Acil akil verin kizlarrrr..

cok tesekkür ederim bu dediklerine ihtiyacim vardi galiba :* kendimi cok kötü hissediyorum bu ara cok kötü bisey yapmisim gibi ama dedigin gibi herkes sevgili olupda güvenip bisiler yasiyor keske yasamasaymisim ama bu buyuk bi ders oldu bana güvenmiceksin seviyorum diyene iki damla göz yasi dökene bunu anladim..

Böyle adamları nasıl buluyorsunuz merak ediyorum. 4 yıl boyunca anlamadim demeyin Allah askina. Böyle biri anlasilmaz mi?

Artık daha dikkatli olursun sorun kalmaz. Kendini yiyip bitirme.

hesabi sikayet ettim ettimde yinede kaldirilmamis ki duruyo hala..
şimdi ben birine kızsam ve gıcıklığına face nini şikayet etsem olmaz....bilen bilmeyen doğru yada yanlış herkes birbirini şikayet edebilir... ama bu şikayet toplu olarak yapılırsa dikkate alınır...söylemekten çekinmeyeceğiniz kim varsa toplaşıp face ini şikayet etsin ..o zaman kapatılır...

facebookla nasil iletisime gecebiliriM? zaten orda olan sikaet et butonuna tikaldim hata bi kac arkadasda yapti cok kisi sikayaet etmis olsun diye ama hala bi sonuc yok hesap acik duruyo..

Kisasa kias madem dedim senin elinde ne varsa bendede var dedim sen acarsan rezil etmeye kalkarsan bende yaparim dedim zaten acdim onun adinada.. savciligia fln gitmedim facde sikayet etme yeri varya oraya bildirdim ama bisi olmadi..
ordan bişey olmaz sen korkuosun bence erkek arkaasına senı savcılıga verıcem de ve bence ver de bakalım napcak

senin adına hesap acacağını söylediği mesajı kaydet öncelikle ve kesinlikle katiyyen ailenden birşey saklama..
kavga olur bana zarar verir diye bişeyleri gizleme..arkadaşlarında dediği gibi korktuğunu belli edersen seninle istediği gibi oynar..sakince konuşalım diye çağırır kötü birşey yapar mazallah..
ailemin herşeyden haberi var de bunu bilsin ki ne olursa olsun ailenin arkanda duracağını görsün..çok fazla ileriye gidemez..hele ailen ile elindeki tehdit mesajlarıyla savcılığa gittiğinde iyice tırsar ama dua ette bu durum onda hırs yapmasın...cahil cesareti ile bir delilik yapmasın.

hımmm dedıgım gıbı korkugun bıseyler var ve o da bunlara guvenıo öyle bişey yaparsa dik durucan senı bunlarla korkutacagını düşünmesın bu kozu verme elıne

Fac
facebookla nasil iletisime gecebiliriM? zaten orda olan sikaet et butonuna tikaldim hata bi kac arkadasda yapti cok kisi sikayaet etmis olsun diye ama hala bi sonuc yok hesap acik duruyo..
Facebook iletisim linkine tikla.arkadaslarinin yaptigi o sayfayi sadece sikayet etmek, facebook olumsuz bir durum gormedikce kapatmaz.
Sen adima acilmis fake bir hesap var kimlik fotokopim bu, bilgilerim bunlar diye bildirmezsen o hesap acik kalir.
Hergun bir suru insani sikayet ediyorum, hicbirine birsey olmuyor.irkcisindan tut tacizcisine kadar. Yani sadece sayfayi sikayet edip beklemek sonuc vermiyor canim.

Önce ailene söyle sonra da şikayet et ne evlenmesinden bahsediyorsun ,
tehditle evlenilir mi?Evlenirseniz seni tehdit ettiği şeylerden daha beterini yaşatır sana

Facebook iletisim linkine tikla.arkadaslarinin yaptigi o sayfayi sadece sikayet etmek, facebook olumsuz bir durum gormedikce kapatmaz.
Sen adima acilmis fake bir hesap var kimlik fotokopim bu, bilgilerim bunlar diye bildirmezsen o hesap acik kalir.
Hergun bir suru insani sikayet ediyorum, hicbirine birsey olmuyor.irkcisindan tut tacizcisine kadar. Yani sadece sayfayi sikayet edip beklemek sonuc vermiyor canim.[/QUOTE]

denicem bu dedigini insallah bi ise yarar

isde seninde dedigin gibi cahil cesaretti.. var onda bana diyor yaptigimin yanlis olduugnu bilyiorum ama and icdim senin hayatini mahfetcem diyor.. seni cümle aleme rezil edicem diyxor.
hem o türkyiede ben yurt disindayim bulusup görüsme gibi bi imkanimiz yok.. telefonda konusuyorduk dun hic yazmadim uzaklasmaya calisiyorum ondan ama ben soguk durdukca o daha cok hirs yapmasinadn korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…