var veya çok sade dalgalı modeller var cnm
bulamadım henüz gönlümü fet edicek model mirmirmirmir

ben bi foto ekleyebilirim, ancak hemen kaldırmak şartıyla.. arkadaşımın gelin saçı olduğu için yüzünü kapatsamda izinsiz burda tutmam yanlış olur sanırım:gitme:

benimde çok beğendiğim bi model, sanada fikir olsun die koyuorum cnm.. olurmu?

Gerçekten hoş olmuş arkadaşın.Bende taç takmayı düşünüyorum.Şöle göz yormayacak yüzümü ablak gibi orataya çıkarmayacak birşeyy....

rica ederim kızlar.. en azından üzerinden bişeler geliştirebilirsinizyerimseniben

bende yaza evleniorum inş, ve kesinlikle gergin topuz istemiorum..
hem nikahım hem düğünüm olucak.. nikahta maşalı bi topuz, düğündede açık bi model istiorum sizler gibi..

hatta aklımdakileri eklim buraya sakıncası yoksa..

nikah için bu modele karar verdik..
60lb4.jpg

düğündeki salık maşalı saçada böle bi taç beğendim..
gelintaci12k.jpg

çok sade bir model ama hoş belki değerlendirebilirsin

Eklentiler

• $adsızZ.webp
    $adsızZ.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 73
Modeller güzel canım ama hep dalgalı veya kıvırcık yapmışlar o da bana göre sadeliği bozuyor.Napsak ne etsek bilemiyorum :)

rica ederim kızlar.. en azından üzerinden bişeler geliştirebilirsinizyerimseniben

bende yaza evleniorum inş, ve kesinlikle gergin topuz istemiorum..
hem nikahım hem düğünüm olucak.. nikahta maşalı bi topuz, düğündede açık bi model istiorum sizler gibi..

hatta aklımdakileri eklim buraya sakıncası yoksa..

nikah için bu modele karar verdik..
düğündeki salık maşalı saçada böle bi taç beğendim..

bnce çok sade ve şık bn çok begendim özellikle gamze özçlikn topuzu harika bn bile yaptrabilirm yaniiiiiiii :asigim:

Modeller güzel canım ama hep dalgalı veya kıvırcık yapmışlar o da bana göre sadeliği bozuyor.Napsak ne etsek bilemiyorum :)

lethe82 bnce sende gamze özçlikn topuzunu düşüneblrsn çok dogal ve şık alkisalkisalkis

evet haklısın kır düğünü olacağı için hem uygun olur ama ablak gibi suratım çıkar diye korkuyorum topuz yaptırınca :)

çok sade bir model ama hoş belki değerlendirebilirsin

yehuuu eyhuuuukaydirigubbakcemile2 aklımda ki model işte tam buydu, ama kuaföre nası izah edicem diyordum kendi kendime çok iyi oldu bunu paylaşman arkadaşım :))) çoook teşekkür ediyoorm.. görünen o ki, bu model için benim postişe ihtiyacım olacaaak :1ninca:

rica ederim yardımcı olabildiğim için sevindim :D çıtçıtlar kiralanabiliyo günlük normalde kullnmayacaksan o günlük kuaförün maşa yapar

Back
X