- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon siz soru sormuşsunuz ama özrünüze sığınarak Havuç yiyimce çatlıyormu???Kızlar 27 28 pikti bugün tam pik gibi olmasa da çok koyu çıktı çatlamamış olabilir mi havuç falan da yedim yapılacak başka bişey var mı çatlamazsa kiste mi dönüşür![]()
Bence 28 29 değerlendirin baya belli çizgiler.Kızlar 27 28 pikti bugün tam pik gibi olmasa da çok koyu çıktı çatlamamış olabilir mi havuç falan da yedim yapılacak başka bişey var mı çatlamazsa kiste mi dönüşür![]()
Testin markası nedir, kaset testler bekledikçe de koyulaşıyorKızlar 27 28 pikti bugün tam pik gibi olmasa da çok koyu çıktı çatlamamış olabilir mi havuç falan da yedim yapılacak başka bişey var mı çatlamazsa kiste mi dönüşür![]()
Birgebeningunlugunde o şekilde bilgi vardı yorumlarda da faydasını gören var ben yedim ama hala siliklesmediBence 28 29 değerlendirin baya belli çizgiler.
Laboquick 27 28 tam anlamıyla pikti bugünkü tam pik gibi değil ama hala baya koyu catlamamasindan korkuyorumTestin markası nedir, kaset testler bekledikçe de koyulaşıyor
Yarın çatlar bence siz yumurtlama günlerini değerlendirdiyseniz çatlamayı takip edin sadece inşallah 13-14 gün sonra pozitifi görürsünüzLaboquick 27 28 tam anlamıyla pikti bugünkü tam pik gibi değil ama hala baya koyu catlamamasindan korkuyorum
Ay inşallah inşallah hepimiz görürüz inşallahYarın çatlar bence siz yumurtlama günlerini değerlendirdiyseniz çatlamayı takip edin sadece inşallah 13-14 gün sonra pozitifi görürsünüz![]()
Ben sadece yumurtlama günü tek birliktelik ile hamile kaldımAy inşallah inşallah hepimiz görürüz inşallahyumurtladım diye sevinirken simdi çatlamadi diye stres oldum pco luyum ben ilk defa ovulasyon deniyorum heyecanliyim biraz
![]()
Ay ne güzel şuan gebe misinizBen sadece yumurtlama günü tek birliktelik ile hamile kaldımbirazda nasip tabi , güzel haber alırsanız haber verin
![]()
Evet tabi size tavsiyem birliktelik sonrası hemen kalkmadan yüz üstü beklemeniz , yeni sene sizede bebiş getirsin inşallahAy ne güzel şuan gebe misinizben yumurtlamanın 2 gun öncesi yumurtlama günü ertesi günü değerlendirdim bugün değil yarın da değerlendirmeyi düşünüyorum yeter heralde dimi
inşallah güzel haber veririm
![]()
Siz de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet tabi size tavsiyem birliktelik sonrası hemen kalkmadan yüz üstü beklemeniz , yeni sene sizede bebiş getirsin inşallah![]()
Canim benim pik bu ay 2 gün sürdü mesela eğer mecburi bi durumsa o şekilde yapsan da kaçırmamış olabilirsin zaten spermler 3 gun yasayabiliyo bide çatlama günü de önemli bence sorun olmazMerhabalar ben de bu ay ovülasyon testlerine başladım adet başladığı günden itibaren saydıpımda 11. Gün pik gördüm. Pik görmeden 36 saat önce birliktelik yaşamıştık piki gördüğüm gün değil hemen ertesi gün birliktelik yaşasam kaçırır mıyım ki yumurtlamayı?
Teşekkür ederimCanim benim pik bu ay 2 gün sürdü mesela eğer mecburi bi durumsa o şekilde yapsan da kaçırmamış olabilirsin zaten spermler 3 gun yasayabiliyo bide çatlama günü de önemli bence sorun olmaz