(açıklamalı )hediyelik kurdela nakışı havlular

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
890
688
Diğer
ay kızlar izmire gidecek zamanım yaklaştıkça çoooooooook heyecanlanıyorum
tüm gurbeteki akrabalarımla buluşacağım nasıl özledim onları
bu arada hediyeliklerim tamamlanmadı daha çok işim var umarım yetiştiririm :)
iki tane de havlu işledim bakalım kime kısmet olacak

http://www.kadinlarkulubu.com/kurde...si-karanfil-isliyoruz-e-hadin-kizlarrrrr.html
burada adım adım yapılışını anlatım,merak edenler için
nasıl olmuşlar :)))) beğendinizmi?

Ahanda ilk yorum benden:)Çok güzel olmuş sen kurdele işine pek sardın bakıyorum yakında satışa başlarsın:)Ellerine sağlık canım hediye gidecek kişi güle güle kullansın...

evrim tşkler canımmm :)
tatlım ben zaten satış yapıyorum kaç senedir kikikikik

herzamanki gibi sahane alkisalkisalkis ellerin dert gormesin canimcim opuyorumnanaktan havlularin ikiside super havali olmus yerimseniben sahipleri iyi gunklerde kullansinlar sengözlerimebaksanab hic bos durmuyosun masallah gulum allah nazarlardan saklasin seni Şeniz Şeniz Şeniz

canım benim güzel sözlerin için çoooook tşkler hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
walla zamanım daraldı aklımda 2-3 şey daha var bitirmeden tatile çıkmak istemiyorum
galiba biras motoru hızlandırdım :teytey:

canım benim güzel sözlerin için çoooook tşkler hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
walla zamanım daraldı aklımda 2-3 şey daha var bitirmeden tatile çıkmak istemiyorum
galiba biras motoru hızlandırdım :teytey:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kiz sen zaten hizlisin :lepi: bas gaza askim bas gaza delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hediyelik öle mi... hadi ordan kandırıkçı seni... henuz ben bir hediye göremedim
kızlar sakın inanmayın ha..hediyelik diye diye ağzımızı sullandırıyo ama ortada bişe yok. kendine saklıyo kesin. oğluşları var ya, gelin aldığında kızcağızı çatlatacak hamaratlığıyla :))

oy yerim şeniiii canım benimmmm
şanada yapıverem kız walla hediyeeee
kikikiki
bak hediyeleri verirkene fotograf mı çeksem ne ,bi konu açarım hediyelerimi veriken diyee kikikiki zemuszemus

Şeniz Şeniz Şeniz

oy yerim şeniiii canım benimmmm
şanada yapıverem kız walla hediyeeee
kikikiki
bak hediyeleri verirkene fotograf mı çeksem ne ,bi konu açarım hediyelerimi veriken diyee kikikiki zemuszemus

Şeniz Şeniz Şeniz

opuyorumnanaktan
bunu bir söz olarak kabul ediyorum.. valla anlamam yuzumu kararttım istedim gerisini sen duşun artık

havlu kolay,
çantayı işlemek de kolay ama dikişleri beni zorluyo, çanta işi pek zormuş be yavrum
şey bu aralar makinanın başına oturdum mu bi afakanlar basıyo beni ,sorma gitsin valla
boğuluyom sanıyom kıs

delimisin nesin bu sıcaklarda makina başına oturursan değil afakanlar daha neler basar insanı :))
biraz ara ver, dinlen gulum

ahanda benim gıcık olduğum 2 gacı bi topicde, sersoy ve tiiiicen :roflol: aaaaabi siz manyaksınız yaaaaaa heeeeeeç kıskanmıyom vallaha naniknanikkız şaka bi yana tiiicen ben okulu bitirmişim anam meeeezun oldum, artıkın bu kurdale nakışı olayına girebilirüm diyom, önce havludanmı başlasam o daha kolaydır dimi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…