• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi ben mi aramalıyım ?

Ama bu bile benim için bir adım eskiden ısrarla arardım şimdiki hedefim o arayıncaya kadar tekrar aramamak
Valla değmiyor stress hayat zor zaten ya kolaylaştır yada çekil ya artık bu .Ben artık ikiye ayırıyorum kendi cevtemide bile laftan anlayan anlamayan zorlaştıran kolaylaştıran yeter yani herşey bir yete kadar sabirda öyle vefada öyle herşey öyle .O şirazeyi kaydırmayacaksin insanın sana artık bosvermesini istemiyorsan o bardağı bırak tasirmayi o kadar doldurmaya çalsın
Hepsi bu kadar işte

Konu sahibi 🤣Gül ün sizde konuda stress attık yalnız bende biraz dolmusmuyum ne 🤣neyse aman boşverin ya bu aralar favori kelimem dolu dolu söyleyip yapıyorum boşver .Bosvere Bosvere ne hale geldik şarkısına dönmeyelimde neyse .Cidden dönün kendi yaşamınıza hayat kimse olmasa bile devam ediyor Anneniz stedigi kadar böyle devam etsin varlığı yokluğu bir hale getiren kendisi bunun yasasını çekmeyin artık zamanında neler çektirmiş size zaten yeter yani yeter Dolu dolu Bosverin artık

Konu sahibi 🤣Gül ün sizde konuda stress attık yalnız bende biraz dolmusmuyum ne 🤣neyse aman boşverin ya bu aralar favori kelimem dolu dolu söyleyip yapıyorum boşver .Bosvere Bosvere ne hale geldik şarkısına dönmeyelimde neyse .Cidden dönün kendi yaşamınıza hayat kimse olmasa bile devam ediyor Anneniz stedigi kadar böyle devam etsin varlığı yokluğu bir hale getiren kendisi bunun yasasını çekmeyin artık zamanında neler çektirmiş size zaten yeter yani yeter Dolu dolu Bosverin artık
Yüzümü güldürdüğüünüz için teşekkür ederim 🤩 aynen öyle boş vereceğim artık herkesin ne hali varsa görsün

Back
X