Aaa Elmas ismini gorunce evlendin mi acabadedim baktim bebegin bile olmus. Allah hayirla büyütmeyi nasip etsinHanımlar merhaba.
Bebeğimin ( 3 yaşında) öyle boyle zor zamanlarını atlattigimi düşünerek ve zamaninin geldiğini düşünerek hayalimdeki gibi açıktan uni okumaya karar verdim.
Bu kararım için çok mutluyum yalnız hiç bilgim yok. Açıktan üni okumuş arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Hangi kaynaklardan calisabilirim ?
kaç saat çalışsam bir bölümü tutturabilirim?
Bebegimi öğlen uyuttugumda 1 saat akşamda 1 saat calisabilirim yeterli olur mu ? Kırtasiyeler de cozebilecegim deneme kitabciklari olur mu ?
Gibi gibi aklımda bir sürü soru var
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hangi bolum okumak istedigini soylerden yardımcı olabilirim, halihazırda 3. Universitemi okuyorum :)Hanımlar merhaba.
Bebeğimin ( 3 yaşında) öyle boyle zor zamanlarını atlattigimi düşünerek ve zamaninin geldiğini düşünerek hayalimdeki gibi açıktan uni okumaya karar verdim.
Bu kararım için çok mutluyum yalnız hiç bilgim yok. Açıktan üni okumuş arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Hangi kaynaklardan calisabilirim ?
kaç saat çalışsam bir bölümü tutturabilirim?
Bebegimi öğlen uyuttugumda 1 saat akşamda 1 saat calisabilirim yeterli olur mu ? Kırtasiyeler de cozebilecegim deneme kitabciklari olur mu ?
Gibi gibi aklımda bir sürü soru var
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bilgilendirdigin için teşekürler ederim liseyide açıktan okumuştum inşallah başaracağımöncelikle kararınız için tebrikler
yola açıktan üni diye çıkmayın
üniversite diye çıkın
belki yaşadığın ız şehirde iyi bir bölüm tutar
çocuk da o arada bir tık daha büyür
anne okula çocuk kreşe gider gelirsiniz
ne kadar çalışma ihtiyacı, size temelinize, mezun olduğunuzdaki alt yapınıza, bölümünüze ve çalışma hızınıza göre değişir
genç arkadaşlar yani sınav sistemine daha hakim olanlar ayrıntıları yazar ama
TYT olan yani temeli irdeleyen testten başarılı olmak önemli
Türkçe için okuduğunu anlama, diğer sözel dersler için temel bilgiler yine matematik ve fen dersleri için de temel nitelikte bilgi ve yorumlama gerekir
lisede mezun olduğun bölüme göre ağırlık vererek çalışmaya başla
her türlü kaynak nette var
uygun fiyatlı da olur alırsın oralardan
yolun açık olsun başarılar
Malesef çocuğuma bakacak biri yok. Ama benim için önemli olan okumak . Çok istiyordum. Başaracağım inşallah ilk fırsatta kirtasiyeleri dolasagim .Açktan değil örgün eğitim bile okuyabilirsiniz çocuğunuza bakacak birisi varsa. Kuzenim çocuğu olduktan sonra çalıştı optiksyenlik kazandı bitirdi ve optikçi açtı.. çocuğuna okula giderken kayınvalidesi baktı. İstedikten sonra her zaman okunur.. ama illa açık istiyorsanız da istediğiniz bölümün açık öğretimi varsa okuyun yine de.. Öncelikle konu tekrarlarıyla başlayıp her konu bitiminde ona uygun testler çözün. Konu tekrarları bittikten sonra denemeler alın çözün. Ne kadar test çözerseniz yapacağınız netlerde o kadar artş olur.. sınavden sonra tercih yaparsnz. Açıktan okumak hem zor hem kolay diyeyim. Zorluğu birebir eğitim almıyorsunuz kendi çabanızla çalışıyorsunuz.. Kitabınız yoksa kazandığınız üninin sayfasında konular oluyor onları çalışıp çıkmış soruları çözüp sınavlarına girersniz
Evet o konu açtığım adam yok mu onunla evlendim çocuk 3 yaşına geldi artık önüme bakacağım inşallah. Çocuk gelişim gibi istiyorum açıkçası bölüm olarak. Daha doğrusu şöyle iki yıllık bölüm okuyup tekrar başka bir bölüm 2 yıllık okumak ve dil öğrenmek gibi düşüncem var . Artı çocuk gelişim okurken çocuk kreş çağına gelir bende sertifika almak için kursa giderim falan diyorum :)Aaa Elmas ismini gorunce evlendin mi acabadedim baktim bebegin bile olmus. Allah hayirla büyütmeyi nasip etsin
İnan hiç bilmiyorum Yeni kayıtlar ne zaman oluyorAof kayitlari bitti diye biliyorum ben.
Eylulde oluyor ama zaten acik bile olsa once uni sinavina girmeniz lazim 2.uni degilse basvurunuz.İnan hiç bilmiyorum Yeni kayıtlar ne zaman oluyor
Teşekürler ederim.Eylulde oluyor ama zaten acik bile olsa once uni sinavina girmeniz lazim 2.uni degilse basvurunuz
Teşekürler ederim.
Üniversite sinavi ne zaman oluyor peki. Benim bildiğim martta kayıt olup temmuz gibi sinav oluyor gibi biliyorum amaEylulde oluyor ama zaten acik bile olsa once uni sinavina girmeniz lazim 2.uni degilse basvurunuz.
Ösym 2021 sınav takvimi diye aratıp bakın ösymnin kendi sitesi aramalarda en başta çıkar zaten. Orada başvuru tarihleri sınav tarihleri hepsi var. Tebrik ederim kararınız için allah muvaffak etsin.Üniversite sinavi ne zaman oluyor peki. Benim bildiğim martta kayıt olup temmuz gibi sinav oluyor gibi biliyorum ama
Elmascım sana ozelden birkaç video atacağım temelden baslaman icin, bunlar dahi sınavı kazanmana yeterli olacaktır. Aksama atarım insallah.Evet o konu açtığım adam yok mu onunla evlendim çocuk 3 yaşına geldi artık önüme bakacağım inşallah. Çocuk gelişim gibi istiyorum açıkçası bölüm olarak. Daha doğrusu şöyle iki yıllık bölüm okuyup tekrar başka bir bölüm 2 yıllık okumak ve dil öğrenmek gibi düşüncem var . Artı çocuk gelişim okurken çocuk kreş çağına gelir bende sertifika almak için kursa giderim falan diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?