T tutya Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2011 885 25 48 İstanbul 23 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutya #1 arkadaşlar bu tarz yada buna yakın. fakir kol olabilir boy uzun olması tercihim mütevazi bi abiye elbise istiyorum abimin düğünü için
arkadaşlar bu tarz yada buna yakın. fakir kol olabilir boy uzun olması tercihim mütevazi bi abiye elbise istiyorum abimin düğünü için
Kahsen 1 kızı 👩 1 oğlu 👶 varmış😍kendi dünyasına dalmış tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Kasım 2013 4.545 4.920 198 24 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutya #2 tutya .!.: Eki Görüntüle 992487 arkadaşlar bu tarz yada buna yakın. fakir kol olabilir boy uzun olması tercihim mütevazi bi abiye elbise istiyorum abimin düğünü için Genişletmek için tıkla... Canım benim abiyeme bakabilirsin bende abimin düğünde giymiştim
tutya .!.: Eki Görüntüle 992487 arkadaşlar bu tarz yada buna yakın. fakir kol olabilir boy uzun olması tercihim mütevazi bi abiye elbise istiyorum abimin düğünü için Genişletmek için tıkla... Canım benim abiyeme bakabilirsin bende abimin düğünde giymiştim