Açıköğretim sınavı mı kuzenimin nikahı mı??

bencede sınav.sonuçta kınasını görecekmişsin.nikah 10 dk evet evet diyorlar bitiyor.sınavı ertelersen 1 yıl stresini çekeceksin ayrıca 500 tl fazladan harç yatırmıs olacaksın

evet katılıyorum sadece evet evet görmek için koca 1 sene ve 500 tl den fazla para kaybı ;asla!

ah canım sence hangisi önemli tabiki de sınav zaten nikahmış çok kısa bir süre ve zaten kınaya katılabilecekmişsin normal bir sınav da değil üstelik yıl uzatacak bir sınav üstüne de harç parası değer mi

ben de kesinlikle sınav diyorum canım.insanların iki dakikalık "evet" i için 1 yıl uzatmana asla değmez.:50:

sadece nikah değil, çok acil bir sağlık durumu olmadığı sürece her yerde her zaman terchin sınavdan yana olsun, sana geleceğini, ekmeğini o sınav vericek çünkü

nacizane fikrim ;)

Bence de sınav.. Kuzeniniz evlendikten sonra onunla tekrar görüşebilirsiniz, nikahına gelemediğiniz için gönlünü alabilirsiniz ama girmediğiniz sınavın bedelini kat kat fazlasıyla ödersiniz, sizin için daha zor olur, zamanı geri alamazsınız. Bence sınavınıza mutlaka girin derim, tabi yine sizin kendi kararınız ama...

tabiki sınavın canım...hayatını etkileyecek...hayata 1 yıl geç başlayacaksın...nikahsa yarım saatte bitecek...

benimde nikahım 10 eylüldeydi insanlar özdenmi sınavmı diye düşünmesinler diye tarihi değiştirdim:51: çokta iyi yapmışım :1:

bencede sınav..benim kuzenimin nikahı benim bütünlememden 2 gün önce olmasına rağmen gitmedim ders çalıştım,çünkü 1yılımı kaybedicektim,daha önemli değil yaa,sende kınasına gidersin

Back
X