Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar. konu biraz acil. 2002 doğumlu bir kızım var. bikini bölgesinde ve koltuk altında tüyleri alınacak kadar var. hangi ağda yöntemini kullanmalıyım? makine çok acıtacak gibi geliyor ama seçemedim. not: tüy dökücü kremlerden istemiyorum.
Benimde aynı yaşta oğlan var ona ne onerirsiniz ondada tüyler var koltuk altındakiler uzamış ne yapmalıyım nasil yardımcı olmalıyım ağda yaptırmaz jiletle de bi yerini keser diye korkuyorum
canım hani önce yağ bir ilaç sürüyorsun, sonra bez gibi bir şeyi yapıştırıyorsun. daha sonrada yapışkanları siliyorsun. bende onların malzemeleri varda kendimde pek kullanmıyorum.
Benimde aynı yaşta oğlan var ona ne onerirsiniz ondada tüyler var koltuk altındakiler uzamış ne yapmalıyım nasil yardımcı olmalıyım ağda yaptırmaz jiletle de bi yerini keser diye korkuyorum
Canim bundan bahsediyorum. Isıtıyorsun sürüyorsun ve ağda beziyle hızlıca çekiyorsun temizlik içinde ayrı bı yağı var bunun suyla temizlenmiyor. Kuaförler bundan kullanıyor
Canim bundan bahsediyorum. Isıtıyorsun sürüyorsun ve ağda beziyle hızlıca çekiyorsun temizlik içinde ayrı bı yağı var bunun suyla temizlenmiyor. Kuaförler bundan kullanıyor
kuaföre götürün ve sabit olsun değiştirmesin kuaförünü sonra gelişi güzel alıyorlar,onlarda pudralı ağda var can yakmıyor ve reglden 1 hafta sonra gitmeli,regl öncesi gitmesin,baya baya acı çeker
arkadaşlar kızıma bugün ağda yaptım. şu resimli mesajdakinin aynısından. biraz acıdı ama öyle fazla zor ya da uzun sürmedi. ben açıkçası çook memnunum. başka bu konuda yardıma ihtiyacı olan varsa diye yazdım.