ahanda benim gıcık olduğum 2 gacı bi topicde, sersoy ve tiiiicen :roflol: aaaaabi siz manyaksınız yaaaaaa heeeeeeç kıskanmıyom vallaha naniknanikkız şaka bi yana tiiicen ben okulu bitirmişim anam meeeezun oldum, artıkın bu kurdale nakışı olayına girebilirüm diyom, önce havludanmı başlasam o daha kolaydır dimi :uhm:
kikikikiki gıcık olduğun mu yoksammmmm çok sevdiğinmi
bence seviyosun biziii, hadi itiraf et gı
mezuniyetini tebrik ederim tatlım herşey gönlünce olsunnnnnnnnnn :)
en güzeli basit bi havludan başla çok kaliteli olmayan bitane al daha sonra kaliteli alıp yaparsın elin alışması için
kikikikiki gıcık olduğun mu yoksammmmm çok sevdiğinmi
bence seviyosun biziii, hadi itiraf et gı
mezuniyetini tebrik ederim tatlım herşey gönlünce olsunnnnnnnnnn :)
en güzeli basit bi havludan başla çok kaliteli olmayan bitane al daha sonra kaliteli alıp yaparsın elin alışması için
ıtıraf edıyorum sevıorum kaydirigubbakcemile2sevmemmi kız sevılmeycek hatunlarımısınız sız. hıc duymadınmı tabak sevdıgı derıyı yerden yere calarmıs. kaydirigubbakcemile3 gercekten cok becerıklısınız yaa valla hayran olmamak elde degıl. guzel dıleklerın ıcın de tesekkur edıoruma.s.
ıtıraf edıyorum sevıorum kaydirigubbakcemile2sevmemmi kız sevılmeycek hatunlarımısınız sız. hıc duymadınmı tabak sevdıgı derıyı yerden yere calarmıs. kaydirigubbakcemile3 gercekten cok becerıklısınız yaa valla hayran olmamak elde degıl. guzel dıleklerın ıcın de tesekkur edıoruma.s.
kikikikiki he anlar tabeee ,benim akideşlerim zekidir hepisini yayınladım kine burda hhahahahhaha
kız annecime yaptım tabonun resmisini çekmemişim yafsss :)
kışın gidersem çekip eklerim artıkın hihoyyyt
havluları hatırlamanda gayet normal fikrikle catrine yaptıklarım dı :)