Örgü Açıklamalı tığ işleri,acemiler dahi yapabilir.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ekrulum_mor ametist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
021yk0.jpg

işte bunlarda değişik motif örnekleri ...nerelerde kullanılmazki......yaratıcılığınıza kalmış bir şey artık..........

163iy5.jpg

bunlarda değişik çalışılmış çicekler...bunları biraz daha tığ işinden anlayan arkadaşlar rahatlıkla yapabilirler...acemi olan arkadaşlarımız için ilerde daha basit ve açıklamalı örnekler bulup koyabilirim inşallah....

4218459111lk1.jpg

buda tığla çalışılmış balıksırtı örneği...çok açıklama yapamıyacağım bu örneği denemedim....ama sanırım kenara gelen örnek sırasının,kenar arkasından batarak zincir çeker gibi çalışılıyor...............

4218462381oo5.jpg

değişik bir tığ çalışması daha...................

4218541941gb7.jpg

su taşı üstüne bir çalışma daha.....................

4218542541um1.jpg

firkete işi üstüne bir çalışma ....ilerki sayfalara firkete işinin nasıl çalışıldığını gösteren resimlerde koyacağım...............

4218618821ka7.jpg

bu çalışmada çok değşik ve güzel geldi bana...ne dersiniz?????

4218620082oy6.jpg

buda güzel bir çalışma....yıllar önce oğluma bu örnekle bebek battaniyesi çalışmıştım...pastel tonlarda ve çok beğenilmişti.............bugünlük bu kadar ...fırsat bulduğum anda devamlarını koyacağım.....sevgiler.............

4218620271re0.jpg

bu aparata sahip olanlar varmı bilmiyorum ...ama sanırım piyasada satışa sunulmuştur...son dönemlerde moda oldu...kocaelinde bir firma satıyordu no'sunu almıştım ama nereye kaydetsiysem bulamıyorum...eğer bulursam onuda eklerim ilerde....

4218620471nf3.jpg
evet buda devamı....

4218621421sk1.jpg

buda sık iğne ve trabzandan yapımış bir parçanın üstüne yapılabilecek muhtelif işleme teknikleri.....

4218623621km8.jpg

önceden teğel ipliği veya herhangi bir iple şekli örgü üstünde belirleyip üstünede işleme yapılmış.............

4218624301lp5.jpg

işte küçük topların yapılışı ...bunlardan küçük şirin kirazlar yapabilirsiniz.....

4218624661wu9.jpg

ne hoş değil mi??bundan çok güzel çantalar yapılır..........

Back
X