• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe girmek istiyorum

Semennn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
113
24
98
Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 4 yaşında çocuğum var daha önce hiç çalışmadım hem ihtiyacım olmadı hemde çocuguma bakacak biri yoktu ama şimdi çalışmak istiyorum ama korkuyorum daha önce hiçbir deneyimim yok alırlar mı yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum panik atak oldum düşünmekten hem kendim icinde çalışmak iyi gelir diye düşünüyorum
 
Mezuniyetiniz nedir? Yetkinliğiniz nedir? Sertifikalarınız var mı? Şunu çok iyi yaparım dediğiniz bir şey var mı?
 
1.5 senedir işe girme temalı konunuz var hatta birinde kabul de almışsınız. Neden girmediniz o işe? Çalışmakla alakalı korkunuz nedir daha yaşınız çok genç?
Kadınlar kulübünün kadınlarına bayılıyorum yaa
Hafiye gibiler 😅😅
Biz burda canla başla yorum yapmaya hazırlanırken önümüze gerçekleri döküyorlar

Evet, kabul aldığın işe neden başlamadın konu sahibi ve bizden ne istiyorsun
 
Amadan sonrasını hiç okuyasım gelmiyor :( ee gir o zaman yani ? Buraya yazınca beklentin nedir ? İş arama sitelerinden sana ilan mı atalım. Yada içimizden biri aa gel benim çalıştığım yere gir demesini mi bekliyorsun. :) alırlar mı yaparlar mı bla bla bla blaaa :)
 
Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 4 yaşında çocuğum var daha önce hiç çalışmadım hem ihtiyacım olmadı hemde çocuguma bakacak biri yoktu ama şimdi çalışmak istiyorum ama korkuyorum daha önce hiçbir deneyimim yok alırlar mı yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum panik atak oldum düşünmekten hem kendim icinde çalışmak iyi gelir diye düşünüyorum
Yapabilirsiniz niye olmasın çocuğunuzda büyümüş. Tecrübe istemeyen bir sürü yer var. İsterseniz ilk süreçte part time çalışın. Ortama ve işe alıştıktan sonra full time çalışırsınız. Tecrübe kazandıkça farklı işlerde bakarsınız.
 
Hanimefendi dunyada tek siz calismayacaksiniz. Ne bu panik? Calismak iyidir sadece maddi olarak degil manevi olarakta toplar sizi. Cok gencsiniz herkes calisiyo sanki cok korkunc bir sey gibi neden hayati zindan ediyosunuz kendinize. Her calistigim is yerinde daha ozguvenli oldum ayaklarimin uzerinde durdum. 25 cok cok genc bir yas herkes o yasta basliyo zaten. Kirin zincirlerinizi yavas yavas alisacaksiniz .
 
S Semennn23 açtığınız hiçbir konuya neredeyse cevap vermemişsiniz ama yine de yazayım
daha önce iş kabulünüz olmuş neden başlamadınız

sadece düşünme ile olmaz bu arada eyleme geçmek şart
 
Back
X