- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sorun sizde butun anlattiklarinizdan ortaya cikan bu.Ben eğer annem ikide bir sahneye çıkmasaydı esinle sorunlarını çözecek, en azından çözmeyi deneyecektim. Çünkü ailesi hep beni destekliyor onun hatalarını biliyor ve ona sınır koymamı inanmamı istiyorlardı. Bana fırsat verilmedi. Özde iyi bir insandı eşim. İradesi zayıftı. Düştüğü borç sarmalını benden gizliyor borcu borçla kapatmaya çalışıyordu. Son zamanlarda kredi kartlarına af çıkmış maaş kartını bana vermiş ve borçları yapılandırmıştık. Aklımdan terk etmek geçmiyordu. Ama annem her gece rüyalarıma giriyor beni rahatsız ediyordu. Babamı göremiyordum. Babam ağır bir ameliyat geçirmişti. Mahallenin otobüsünü bile özlemiştim.
Esinizin yanı daha saglikli adam elinden geleni yapmis ailesi de suze yakinmis.
Baba evinde kaldiginiz her gun omrunuzden omur gider.
Zaten ev araba alsalar artik agzinizi da acamazsiniz hepten bagimli olursunuz 40 yil basiniza kakilir herhalde.
Ablaniza ve yegeninize karsi durum nasil size davrandiklari gibi mi davraniyorlardi onlara da?
Ablamı isteyen biri vardı. Ona vermedi. Sonradan da ablam başka biri için diretti . Ona da vermedi. Ablam dinlemeyip evlendi ama annem kendini yerden yere attı. Beddualar etti. Ablam her geldiğinde bir hafta bir ay evine bırakmadı. Kediye damadın adını takıp onun yanında kediye seslendi. İsim benzerliği var dedi. Ablamı da gidip getirdik. Beni kullandı bu işte de.Esinizin yanı daha saglikli adam elinden geleni yapmis ailesi de suze yakinmis.
Baba evinde kaldiginiz her gun omrunuzden omur gider.
Zaten ev araba alsalar artik agzinizi da acamazsiniz hepten bagimli olursunuz 40 yil basiniza kakilir herhalde.
Ablaniza ve yegeninize karsi durum nasil size davrandiklari gibi mi davraniyorlardi onlara da?
Ay anlatma daha fazla daraldim valla bu nedir boyleAblamı isteyen biri vardı. Ona vermedi. Sonradan da ablam başka biri için diretti . Ona da vermedi. Ablam dinlemeyip evlendi ama annem kendini yerden yere attı. Beddualar etti. Ablam her geldiğinde bir hafta bir ay evine bırakmadı. Kediye damadın adını takıp onun yanında kediye seslendi. İsim benzerliği var dedi. Ablamı da gidip getirdik. Beni kullandı bu işte de.
Anne daha herşey çok yeni. Bebeğim var dedim. Onyedi aylıktı. Annem bu sefer çeşitli politikalar kurdu. Evimiz sobalı çocuk üşür dedi. Bana gelin dedi. Çocuğu alıp anneme geldim. Haftasonu evine gidersin dedi. Ama haftasonu beni eve bırakmadı. Sonra da eve gitmiyorsun. Boşuna kira vermeyin eşyaları getirin. Doğalgazlı ev tutunca buradan tekrar taşınırsınız dedi. Doğalgazlı ev tuttuk. Kontratı gösterdim. Annem bırakmam seni artık gidemezsin dedi.Ben de çocuğumu alıp kaçtım evden. Telefonun açık tabi. Arayınca annecim beni bırakmadığın için ben de bu şekilde çıktım evden şimdi terminaldeyiz köye gidiyoruz dedim. Geliyorum oraya dedi. Ben de herhalde yolluk getiriyor dedim eşime. Ama durum öyle değil. Terminalde bir tokat bana bir tokat eşime çocuğu arabaya ayın dedi. Eşim onları engellemeye çslışıtken çocuk yere yuvarlandı. Bir bayan polis kurtarmış polisin kucağındaydı. Biz ise toz duman kavga. Annem ayakkabıyı falan çıkarmış ayaktan indiriyor. Eşim de kendini korurken eli annemin gözüne geldi. Babam çocuğu kaparken ayağı kaydı. Doluştuk nezarete. Bu olaydan sonra esimle beraber gittim. Babam bu olaydan sonra kalp krizi geçirip baypas olmuş. Babamı görmeye gittim. Koymadılar beni yanına. Boşan öyle görürsün dediler. Ablam ve annem.
evinize gidin .. Of of keşke annem ve babam boşanmasaydı da acı olmasaydı hayat.. Ococuga yazıkÖnceki sorunlarını okuyanlar biliyor. Özetle sekiz yıldır anne evindeyim. Eşimi kredi kartları yüzünden terkedip buraya sığınmıştım iki yaşındaki kızımla beraber. Boşanma davası açmıştım. Ancak eşim o günden beri pişman olduğunu söyleyip özürler dilemiş ben de ev alırsan dönerim demiştim. Aradan sekiz yıl geçti. Küçük de olsa alabileceği bir ev alıp maaş kartını bana bırakıp tapuyu da üzerime yaptı. Ev 1+1. Burası küçük kiraya verelim ve iki artı bir 2 ya da üçüncü kat kiraya çıkalım dedi. Nihayet yediyüze kiraya verip bin liraya kiralık bulduk. Ama annem istemiyor. Boşsn bu adamdan ben sana hem ev hem de araba alacağım diyor. Babamı da yanına çekti. Babam da çocuğu bırakmam diyor. Şaşırdım kaldım. Bana ne yapacağımı acilen söyleyin. Çocuk onbir yasında ve gidelim evimize diyor.
ailen tambi bencil!Anne daha herşey çok yeni. Bebeğim var dedim. Onyedi aylıktı. Annem bu sefer çeşitli politikalar kurdu. Evimiz sobalı çocuk üşür dedi. Bana gelin dedi. Çocuğu alıp anneme geldim. Haftasonu evine gidersin dedi. Ama haftasonu beni eve bırakmadı. Sonra da eve gitmiyorsun. Boşuna kira vermeyin eşyaları getirin. Doğalgazlı ev tutunca buradan tekrar taşınırsınız dedi. Doğalgazlı ev tuttuk. Kontratı gösterdim. Annem bırakmam seni artık gidemezsin dedi.Ben de çocuğumu alıp kaçtım evden. Telefonun açık tabi. Arayınca annecim beni bırakmadığın için ben de bu şekilde çıktım evden şimdi terminaldeyiz köye gidiyoruz dedim. Geliyorum oraya dedi. Ben de herhalde yolluk getiriyor dedim eşime. Ama durum öyle değil. Terminalde bir tokat bana bir tokat eşime çocuğu arabaya ayın dedi. Eşim onları engellemeye çslışıtken çocuk yere yuvarlandı. Bir bayan polis kurtarmış polisin kucağındaydı. Biz ise toz duman kavga. Annem ayakkabıyı falan çıkarmış ayaktan indiriyor. Eşim de kendini korurken eli annemin gözüne geldi. Babam çocuğu kaparken ayağı kaydı. Doluştuk nezarete. Bu olaydan sonra esimle beraber gittim. Babam bu olaydan sonra kalp krizi geçirip baypas olmuş. Babamı görmeye gittim. Koymadılar beni yanına. Boşan öyle görürsün dediler. Ablam ve annem.