evet bende bundan bunaldım kızlar kıskançlık beni mafediyo çok zor dönemler yaşadım bu yüzden.ama benim eşimde kaç yaşına geldi.hala iki muhabbet olsa çabasında evli adam gibi olamıyo bazı ortamlarda.yani tavrını koymuyo ben otobüsle giderim diye..
benim problemim kıskançlığım eşime göre fazlaymış.mesela bir örnek vericem.yarın eşim bankanın sınavı için izmire gidiyor.2 araba bankadakilerle toplaşıp ve bu gittiği kişilerin çoğu bayan ve evli olan yok içlerinde 4.30 da sınavı biticek ve benim bugünden aklıma büssürü şey geliyor.bir yerlere takılıp eğlenmeye giderlerse ve eşim onlara uyarsa ne yapmam gerekiyor.fazlamı bayanlar benim kıskançlığım.orada eşine hesap vericek bir tek eşim var nasıl davranıcağımı bilmiyorum.sınava gidip gelmeleri okey ama hepsi ayrı bir alem kadınların.bilmiyorum başım ağrıyor.tek dert ortağım sizsiniz ne yapıcam.sıkıldım çok bende gidemiyorum çalışıyorum.offf ne yapıcam offfkafamçokkarıştı
zaten benim 7 senelik evliliğimizde en büyük hatam her kıskançlığımı ona belli etmek oldu bunu artık aşmak istiyorum.siz olsanız ne yapardınız.gidip bir yerlerde eğlenseler ayyy karşılıklı oynucakları fikri bile beni geriyo.çokmu abartıyorum............
evet bende bundan bunaldım kızlar kıskançlık beni mafediyo çok zor dönemler yaşadım bu yüzden.ama benim eşimde kaç yaşına geldi.hala iki muhabbet olsa çabasında evli adam gibi olamıyo bazı ortamlarda.yani tavrını koymuyo ben otobüsle giderim diye..
evet denicem dediklerinizi ah birde içime söz geçirsem.yarın geçmez benim için o gelene kadar.bir ara düşündüm.sınavdan sonra eğlenmeye filan gidersen kötü olur demeyi.yanındakiler o tarz çünkü.düşünsenize tek evli benim eşim.diğerlerinin tuzu kuru tabii eşimde onlara uyup beni dinlemez.sert çıksam daha beter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?