Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evi olmadığını biliyordum ama kira edemeyeceğini bilmiyordumBen olsam giderim. Evlenmeden once evi olmadigini bilmiyormuydun?
Bence böyle birinin kıymetini bilin. Sırf maddiyat için insan 8 yıl eşini bırakır mı? Oturur siz de çalışırdınız, birlikten kuvvet doğar. Adama helal olsun ne kadar seviyormuş ki bırakmamış. Nasıl çabalamış.Kirayı ödemiyordu. Sürekli evden atılıyorduk. Ev alma şartını bu yüzden ortaya koydum. Sekiz yıldır beni aramadığı bir gün olmadı. Etrafımda döndü durdu. Çocuğu görmek için her hafta okuldaydı. Sekiz yıldır herşey düzelecek dedi. Açtığım davaları reddetti. Hakimin karşısında kedi gibi oldu. Hayatına kimse girmedi. O yıllarda kumar oynuyordu. Borçları vardı. Kira ödemiyordu. O yüzden terk etmiştim.
Peki siz şimdi ne istiyorsunuz? Daha ne yapacağınızı bilmeden tapu dairesine gidip daireyi üstünüze mi yaptırdınız?Aslında bırakmayacaktım. Sorunlarını çözecektim. Orada mücadele edecektim. Kayınvalidem beni çok seviyordu. Tüm ailesi beni destekliyordu. Gel kızım yanıma diyordu annesi. O adam olunca gelir seni yanından alır diyordu. Ama annem sorunlarını çözmeme fırsat vermedi. Boşa bunu diye tutturdu icrayı görünce.
AhahahhhahahahKocaniz atak yapip araba almazsa ailenizle kalin bence daha mantikli.
Inanilmaz inanamiyorum boyle anne baba kardes olur mu.Anne daha herşey çok yeni. Bebeğim var dedim. Onyedi aylıktı. Annem bu sefer çeşitli politikalar kurdu. Evimiz sobalı çocuk üşür dedi. Bana gelin dedi. Çocuğu alıp anneme geldim. Haftasonu evine gidersin dedi. Ama haftasonu beni eve bırakmadı. Sonra da eve gitmiyorsun. Boşuna kira vermeyin eşyaları getirin. Doğalgazlı ev tutunca buradan tekrar taşınırsınız dedi. Doğalgazlı ev tuttuk. Kontratı gösterdim. Annem bırakmam seni artık gidemezsin dedi.Ben de çocuğumu alıp kaçtım evden. Telefonun açık tabi. Arayınca annecim beni bırakmadığın için ben de bu şekilde çıktım evden şimdi terminaldeyiz köye gidiyoruz dedim. Geliyorum oraya dedi. Ben de herhalde yolluk getiriyor dedim eşime. Ama durum öyle değil. Terminalde bir tokat bana bir tokat eşime çocuğu arabaya ayın dedi. Eşim onları engellemeye çslışıtken çocuk yere yuvarlandı. Bir bayan polis kurtarmış polisin kucağındaydı. Biz ise toz duman kavga. Annem ayakkabıyı falan çıkarmış ayaktan indiriyor. Eşim de kendini korurken eli annemin gözüne geldi. Babam çocuğu kaparken ayağı kaydı. Doluştuk nezarete. Bu olaydan sonra esimle beraber gittim. Babam bu olaydan sonra kalp krizi geçirip baypas olmuş. Babamı görmeye gittim. Koymadılar beni yanına. Boşan öyle görürsün dediler. Ablam ve annem.