• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil.... 6 yaşındaki oğlum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi TZSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Prof.Ahmet Konrot alanında en iyilerdendir,Üsküdar üniversitesinde dil ve konuşma terapisi öğretim üyesi ya da bölüm başkanı sanırım yanlış olmasın

Bostancı 'da konuşma merkezi var yoğun değil kolay randevu alabilirsiniz
Ben kızımın farklı bir sorunu için gitmiştim asistanı ilgilendi kendisi de oradaydı gayet ilgili ve güleryüzlüdür

Ben çalışmıyorum, salı günü babanesine bişeyler anlatıyordu, bir kelimede takıldı... babanesi de konuşmanı mı yitirdin dedi ondan sonra odaya gitmiş ağlamış, oğlum ne oldu dedim, anne ben güzel konuşmuyo muyum dedi.... saçmalama o ne demek dedim... o yani olay... başka hiçbişey yok...

Yazik ya kimbilir nasil etkilendi ki bir anda konusma konusunda kendine guvenini kaybetmis.

Çok bilmiş kayınvalideniz bu durum karşısında ne yaptı çok merak ettim dogrusu?

Çok üzüldüm canım.inşallah en kısa zamanda düzelir.Benim de bir arkadaşımın kızı aynı durumda.Biraz iyileşti gibi.İzmir'de düzgun bir yer de bulamadı.Tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

Sağol canım..

Prof.Ahmet Konrot alanında en iyilerdendir,Üsküdar üniversitesinde dil ve konuşma terapisi öğretim üyesi ya da bölüm başkanı sanırım yanlış olmasın

Bostancı 'da konuşma merkezi var yoğun değil kolay randevu alabilirsiniz
Ben kızımın farklı bir sorunu için gitmiştim asistanı ilgilendi kendisi de oradaydı gayet ilgili ve güleryüzlüdür

Ahmet bey yeni başladığı için 6 ay izleyelim dedi, bir kaç öneri verdi...

Yazik ya kimbilir nasil etkilendi ki bir anda konusma konusunda kendine guvenini kaybetmis.

:(:(:(

Çok bilmiş kayınvalideniz bu durum karşısında ne yaptı çok merak ettim dogrusu?

Dilim tutulsaydı da söylemeseydim dedi.... :(

Allahım en yakın zamanda kolaylık versin inşallah.
Hemencecik düzelir inşallah yavrucak.

Gecmis olsun.galiba cocuk kelime de takilinca babanne de oyle deyince cocuk o panikle korkuyla iyice kotu oldu uzuldu.
Cocugun yaninda doktorla olan konusmalari vs onu uzecek endisesini artiracak konulari konusmayin normalmis gibi davranin su asamalar da onemli.ben buna benzer cocuklarin strese girecegi olaylar yasayinca degisik ornekler veriyorum soyle olmus boyle olmus ama gecmis gibisinden diye rahatlatmaya calisiyorum.ahh vahh yapmayin yaninda..

Gecmis olsun.galiba cocuk kelime de takilinca babanne de oyle deyince cocuk o panikle korkuyla iyice kotu oldu uzuldu.
Cocugun yaninda doktorla olan konusmalari vs onu uzecek endisesini artiracak konulari konusmayin normalmis gibi davranin su asamalar da onemli.ben buna benzer cocuklarin strese girecegi olaylar yasayinca degisik ornekler veriyorum soyle olmus boyle olmus ama gecmis gibisinden diye rahatlatmaya calisiyorum.ahh vahh yapmayin yaninda..

Yapmıyorum canım, herşey normalmiş gibi davranıyoruz...

Hayır canım düzelmedi, Adil Maviş'e götürdük, 6 ay beklicez, düzelecek inşallah

Back
X