Açıköğretim fakültesi mezunu olup kpssye girecek arkadaşlar buraya 2012

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkdaslar bn büro yönetimi sekreterlik bölumu mezunu oldum 2yıllık yeni busene girmezsen 2sene daha giremezsin diyorlar doğrumu bu:52:

evet canım memurluk sınavı çift yıllarda yapılıyor...ben de sosyal hizmetler son sınıftayım bu sene hem derslere hem de kpss ye çalışacam inşallah...

bende bu sene aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığına başlayacağım.2012 kpss ye önlisans olarak gireceğim. tercihleri sınavdan 9 ay sonra mezun olup yapabilirim.

örgün eğitimde 2007 muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünü bitirdim
aöf işletme fakultesi 2009 mezunuyum lisans düzeyinde giricem
çift yıllarda oluyor kpss sınavı .

arkadaslar büro yönetimi sekreterlik yeni adıyla büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü bitirdim bu sene bu bölümün kursuna gitmeyi düşünüyorum işe başlamdan kpssye gırmeden once çünkü hiç çalışmadım bu bölümde bilmiyorum nasıl olcek ücretsiz kurslar varmi gidebilecegin vede yararlı olurmu sizce önce kpssmi yoksa kursmu sizce:)):1:

arkadaslar büro yönetimi sekreterlik yeni adıyla büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü bitirdim bu sene bu bölümün kursuna gitmeyi düşünüyorum işe başlamdan kpssye gırmeden once çünkü hiç çalışmadım bu bölümde bilmiyorum nasıl olcek ücretsiz kurslar varmi gidebilecegin vede yararlı olurmu sizce önce kpssmi yoksa kursmu sizce:)):1:

önce kpss, özel insanın ömrünü bitiriyor..eğer çalışmaya ihtiyacın yoksa boşa vakit kaybetme otur kpss ye hazırlan derim canım...

daha önce bu aalanda çalışmadım hiç işe gırınce zorlanmayam diye kursa gidem diyorum ama dogur duusncemı sizce okudugum bölümün yapacagım işin kursna gıdecem çünkü:43:

ewet kızlar kursla desteklenmeli ..Evde çalışıp kazanamadığım için biliyorum..Bu sene bişiler yapıcaz artık allah izin verirse..Bende işletme mezunuyum ayrıca..
Birde işletme iktisat derslerini çalışmamız gerekicek :S

bende aöf büro yönetimi ve sekreterlik bölümü son sınıftayım kpss ye hazırlanıp hazırlanmamakta kararsızım çünkü hiç hazırlanmadım daha önce bilgim yok ve zamanda daralıyo katılan da çok tabii neyse herkeze başarılar diliyorum

açıköğretim işletme mezunuum hç bir yerde iş bulamıyorum olumlu dönüşlerdede tasmanı al gel der gibi bi hal içindeler 3 kuruşa köle arıyolar resmen kpss ye hazırlanmak istiyorum ama o kadar çok ara verdim ki nasıl yaparım yapablirmiyim bilmyorum. dersaneye gitmeden olmaz çalışmadan dersanye gidemem çalışırsam zaten dersaneye gidecek vaktim olmaz uzun süre ara verip çalışıp kendisinde ışık gören varmı çok merak ettim

2 yıllık bankacılık ve aöf işletme mezunuyum kpss ye giricem ama iş olanağı hagiside iyi? a da mı b gurubunda bilemiyorum?
hangisiden hangi bölümlere girilebilir yani atama yapılır bilmiyorum

kızlar bişey sorcam bu konuda bi bilgim yok şuan 4. sınıf maliye okuyorum haziran da ki sınavda mezun olursam lisans mezunu olarak kpss başvurabilir miyim :17:

Back
X