açıköğretim maliye bölümü okuyanlar buraya toplanalım

arkadaslar ben rabia
bende bu sene maliye tercih ettim ama gecememekten korkuyorum
gecen arkadaslar dersler nasıl anlasılır gibimi kitaplarda konu cokmu
cevap verirseniz cok sevinirim

selam kızlar bende maliye okuyorum bu son senem finalleride verirsem mezun oluyorum inşallah.............:dance:

slm arkadaşım bende 4 e geçtim ama kamu ekonomisi desini veremiyorum 3. sınıftan nasıl vercem bu dersi bilmiyorum.Çalışma tekniğin nasıldı bu dersle ilgili.Ayrıca yeni kayıt yaptırcak arkadaşlar evde ders çalışmak kadar kötü bişey yok.En iyisi kursa gitmek.Bende Murat açıköğretimi öneriyorum.Adamlar aşmış kendini.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar bende önlisanstan aöf e geçtim dikey geçiş ile. inşallah başarırız ya. birbirimize yardım edelim azınlıktayız çünküü

Arkadaşlar nerelerdesiniz. Başladık mı ders çalışmaya şimdiden. Ben başlayalı epey oldu gerçi. Çalışanlar için özellikle erkenden başlamak iyi oluyor sanırım...

Bende Maliye 3.sınıf öğrencisiyim.Henüz çalışmaya başlayamadım ama ocakta başlayacağım inşallah...Kızım Gizem henüz 4 aylık ve uyku düzenimiz biraz bozuk o yüzden ders çalışmaya pek müsait değil kafam...Ama tabi mecburen yapıcaz bişeyler.Dersler konusunda bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.Başarılar herkese.

ay canm bizimkide 9 aylık am ahala düzelmedi ki uykusuuu
2.sınıfta agırlık vermm gereken dersler hangisiii

Allah yardımcımız olsun artık bu sene...İkinci sınıfta ağırlık vermen gereken dersleri sorarsan İstatistik, Kamu Maliyesi, Yönetim Organizasyon, İktisat Teorisi derim ben...Bu dersler hakikaten biraz zorlayıcı..Ama mesleki açıdan da önemleri büyük tabi ki...

benimde 3. sınıftan veremediğim tek ders kamu ekonomisi. notları ve kitabı olmadığı için bu dersi bir türlü veremedim.bakalım bu sene ne yapacağım:hulya:

benimde 3. sınıftan veremediğim tek ders kamu ekonomisi. notları ve kitabı olmadığı için bu dersi bir türlü veremedim.bakalım bu sene ne yapacağım:hulya:

Kamu ekonomisi dersini e-öğrenme portalından çalışabilirsin...Hem konuları daha iyi anlarsın, hem de bol bol soru çözme imkanın olur.Ben öyle yapıcam....Başarılar

saol canm bende istatistik dersini çok sevdmm hayırlısı artık rabbm cümlemizin yardımcısı olsnn

ay canm bizimkide 9 aylık am ahala düzelmedi ki uykusuuu
2.sınıfta agırlık vermm gereken dersler hangisiii

bence 2. sınıfta inkılap biraz zor konuşarda fazla ona ağırlık ver tekrarlarını yap özellikle vize konuşarı çok karışık. Onun haricinde iktisat teorisi, muhasebe uygulamaları ve istatistik zorlayabilir. Onun haricindekiler sözel kamu maliyesi ismi gibi değil çok kolay.. Yönetim org. 1. sınıftaki işletme gibi. Ticaret hukuku da karışık baya ama çalışınca kolay olduğunu görürsün.. Ticaret hukuku, yönetim, kamu maliyesi benim en severek çalıştığım ve en yüksek notla geçtiğim derslerdi...

arkadaşlar bende dikey deçiş ile maliye 3. sınıfa geçtim.çalışmaya başladım.murat a.ö ile çalışıyorum. kamu ekonomisi dersinin ders kitabı yok o yüzden zorlanacağım galiba.kötükedihüso

O derse e-öğrenme portalından çalışabilirsin arkadaşım...

canm biraaz ink dersine aşınayım sözlimde kuvvetli zorlanmam sanırımm

saol canm yinede bilgilendirdigin için

Maliyeciler nerdesiniz ? Derslere başladınız mı ?

oohh başladık canm 4 ders bitrdim 3 ders kaldı en gıcıkları sona bıraktımm
senn nasıl gidiyo

Ben daha başlayamadım, ışten güçten derse vakit kalmıyor ki...Ama bir başlayacağım tam başlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…