Açıköğretim Üniversite okumak

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
718
-36
98
Açıköğretimde üniversite okumak mantıklı mı? Örneğin iktisat okursam örgünde iktisat okumuş biri kadar bilgili olabilir miyim?

Çok iyi derecede ingilizcem de var.

bunun cevabı tamamen size baglı eğer azimli olursanız daha da bilgili olaiblilrsiniz sadece mezun da olaiblilrisniz. günüzmüzde üniversite de verilen eğitim kalitesi gerçekten düştü bir akademisyen olarka bunu kesinlikle söylebilirim en büyük eforu ogrencinin vermesi gerekiyor.

Derslerde öğretilenlere çalışarak örneğin: istanbul iktisat okuyandan daha bilgili olabilir miyim? Yoksa ekstra kitap okumam vs mi gerekiyor?

Bir de aklımda su da var: mesela okula harcayacagım emek zaman ve paraya kitaplar alıp sürekli okuyarak da iyi bir yere gelebilir miyim?

Bende size bir soru sormak istiyorum ben açıköğretim den sosyal hizmetler okuyordum ama devam edemedim üst üste kayıt yapılmadığı için kaydım silindi çok araştırdim sadece af çıkarsa devam edeblrmisim varmı bir yolu

Sadece derslere çalışıp ekstra efor sarf etmeden pek de ilerleme gerçekleşmez gibi, daha ileri gidebilmek için onlardan daha fazla emek harcaman lazım, sadece kitapdan ve okuldan ögrendiklerin ile olmaz
Sadece kitap okudun diye bir yere gelebilir misin bence pek olası değil,işveren mesleki bilgin azmin yeterliliklerin vs bir cok şeye bakacak çünkü

Bilmiyorum ama aftan başka yolu da yoktur zaten kaydın silinmiş bir kere öğrenciliğin bitmiş

artık AÖF e kayıtlar azaldı. Yönelen çok az. Çünkü dönem fiyatları çok arttı. Birde sınav sistemi öğrenci dersten kalsın hep sistemin içinde dursun para kazandırsın odaklı. Bu yüzden tavsiye etmem. Örgün okuyanlar bile zor iş bulurken aöftekilerin iş bulması çok zor. Üniversite sınavına hazırlanıp 2 yıllık sağlık bölümü yazın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…