- Konu Sahibi filizerdem
-
canım ben de dün girdim 37.haftaya aynı durum bende de var o yuzden uzun uzun yuruyemıyorumkaydirigubbakcemile3ıyıce asagı ındı kızım dr.a dün gıttım onumuzdekı hafta buyuk ıhtımalle gelır dedı..cok heyecanlanıyorum,sen de durum nasıl?bebişin gelişimi falan ıyı mı??benım kızım bıraz mınık dogucak sanırım daha 2.900 gr. oldu:bbo:napalım allah hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsallah
bende 37 haftanın içindeyim aynı şeyleri yaşıyorum aşağğı doğru baskı var ama psikolojik olarak sanki doğurmayacakmışım gibi gelio sanki hep bu göbekle bebişim içimde kalcak :))
merhaba arkadaşlar.aynı belirtiler bendede var.ben bugün 38. haftaya girdim.doktor her an hazırlıklı ol diyor.yazdıklarınız okuyunca baya rahatladım.bebişimin son 2 kontolde karın çapı küçük çıkıyor.aslında ultrason verilerinin 1/2 hafta geride olabileceğini duymuştum ama yinede içime sıkıntı çöktü.bu tarz bişey yaşayanınız varmı. hepimiz rabbimden sağlıklı doğumlar diliyorum.bi solukta inşl.
merhaba arkadaşlar.aynı belirtiler bendede var.ben bugün 38. haftaya girdim.doktor her an hazırlıklı ol diyor.yazdıklarınız okuyunca baya rahatladım.bebişimin son 2 kontolde karın çapı küçük çıkıyor.aslında ultrason verilerinin 1/2 hafta geride olabileceğini duymuştum ama yinede içime sıkıntı çöktü.bu tarz bişey yaşayanınız varmı. hepimiz rabbimden sağlıklı doğumlar diliyorum.bi solukta inşl.
canım ben de yarın 38e grıyrm bnm kızım da mınkmış bıraz bn de cok uzuldum ama dr.genetık bunlar dedı yapıcak bişi yok dedı..kanala ıyıce yerleşmş kızm artık biran once kavvuşmak ıstyrm mınık kızıma:))ama ben karın çapından ne kastettıgnı anlamdm cnm kılosu mu oluyo???cahıllık başa belemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?