Gebeliğe Hazırlık Acil!! 3 gun pik ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

E B R U

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
2.477
2.789
83
Kızlar 27 28 pikti bugün tam pik gibi olmasa da çok koyu çıktı çatlamamış olabilir mi havuç falan da yedim yapılacak başka bişey var mı çatlamazsa kiste mi dönüşür

Eklentiler

• 20211229_180105.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar 27 28 pikti bugün tam pik gibi olmasa da çok koyu çıktı çatlamamış olabilir mi havuç falan da yedim yapılacak başka bişey var mı çatlamazsa kiste mi dönüşür
Pardon siz soru sormuşsunuz ama özrünüze sığınarak Havuç yiyimce çatlıyormu???

Testin markası nedir, kaset testler bekledikçe de koyulaşıyor

Yarın çatlar bence siz yumurtlama günlerini değerlendirdiyseniz çatlamayı takip edin sadece inşallah 13-14 gün sonra pozitifi görürsünüz
Ay inşallah inşallah hepimiz görürüz inşallah yumurtladım diye sevinirken simdi çatlamadi diye stres oldum pco luyum ben ilk defa ovulasyon deniyorum heyecanliyim biraz

Ay inşallah inşallah hepimiz görürüz inşallah yumurtladım diye sevinirken simdi çatlamadi diye stres oldum pco luyum ben ilk defa ovulasyon deniyorum heyecanliyim biraz
Ben sadece yumurtlama günü tek birliktelik ile hamile kaldım birazda nasip tabi , güzel haber alırsanız haber verin

Ben sadece yumurtlama günü tek birliktelik ile hamile kaldım birazda nasip tabi , güzel haber alırsanız haber verin
Ay ne güzel şuan gebe misiniz ben yumurtlamanın 2 gun öncesi yumurtlama günü ertesi günü değerlendirdim bugün değil yarın da değerlendirmeyi düşünüyorum yeter heralde dimi inşallah güzel haber veririm

Evet tabi size tavsiyem birliktelik sonrası hemen kalkmadan yüz üstü beklemeniz , yeni sene sizede bebiş getirsin inşallah

Evet tabi size tavsiyem birliktelik sonrası hemen kalkmadan yüz üstü beklemeniz , yeni sene sizede bebiş getirsin inşallah
Siz de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah öyle denedim bakalım baya yatıyorum inşallah güzel sonuçlanır

Merhabalar ben de bu ay ovülasyon testlerine başladım adet başladığı günden itibaren saydıpımda 11. Gün pik gördüm. Pik görmeden 36 saat önce birliktelik yaşamıştık piki gördüğüm gün değil hemen ertesi gün birliktelik yaşasam kaçırır mıyım ki yumurtlamayı?

Canim benim pik bu ay 2 gün sürdü mesela eğer mecburi bi durumsa o şekilde yapsan da kaçırmamış olabilirsin zaten spermler 3 gun yasayabiliyo bide çatlama günü de önemli bence sorun olmaz

Canim benim pik bu ay 2 gün sürdü mesela eğer mecburi bi durumsa o şekilde yapsan da kaçırmamış olabilirsin zaten spermler 3 gun yasayabiliyo bide çatlama günü de önemli bence sorun olmaz
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…