acil acil!!!! doğum sonrası sık adet görme

naneliiseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
3
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Loğsalık dönemim bittikten sonra ayda 2 defa adet adet görüyorum ve adetim yaklaşık 1 hafta sürüyor. Benim gibi rahatsız olanınız ya da konu ile bilgili bilgisi olan varsa acil cevap yazarsanız sevinirim. Bu arada ek bilgi bebegim yalnız beni emiyor...

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Loğsalık dönemim bittikten sonra ayda 2 defa adet adet görüyorum ve adetim yaklaşık 1 hafta sürüyor. Benim gibi rahatsız olanınız ya da konu ile bilgili bilgisi olan varsa acil cevap yazarsanız sevinirim. Bu arada ek bilgi bebegim yalnız beni emiyor...

canım geçmiş olsunnnnnnnnnnnn

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Loğsalık dönemim bittikten sonra ayda 2 defa adet adet görüyorum ve adetim yaklaşık 1 hafta sürüyor. Benim gibi rahatsız olanınız ya da konu ile bilgili bilgisi olan varsa acil cevap yazarsanız sevinirim. Bu arada ek bilgi bebegim yalnız beni emiyor...[/QUOT

süt hormonun çok yükseldiğinde böyle olabilirsin. bebek sadece seni emdiği için süt hormonun yükselmiş olabilir.emzirdiğin için süt hormonunun yükselmesi normaldir . ama ayda 2 kere adet görüyorsan normalden daha fazla yükselmiştir belki. bir doktora danış.

Merhaba bende aynı dertten müzdaribim acaba doktora gittiniz mi yada kendiliğnden mi düzeldi napmalıyım??

Merhaba bende aynı dertten müzdaribim acaba doktora gittiniz mi yada kendiliğnden mi düzeldi napmalıyım??

Bi gelisme varmi kizlar bende 2,5 ay önce sezeryan oldum ve ayni durumdayim 5 gün sonra kontrolüm var mutlaka sorucam

Arkadaşlar sonuç ne noldu.. Bende de aynı sorun var. Doktora gittim ilaç verdi ama hala geçmedi:(

arkadaşlar merhaba, nisan 2024te sezaryen doğum yaptım 40ımdan sonra yoğun kanamalarım oldu ultrasonda rahmimde pıhtılı sıvı birikimi ve sağ yumurtalığımda kist tespit edildi. rahmimdeki sıvı kürtajla alındı doğum sonrası atamadığım rahim dokusu olarak çıktı pataloji sonucu. bugün tam 8 ay oldu doğum yapalı iki haftada bir adet görüyorum ve sürekli kistlerim tekrarlıyor. kanamam bitse de kahverengi akıntım sürekli devam ediyor temiz kaldığım gün neredeyse yok. ultrasonda rahminde bişey yok diyolar ama acaba rahmimde halen hamilelikle ilgili bişey mi kaldı acaba bir türlü kanamam azalmadı düzenli regl olamadım. böyle bişey yaşayan halen var mı

Back
X