- 23 Mayıs 2022
- 13
- -31
- 6
- 22
- Konu Sahibi gencbianne1
-
Whskaoaksmsk shsjsjjss
işin içine muska giriyorsa evde huzur olmaz musallat olurlar boş boş şeylerle uğraşıyorsunuzArkadaşlar öncelikle size tüm ne derdim varsa paylaşmak istedim sizden fikir almak bana iyi gelicegini düşündüm ve şöyle ki biz evlendigimizde eşimin durumu bu şekilde degildi evi isi gucu vardi bi çalışan olarak kendine ait değildi çalıştığı yer daha sonra ben evlendikten 5ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve hamileligimde de dogumdan sonrada esim maddi manevi ilgisi ve sorumluluğu vardı bana ve çocuğumuza hala da öyle ama bu 3-4ay önce bi sinirle isten çıktı ve toparlayamadi kendini evet yaptıkları beni mağdur etmesini asla savunmuyorum zaten bu konu icin sizlere dert yaniyorum ama oyle seyler yaziyorsunuz ki hersyee eyvallaha ama çocuğu hangi hakla karistirabiliyorsunuz evet bu süredir ailem destek olmus olabilir ama bu bizim cocugumuuz sevgisiz birakicagimiz anlamına gelmez esimle ayrılsak'ta böyle ve ilerlese de bu şekilde zaten esimle ayrılma kararı aldık birbirimizi yordugumuzu ve psikolojimizi bozdugumuzu farkinda oldugumuz icin yollarimizi ayiriyoruz ve şunu da eklemek istiyorum ben o muskayi yaptirdigimda eski esi büyü konusunda bizim bu 4ay önceki muhabetlerden onceydi ben çocuğumun rizkini asla yemedim yedirmemde kimseye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?