Acil akıl verirmisin bana....

hanlev35

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
151
2
641
46
Aydın
benim problemim kıskançlığım eşime göre fazlaymış.mesela bir örnek vericem.yarın eşim bankanın sınavı için izmire gidiyor.2 araba bankadakilerle toplaşıp ve bu gittiği kişilerin çoğu bayan ve evli olan yok içlerinde 4.30 da sınavı biticek ve benim bugünden aklıma büssürü şey geliyor.bir yerlere takılıp eğlenmeye giderlerse ve eşim onlara uyarsa ne yapmam gerekiyor.fazlamı bayanlar benim kıskançlığım.orada eşine hesap vericek bir tek eşim var nasıl davranıcağımı bilmiyorum.sınava gidip gelmeleri okey ama hepsi ayrı bir alem kadınların.bilmiyorum başım ağrıyor.tek dert ortağım sizsiniz ne yapıcam.sıkıldım çok bende gidemiyorum çalışıyorum.offf ne yapıcam offfkafamçokkarıştı

ben kıskanç bir kadın değilim.
onun için çok da doğru bakmıyorum bu tarz düşüncelere haliyle.

ama siz kocanızı tanımıyor musunuz?
gider mi gitmez mi bilmiyor musunuz?
hadi eğlenceyi geçtim de sınav sonra bi yemek yemesinin bence bir sakıncası yok.
kocanız kendini bilsin yeter bence.

iş için gidiyor sonuçta ... hem tek birbayanla gitmiyor ; 2 araba gidiyorlarmış... o kadar insanın içinde yanlış birşey yapacağını sanmam... yine de eşini sen tanırsın bu tarz konularda daha önce güvenini sarsmışsa tabii dikkat çekmeden izle derim...

ama bunu sakın ona yansıtma ; eşşeğin aklına da karpuz kabuğunu getirme...

kocam kendini bilen biri aslında ama ne bileyim aynı arabayla gidiyorlar mecburen uycak ama ben o kızların hepsini biliyorum ve gıcık oluyorum.off off.

zaten benim 7 senelik evliliğimizde en büyük hatam her kıskançlığımı ona belli etmek oldu bunu artık aşmak istiyorum.siz olsanız ne yapardınız.gidip bir yerlerde eğlenseler ayyy karşılıklı oynucakları fikri bile beni geriyo.çokmu abartıyorum............

canım benim anlamadım şimdi ben 4.30da sınav bitmiyomu?ya hemen yola çıkarlar yada en fazla yemek molası verirler?karşılıklı ne ara oynayabilirlerki hayatım?:teselli:

canım kıskançlığını çok belli etme,tamam sende haklı olabilirsin.sonuçta evli bir erkek. mesela sınavı biter bitmez ara nasıl geçti de,ne zaman evde olursun de,yemek hazırlıyorum vs.bişeyler de.eşine güven ama serbest bırakma derim çok yerimseniben

sen onu sıkar bunaltırsan kıskançlığın çok ciddi problem olur sonu aldatmaya kadar bile gidebilir
ipler elinde olsun her hareketinden haberdar ol ama asla kapris yapma canımcım

evet bende bundan bunaldım kızlar kıskançlık beni mafediyo çok zor dönemler yaşadım bu yüzden.ama benim eşimde kaç yaşına geldi.hala iki muhabbet olsa çabasında evli adam gibi olamıyo bazı ortamlarda.yani tavrını koymuyo ben otobüsle giderim diye..

canım sevdigin için kıskanıyorsun normal ama herseyin azı karar cogu zarar..eşini ne sık nede rahat bırak..eşine izmire gidince,işin bitince bos vakitlerinde beni ara de arasın için rahatlasın..seni merak ediyorum o yuzden aramanı istiyorum de.kıskanclıktan aramasını istedigini belli etme..kıskanclıgını ne kadar belli edersen o kadar cok aranızda tartısma cıkar benneyaptımki

çok haklısın canım zaten ben kıskandıkça belli ettikçe herşey sarpa sarıyor.bunu düzeltmem lazım kıskanç olmak istemiyorum.bazen dozu kaçıyor.off psikoloğamı gitsem ne yapsam bilemiyorum.

çok haklısın canım zaten ben kıskandıkça belli ettikçe herşey sarpa sarıyor.bunu düzeltmem lazım kıskanç olmak istemiyorum.bazen dozu kaçıyor.off psikoloğamı gitsem ne yapsam bilemiyorum.

Kesinlikle git..
Hem kendini hemde eşini yıpratmaktan kurtarmış olursun

Eşin sınava gidiyor..Sınavdan sonrada arkadaşlarıyla yemek elbette yiyebilir..

Ben de kıskanç bir insanımdır anlayabiliyorum kuruntularını ama inan yapacağı varsa insan yapar bahaneye gerek yok

canım önce kendin yenmeye calıs bu kıskanclıgı.eger basaramazsan sonra psikologa gidersin.kıskanclıgı engellemek birazda esine baglı.benim sevgilimde cok kıskanctı.öyle tartısırdıkki anlatamam..ona daha cok ilgi gösterdim,kıskanclık yaptıgında davranıslarıma daha cok dikkat ettim simdi o kadar cok kıskanc degil.eşinlede konus bu durumu.yardım et birlikte asalım bu kıskanclıgımı de.

kıskanırsınız bu normalde ,ama sizde bu kadar da kuruyorsanız eşinize güvenmiyorsunuz demektir..tanıdığı insanlar ile sınav çıkışında yemek yemesi normal bence..gerçekten de bir takım olaylar oldu ise ve siz ne eşinize nede orada çalışan kişi/kişilere güvenmiyorsanız haklısınız ama bunun dışında kendinizi üzmeyin bence..eşinizide

canım sen sevdiğin için gözünden sakınırsında eşin bunu güvensizlik olarak algılayabilir.çok çok sınavdan sonra bi yemek yerler çay içerler kalkarlar.kendini bu kadar strese sokma.sanada karşındaki insanada yazık.sınavda sonra ara,beni haberdar et de yol hali aklım sende kalır de.bu kadar kafanda kurma kendine zarar verirsinyerimseniben

evet denicem dediklerinizi ah birde içime söz geçirsem.yarın geçmez benim için o gelene kadar.bir ara düşündüm.sınavdan sonra eğlenmeye filan gidersen kötü olur demeyi.yanındakiler o tarz çünkü.düşünsenize tek evli benim eşim.diğerlerinin tuzu kuru tabii eşimde onlara uyup beni dinlemez.sert çıksam daha beter.

yok canım sert cıkma.sert cıkarsan ters tepki yapar.tartısacagız korkusuyla yalan söylemeye baslar..gelince sorarsın ne yaptınız diye.anlattıklarına göre davranırsın..

bence anormallik yok
çok sıkmadan ipini bırakma,derim,

bu devirde sahipsiz koyunu kurt kapar olmuş,sahip çıkın derim.

benim eşimde işi dolayısıyla sık sık şehirdışına çıkar kadın-erkek karışık galiba ben kıskanç degilmişim benim aklıma hiç böyle şeyler gelmiyomuş mesajını okuyunca dank etti.. ama bence boşuna hayıflanıyosun gitsin yemeginide yesin eglencesinide yapsın bir erkek geziyo egleniyo diye aldatır anlamına gelmiyo bence kendini onunyerine koy iş arkadaşlarınla görev geregi bi yere gidiyosun ortama ayk uyduruyosun illa kötü bişeyler mi olucak sözüm sana degil yanlış anlama bi laf vardı kişi kendi gibi bilir karşısındakini diye (sözüm forumdan dışarı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…