Açıkçası biraz endişeliyim

Cokopremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
2.605
2.746
133
Herkese iyi geceler.
Bir hafta önce adetim bitti. Bugün öğlenden beri kahverengi akıntım ve arada az az kan var. Karnımda da adet ağrısı gibi hafif bir ağrı var. Daha önce hiç böyle birşey yaşamadım o yüzden endişeliyim biraz.
Doktora zaten gidecektim Çarşamba gününe randevum var.
Sizce bu durumun sebebi ne olabilir. Hamilelik gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Ne yapsam bilemedim.

Son düzenleme:
Muhtemelen kum döküyorsunuz. Aynı şey 2-3 kez başıma geldi. Tabi en iyisini doktor bilir. Geçmiş olsun.

Kist iniz olabilir ben de gecen ay farkli bir adet donemi gecirdim. Doktora gittim meger kist kanama yapmiş.. Jinekologa gidin hemen. Gecmis olsun

Kist iniz olabilir ben de gecen ay farkli bir adet donemi gecirdim. Doktora gittim meger kist kanama yapmiş.. Jinekologa gidin hemen. Gecmis olsun
Hiç kist sorunu yaşamadım daha önce. Evet aslında benim de adetim biraz erken gelmişti. Bakalım gidicem doktora randevu aldım

Adetinizin başlamasını 1. Gün kabul ederseniz bu kanama yaklaşık 13-14. Güne filan denk geliyor sanırım? Eğer öyleyse muhtemelen yumurtlama kanamasıdır. Bazı kadınlarda olur öyle, bende de oluyor. Siz yine doktora gidin tabi başka bişey çıkmasın ama tarif ettiğiniz şey tam yumurtlama kanaması.

Adetinizin başlamasını 1. Gün kabul ederseniz bu kanama yaklaşık 13-14. Güne filan denk geliyor sanırım? Eğer öyleyse muhtemelen yumurtlama kanamasıdır. Bazı kadınlarda olur öyle, bende de oluyor. Siz yine doktora gidin tabi başka bişey çıkmasın ama tarif ettiğiniz şey tam yumurtlama kanaması.
Tam 14. Gün oluyor ama daha önce hiç böyle olmamıştı. Evet gidicem doktora. Çok teşekkür ederim

Tam 14. Gün oluyor ama daha önce hiç böyle olmamıştı. Evet gidicem doktora. Çok teşekkür ederim

Endişe etmeyin, olur o öyle arada. Hatta bebek istiyorsanız en verimli günler olduğunu söylemişti doktorum bana. Yani tabi hoş bir durum olmuyor ama işte maalesef...

Endişe etmeyin, olur o öyle arada. Hatta bebek istiyorsanız en verimli günler olduğunu söylemişti doktorum bana. Yani tabi hoş bir durum olmuyor ama işte maalesef...
Çok rahatsızım ama adet olmuşum gibi sadece daha az geliyor. İnşallah normal bir şeydir. Çarşamba gününe randevum var iple çekiyorum. Daha erkene alamadım. Dün gece bir ara acile mı gitsem diye düşündüm.
Birşeyler Yolunda gitmiyor bı sıkıntı var gibi geliyor bana ama

Çok rahatsızım ama adet olmuşum gibi sadece daha az geliyor. İnşallah normal bir şeydir. Çarşamba gününe randevum var iple çekiyorum. Daha erkene alamadım. Dün gece bir ara acile mı gitsem diye düşündüm.
Birşeyler Yolunda gitmiyor bı sıkıntı var gibi geliyor bana ama
Ağrı da olur o da normal ama tabi doktor söylesin içiniz rahat etsin.
Ben hangi yumurtalığımdan yumurtladığımı bile hissedebiliyorum o dönemde, ağrı genelde tek taraflı oluyor belime belime doğru.

Çarşamba sonucu buraya da yazar mısınız?

Ağrı da olur o da normal ama tabi doktor söylesin içiniz rahat etsin.
Ben hangi yumurtalığımdan yumurtladığımı bile hissedebiliyorum o dönemde, ağrı genelde tek taraflı oluyor belime belime doğru.

Çarşamba sonucu buraya da yazar mısınız?

Çok teşekkür ederim cevabınız için...
Tamam yazıcam mutlaka

Tahlil sonuçlarından sonra cevap veririm. Şimdi net bir şey söylemem imkansız.

Normal bir dönemdeyim öyle ekstra bir sinir stres yok ama bakalım gidince öğrencem artık...
Çok teşekkür ederim
Benim bir kaç kez başıma gelmişti belki farketmeden vücudunuz strese girmiştir veya başka bir duruma tepkidir. Geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur

Muhtemelen kum döküyorsunuz. Aynı şey 2-3 kez başıma geldi. Tabi en iyisini doktor bilir. Geçmiş olsun.

Prolaktin hormonunuz yükselmiş olabilir. Kist gibi bir şey olabilir. Doktora görünseniz iyi olur.

Ara kanama olabilir, stresli iseniz?

Tahlil sonuçlarından sonra cevap veririm. Şimdi net bir şey söylemem imkansız.

Benim bir kaç kez başıma gelmişti belki farketmeden vücudunuz strese girmiştir veya başka bir duruma tepkidir. Geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur

Bugün gittim doktora. Zaten çocuk düşünüyoruz onun için de gidecektim. Bu durumuda anlattım. Ultrasonla baktı. Yumurtalıklar ve rahim normal bir problem yok dedi. Kist falan hiçbirsey demedi. Kan tahlili istedi bir de öğleden sonra onu almaya gidicem bakalım. Hamilelik olup olmadığına bakacak. Bir de hormonlara bakacak.

Back
X