- Konu Sahibi yaseminnnnn
-
evet kızlar derslerimi verdim ve 3.sınıfa gectim çok şükür inş herşey güzel olur
selam kızlar bende maliye okuyorum bu son senem finalleride verirsem mezun oluyorum inşallah.............:dance:
ay canm bizimkide 9 aylık am ahala düzelmedi ki uykusuuu
2.sınıfta agırlık vermm gereken dersler hangisiii
slm arkadaşım bende 4 e geçtim ama kamu ekonomisi desini veremiyorum 3. sınıftan nasıl vercem bu dersi bilmiyorum.Çalışma tekniğin nasıldı bu dersle ilgili.Ayrıca yeni kayıt yaptırcak arkadaşlar evde ders çalışmak kadar kötü bişey yok.En iyisi kursa gitmek.Bende Murat açıköğretimi öneriyorum.Adamlar aşmış kendini.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
benimde 3. sınıftan veremediğim tek ders kamu ekonomisi. notları ve kitabı olmadığı için bu dersi bir türlü veremedim.bakalım bu sene ne yapacağım:hulya:
Allah yardımcımız olsun artık bu sene...İkinci sınıfta ağırlık vermen gereken dersleri sorarsan İstatistik, Kamu Maliyesi, Yönetim Organizasyon, İktisat Teorisi derim ben...Bu dersler hakikaten biraz zorlayıcı..Ama mesleki açıdan da önemleri büyük tabi ki...
ay canm bizimkide 9 aylık am ahala düzelmedi ki uykusuuu
2.sınıfta agırlık vermm gereken dersler hangisiii
arkadaşlar bende dikey deçiş ile maliye 3. sınıfa geçtim.çalışmaya başladım.murat a.ö ile çalışıyorum. kamu ekonomisi dersinin ders kitabı yok o yüzden zorlanacağım galiba.kötükedihüso
canm biraaz ink dersine aşınayım sözlimde kuvvetli zorlanmam sanırımmbence 2. sınıfta inkılap biraz zor konuşarda fazla ona ağırlık ver tekrarlarını yap özellikle vize konuşarı çok karışık. Onun haricinde iktisat teorisi, muhasebe uygulamaları ve istatistik zorlayabilir. Onun haricindekiler sözel kamu maliyesi ismi gibi değil çok kolay.. Yönetim org. 1. sınıftaki işletme gibi. Ticaret hukuku da karışık baya ama çalışınca kolay olduğunu görürsün.. Ticaret hukuku, yönetim, kamu maliyesi benim en severek çalıştığım ve en yüksek notla geçtiğim derslerdi...
Maliyeciler nerdesiniz ? Derslere başladınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?